2777
2789
عنوان

خانما میخام برم بهداشت شوهرم نمیزاره برم خودشم همش میگه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست

اره پرونده باید تشکیل بدی برای واکسنو کارت واکسن خودت برو منتظر شوهرنمون من همه کارا گوشی بخرم طلا بخرم باشوهرنمیرم ک

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ویتامین و اینا می خوای بری بهداشت؟

اره فشار ضربان قلب نی نی کلا دکترم گفت برو پرونده تشکیل بده کلاس های آمادگی زایمان راهنمایی میکنن برو

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
من دکترم گفت حتما برو بهت ویتامین میدن  ولی میگن خوبه فشار ضربان قلب نی نی میشه گوش بدیم

آها من همه ویتامین‌ها رو خود دکتر برام نوشته لی نمی‌خورم حالم به هم میخوره انقدر دلم برا طفلی بچم میسوزه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
گلم اگ متخصص پرونده داری بهداشت نرو بعد ک بچت دنیا اومد برو پرونده باز کن اونم برا واکسناش ....

متخصص پرونده دارم ولی همش نیست واسه فشار اینا گفت برو بهداشت منم وزنم بالاست همش ورم می‌کنه صورت پاهام 

همیشه تنبل هست یا تو این مورد اینجوریه ؟  چرا خودت تنها نمیری ؟ دو ماه هم رد شده

همیشه خیلی خیلی تنبلع خیلی میخابه دیوونه شدم از دستش دیروز صبح تا شب خواب بود

آها من همه ویتامین‌ها رو خود دکتر برام نوشته لی نمی‌خورم حالم به هم میخوره انقدر دلم برا طفلی بچم می ...

منم حالت تهوع میگیرم دماغم میگیرم سریع قورت میدم 

همیشه خیلی خیلی تنبلع خیلی میخابه دیوونه شدم از دستش دیروز صبح تا شب خواب بود

خوب پس آژانس بگیر برو 

در ضمن نی نی هم بیاد همین وضعه. درست نمیشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
منم حالت تهوع میگیرم دماغم میگیرم سریع قورت میدم 

من تا آخر شب حالت تهوع و معده درد میگیرم حتی غذای معمولی هم نمیتونم بخوم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
خوب پس آژانس بگیر برو  در ضمن نی نی هم بیاد همین وضعه. درست نمیشه

وای بهش گفتم همش میگی فلانی بیخیاله به زن بچش نمی‌رسه خودت از همه بدتری بهداشت پیاده تا خونمون دو دقیقه هست اصلا زشته با آژانس برم پیاده هم نمیتونم برم سختمه شوهرم منو میبرد خوب بود

من تا آخر شب حالت تهوع و معده درد میگیرم حتی غذای معمولی هم نمیتونم بخوم

خب دکترت بگو عوضشون کنه چند هفته ای؟من از۱۶هفتگی میخورم اولش خیلی معدم میسوخت ترش میکردم الان با آب سرد بعد غذا میخورم خوبه

خب دکترت بگو عوضشون کنه چند هفته ای؟من از۱۶هفتگی میخورم اولش خیلی معدم میسوخت ترش میکردم الان با آب ...

هفته ۲۲ 😔😔😔عوض کردم ولی همه از هم بدترن الان فقط ویتامین D3 رو بعد نهار میخورم

2810