2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
وا من هیچ وقت چیزی درست نمیکنم میگم شوهرم زنگ بزنه بیرون سفارش بده هیچیشم زشت نیست😐 طرف این همه هز ...

عزیرم میگم ایشون هبچی درست نکرده وقتی کسی و دعوت میکنم بعد شما میگی زشته ؟

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نک ...

منظورشون این بوده شام ندارم پاشید برید شماام موندید .اون حرصش گرفته حتما قبلشم دعوا کردن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
همون اول بهش میگفتی ما سیزده بدر هستیم خونه نیسم برا فردا شب  تا ساعت ده شب منتظرش گذاشتی😐&nb ...

من میگم ک توی راه زنگ زد بهش گفتم گفتم دیر میام بعدشم سریع پیام دادم ک من جایی گیر کردم ...یعنی کامل بهش گفتم اون خودش از قصد دعوا کرد 

شما شام چی خوردی خونش؟ کفت شام درست نکردم

میگفتی اومدیم خودتو ببینیم و بعدم میرقتید خونتون

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

امروزم از صبح ب شوهرم پیام داد و کلی توهین کرد ب شوهرم 

خیلی ناراحتم بخدا 

دیگ با شوهرم تصمیم گرفتیم با این اومی سمی کلا قطع رابطه کنیم الکی هر زمان نتونه بره خونه کسی دعوا راه میندازه 

در صورتی ک خودش از اون دسته افراد ک با همه دعوا میکنه و قهر میکنه و تیکه میندازه 

غذا ازبیرون کرفتن؟

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من‌ با همچین آدمی کات می کنم بدهکارت نیستم که نشد بیای خونم شروع کنی توهین کردن

من رفتارشو تایید نمی کنم توهین کرد نداشته دیگه 

ولی فکرشو کن زنگ بزنی می خوام بیام خونت 

ده شب بهت بگن ما خونه نیستم نیا 

خیلی بده😐

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
شما شام چی خوردی خونش؟ کفت شام درست نکردم میگفتی اومدیم خودتو ببینیم و بعدم میرقتید خونتون

شوهرمم همین و گفت بهش گفت ما برای شام نیومدیم که آمدیم ی سری بزنیم من ک خیلی بهم برخورد در صورتی ک هر زمان خودش بیاد خونم اینقد تدارک میبینم ک خدا میدونه 

نمیگه که

ن عزیزم از بیرون نگرفت دو تا رون مرغ و سرخ کرده بود ی بشقاب جلوی من و همسرم ی بشقاب برای خودشون یعنی برای ۶ نفر دوتا رون سرخ کرده

شوهرمم همین و گفت بهش گفت ما برای شام نیومدیم که آمدیم ی سری بزنیم من ک خیلی بهم برخورد در صورتی ک ه ...

شام چی خوردی؟

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
از  قبل  ناراحت  بوده تابلوه  نمیخواد  رفت  و امد  کنه   ...

منم همین تصمیم گرفتم و ب خودشم گفتم تمام تیکه و رفتارای قبلت ب کنار اما بخاطر هیچی ب خانواده مادرم توهین کردی دیگ کاری بهتون ندارم