2777
2789

از تاپیکاتون متوجه شدم وسواس فکری داری گلم چرا درمان نمیکنی عزیزم؟ حتما با یه روان درمانگر مشورت داشته باشین شاید احتیاج به درمان دارویی هم پیدا نکنید و خیلی راحت درمان بشید انقدر هم اذیت نمیشی . در ضمن خیالت راحت کسی و چیزی قرار نیست به شما صدمه بزنه گلم اروم باش و نفس عمیق بکش و از خوراکیت لذت ببر

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
نگوووو😐

ینی متوجه نشدی ب شوخی گفتم !

حالا مگه واقعا کسی میخواد ایشونو سم بده !!!

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شوخ یکردم معذرت میخوام نمیدونستم مشکلتون رو حتما با یه روانشناس صحبت کنید و خودتونو اذیت نکنید بیشتر از این چیزی که قابل درمانه واقعا درست نیست باهاش خودمونو اذیت کنیم برنامه مشورپ میتونید مشاور انلاین بگیرید صوتی و تصویری و چتی میتونید مشاور بگیرید هزینش هم از بیرون کمتره خواهشا برای خودتون وقت بذارید 

عزیزم من شوخ یکردم معذرت میخوام نمیدونستم مشکلتون رو حتما با یه روانشناس صحبت کنید و خودتونو اذیت نک ...

اشکال نداره عزیزم .

دکتر رفتم اعصاب روان روانشناس روانپزشک حتی طب سنتی . 

جواب نداده که نداده . دارو های اعصاب که فقط آدمو میخوابونن تاثیریم ندارن .

اشکال نداره عزیزم . دکتر رفتم اعصاب روان روانشناس روانپزشک حتی طب سنتی .  جواب نداده که نداده ...

عزیزم مدیتیشن کنید به ارامش روحتون کمک میکنه 

روانشناس رو چند جلسه رفتید ؟ باید پیگیری کنید و صبور باشید با دو سه جلسه همه چیز حل نمیشه

برای مدیتیشن برنامه کست باکس رو دانلود کنید اونجا «مدیتیشن پادکست » رو سرچ کنید برای هر وضعیتی مدیتیشن دارن گوش بدید خیلی کمکتون میکنه لازم نیست شما چیزی بلد باشید از مدیتیشن کردن فقط یه جای ساکت و اروم پیدا کنید و گوش بدید خودشون هدایتتون میکنه در حد ۲۰ دقیقه هست حداکثر 

داخل همین برنامه دارما مدیتیشن رو هم سرچ کنید اون هم مدیتیشن های خوبی داره 

اگر اینتسا دارید پیج anoushaa رو سرچ بکنید داخل ویدیو هاش ۴ تا مدیتیشن خیلی خوب داره از کانال تلگرامش هم میتونید گوش بدید anousha_eternal رو داخل تلگرام سرچ کنید کانالش رو میاره 

امیدوارم بهتون کمک بکنه