2777
2789

زن دایی شوهرم داشت بهم میگفت چایی زیاد نخور لاغر میکنه . 

میحوای چاق شی چاییو کم کن . از این حرفا . بعد من داشتم از در میرفتم بیرون داشت به مادرشوهرم میگفت که آره زیاد نزار بخوره کم خونی میاره .

بعد مادر شوهرم گفت جهنمه کیمین . یعنی به جهنم . 

نمیدونست من پشتشم . 

خیلی ناراحت شدم . نیست من اینجا غریبم واسه همین زن دایی داشت به مادرشوهرم میگفت . 

هیچی نگفتم رفتم تو اتاق گریه کردم .

به نظرتون بهش بگم .؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما بگو اونم تو جمع بگو ک چای بخورم یا نخورم چاق شم یا لاغر ب شما ربطی نداره ک پشت سرت بودم...

من یک درخت سرسبز  بزرگ با ریشه های قوی هستم  ایقد قوی و محکم  ک هیچ طوفانی  نمیتونه  تکونم  بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم  هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت  به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم  منم همیشه یادم میمونه  هرگاه  ب لبه پرتگاه  رسیدم  تو بودی نجاتم دادی عاشقتم  معبود مهربونم.  ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم  بهترین ها رو بهم دادی و میدی  و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍      سبز سبزم  ریشه دارم  😍 من درختی استوارم  .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه  . 

وا...مارشوهره دیگه چه انتظاری داری...برای چی گریه میکنی تو هم تلافی کن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بری بگی چرا به من گفتی به جهنم؟

سعی کن از این به بعد بفهمی کی خیرخواهته کی براش تو مهم نیستی و با ادما در حد خودشون رفتار کن 

الانم چیزی بگی فکر میکنه خیلی مهمه بیخیال باش

هیچی دیگه همونجا باید میگفتی چرا مادر جون مگه از چیزی ناراحتی؟ الان فایده نداره بیخیال حرص این حرفا رو نخور 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻