2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست
ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نک ...

خب کی زنگ زدید و کی رفتید

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نک ...

از اول میگفتی امشب خودمون دعوتیم فرداشب بیاین

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

من باشم شوهرم میفرستم غذادبگیره حتی اگه پول نداشته باشیم مگه خیلی صمیمی باشیم بااون شخص حاظری بزارم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک فوش میده منم خیلی محترمانه جواب دادم ک عزیزم حرفت زشته چرا وقتی قراره هم سالی چند بار ببینیم هم دیگرو ناراحت کنیم 

خلاصه شروع کرد حرف الکی زدن و اینا 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک ...

واضح توضیح بده

اون خل یعنی الکی دعوا راه انداخت

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
خب کی زنگ زدید و کی رفتید

عصرف رنگ زدیم ساعت ۹ شب رفتیم ۳ تا ۴ ساعت زمان داشت والا .من اگر کسی نیم ساعت قبلشم بگ سریع غذا درست میکنم و اینقد احترام میزارم ب مهمون توی خونه اونوقت اونا سرشون و کردن تو گوشی 

خلاصه ب خانواده مادری من توهین کرد توی پیامش منم دیدم خیلی بهم برخورد ک الکی توهین کرده چیزی نشده ک ...

به خانواده مادریت توهین کرده بعد تو نوشتی عزیزم کارت زشته بیا همو ناراحت نکنیم؟؟🤔🤔🤔🤔😐😐😐😂😂😂

وا من هیچ وقت چیزی درست نمیکنم میگم شوهرم زنگ بزنه بیرون سفارش بده هیچیشم زشت نیست😐

طرف این همه هزینه کنه تو گرونی بعد بگن زشته عجبا

⭐حسبی الله⭐
واضح توضیح بده اون خل یعنی الکی دعوا راه انداخت

اره بخدا قشنگ الکی سر هیچی ک ما نتونستیم خودمون برسونیم بیاد در صورتی ک بهش گفتم ما تو راهیم شاید دیر برسیم دعوا راه انداخت 

بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

من مهمون خاصی ندارم فقط خواهربرادرامونن ک بشدت تعارفین سرزده نمیان اگه هم بیان از خدامه با روی باز پذیرایی میکنم غذا از بیرون میخرم هم برادر همسرمو هم خانواده خودم فرقی نداره

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

همون اول بهش میگفتی ما سیزده بدر هستیم خونه نیسم برا فردا شب 

تا ساعت ده شب منتظرش گذاشتی😐 

ادم حس نخودی بودن میگیره

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا