2777
2789
منم امروز 3 ماه و 7 روزه بابای عزیزمو از دست دادم..دارم میسوزم و آب میشم...باورم نمیشه...خدااااااااا چقد جاش خالیه...وای مامانم بی کس شد..باورم نمیشه رندگیمون سیاه شد...خدااااا
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا صبرت بده منم پدر و مادرم فوت شدند شب عیدیه دارم دیوونه میشم خدا پدر نازنینتورحمت کنه

خدا رحمت کنه مادرت روببین من ختم قران برا اموات انجام میدم اگه خواستی درخدمتم قیمتش هم پایینه؟؟

منم شش ساله شب عید غصه م میگیره بابام چهارم فروردین مارو تنها گذشت خیلی سخته درکت میکنم

خدا رحمت کنه پدرت رو روحش شاد من قران ختم می کنم برااموات اگه خواستی در خدمتم قیمتش پایینه؟؟؟

من پدرم را در بچگی از دست دادم الان 20 ساله ولی هیچ وقت نبودنش تکراری نشد اصلا سعی نکن فراموشش کنی ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو من ختم قران انجام میدم برا اموات اگه خواستی در خدمتم قیمتش هم پایینه؟؟

منم امروز 3 ماه و 7 روزه بابای عزیزمو از دست دادم..دارم میسوزم و آب میشم...باورم نمیشه...خدااااااااا ...

خدا رحمت کنه پدرت رو ببین من ختم قران انجام میدم برا اموات اگه خواستین درخدمتم قیمتش پایینه؟؟