2777
2789

دیروز ما رفته بودیم باغ و کل فامیل جمع بودیم دور هم،  دختر عمم یه سال از من کوچیکتره و شدیدا حسود.  با منم اصلا خوب نیست،  چون بقیه از من تعریف میکنن اینم ناراحت میشه،  

حالا من بخاطر استرس و کنکور،  موهای قسمت جلوی سرم کمی ریزش پیدا کرده،  بخاطر اون من همیشه موهامو یکطرفه میزارم تا دیده نشه،  دیروز عمم توی جمع برگشته به من میگه موهاتو باز کن بده عقب ببینم موهاتو😐(خودش میدونه من ریزش مو دارم، میخواست تو جمع نشون بده نقطه ضعف منو) 

منم گفت عمه جون یه جشنی بگیر،  منم موهامو درست کنم بیارم ببین

دیشبم کلی گریه کردم 😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اهمیت نده عمه اتونم بسیار انسان حقیری هستن که با آزار و تلاش برای تحقیر دیگران میخوان خودشون رو بالا بکشن ای کاش رو رفتار و کردارشون کار کنن چون تنها راهیه که میتونن بالا باشن با این کارا فقط کوچیکتر میشن شما اهمیت نده عزیزم ان شالله که تو کنکورم موفق باشی و بدرخشی گل خوشگل

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

عزیزم منم صورتم جوش داره ولی دیگ قبولش کردم 

قبلا کرم پودر میزدم الان سعی نمیکنم بپوشونم 

اونی ک میخاد بیارتت پایین تورو بالا میبینه و حسودی میکنه 

اهمیت نده 

میزدی بالا با لبخند 

عزیزم اهمیت نده عمه اتونم بسیار انسان حقیری هستن که با آزار و تلاش برای تحقیر دیگران میخوان خودشون ر ...

بله متاسفانه

با پایین کشیدن بقیه،  میخواد خودشو بالا بکشه در حالی که اصلا موفق نمیشه

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت،  ایشالاه همه بخصوص بچه های کنکوری به خواسته هاشون برسن

بله متاسفانه با پایین کشیدن بقیه،  میخواد خودشو بالا بکشه در حالی که اصلا موفق نمیشه مرسی عزی ...

ان شالله دختر خوب ❤

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...