2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اول سطح زبانت رو به یه حد قابل قبولی برسونی. بعد شروع کنی چهارتا مهارتی که امتحان میگیرن رو تمرین کنی. مهارت شنیداری و صحبت کردنت و نوشتن آکادمیک و مهارت خوندنت رو. دایره لغات خوبی داشته باشی و بتونی از گرامرهای ساده و پیچیده استفاده کنی به تناسب موقعیت و موضوع. میتونی وقتی سطح زبانت اوکیه، خودت تمرین کنی یا اینکه بری کلاس برای هر مهارتی که احساس میکنی کمک میخوای براش. بعد آزمون رو ثبت‌نام میکنی، آزمون میدی و نتیجه‌ش میاد برات. ایران هم سنتر داره و همینجا آزمون میدی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
باید اول سطح زبانت رو به یه حد قابل قبولی برسونی. بعد شروع کنی چهارتا مهارتی که امتحان میگیرن رو تمر ...

عزیزم از وقتی که ثبت نام میکنیم تا شروع امتحان چقدر زمان میبره شما اطلاعی دارین؟ چون من فکر میکردم چیزی حدود یکماه زمان ببره ولی یه نفر بود میگفت نه حداقل نه ماه تا یکسال ممکن تو صف انتظار باشی و زمان میبره

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم از وقتی که ثبت نام میکنیم تا شروع امتحان چقدر زمان میبره شما اطلاعی دارین؟ چون من فکر میکردم چ ...

من عزیزم ایران امتحان ندادم ارمنستان بودم و امتحان دادم، ولی قاعدتا چون تایم برگزاری از سمت خود مرجع اصلی مشخص میشه نباید چنین مشکلی باشه. من تقریبا یک ماه قبل آزمون بوک کردم، بعدش هم مشکلی نبود. الان مثلا ایرسافام رو ببینی آزمون هم آکادمیک هم جنرال هست برای نهم آپریل که فکر کنم میشه ۲۰ام همین ماه، اگه ظرفیت باشه میشه بوک کرد نباشه باید دنبال تاریخ‌های بعدی گشت که خالی باشه ظرفیتشون، بعید میدونم اصلا نیازی به منتظر موندن باشه الان هم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
من عزیزم ایران امتحان ندادم ارمنستان بودم و امتحان دادم، ولی قاعدتا چون تایم برگزاری از سمت خود مرجع ...

ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی تایپ کردی

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40