2777
2789
عنوان

بیاید بگم جاری بی فرهنگم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7842 بازدید | 164 پست

حالا من بعدش ب شوهرم توی راه برگشتنی گفتم خیلی بی حرمتی کردن ...اما بازم با شوهرم فکر کردیم شاید قبلش دعوا کردن باهم یا هرچی کلا بیخال شدیم .

روز ۱۳ هم ما رفتیم ۱۳ بدر یکمی دیر برگشتیم توی راه برگشت بودیم ک همین جاری با من تماس گرفت و گفت شام میخوایم بیایم خونتون (حالا بماند بعد ی روز کامل بیرون بودن چقدر خسته میشه ادم)از اون طرفم قبلش دختر خاله ام و خاله توی ماشین ما یودن و چون مامانم بعد دو سال آمده بود پیش خاله‌ام  اونا هم اصرار ک بمونید پیش ما 

وقتی زنگ زد من بهش گفتم عزیزم من توی راه برگشتم دیر میرسم وفتی آمدم سریع زنگ میزنم بیای 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

عزیزم وقتی هزاربار گفته شام درست نکرده یعنی شام نمونید برسد. شما موندید اونم باد انداخته

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر زشته به خدا. من قبل از عید با همسرم دعوای شدید کزدم خیلی شدید ها ک همون شبم جاریم خونمون بود به همسرم گفتم بگو نیان بدم میاد از کل فک و فامیلت ولی اون قبول نکرد ولی خدایی وقتی اومدن شام درست کردم و کلی تحویل گرفتم و حتی با شوهرمم حرف زدم پیش اونا ک نفهمن . اسی فک کنم با شوهرش دعواش شده لوده ولی بلد نبوده چجوری خودشو جمع و جور کنه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رفتار میکنید باهاش؟

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

خلاصه من شب ساعت ۱۰ شب رسیدم خونه خیلی ناراحت شدم ک نشد بیان بهشم قبلش پیام دادم ک عزیزم همسرم کاری براش پیش آمده من و گذاشت خونه خاله ام و رفت ببخش طوروخدا 

خلاصه ساعت ۱۱ شب شروع کرد پیام دادن ب شوهرم و توهین گردن 

بچه ها شما یکی سرزده بیاد خونتون چیکار میکنید؟ حاضری میذارید و بی محلی میکنید؟ یا عین بقیه مهمونا رف ...

اصولا زنگ میزنن که میگم فردا بیاید

ولی یدفعه بیان  تعارف نمیکنم برا شام 

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
والا ما هروقت مهمون داریم جوجه یا کباب از بیرون میخریم این بی حرمتی حساب نمیشه😂😐

ایک هیچی درست نکنی دیگ خیلی زشته من خودمم اگر نرسم درست کنم از بیرون میگیرم ن اینک هی بگی من درست نکردم خب زشته