میخایم حدود ده شب بمونیم پس اینکه هتل تمیز و راحت باشه مهمه وگرنه دلم میگیره هوا هم سرده بیرون زیاد ...
ببینید من دقیقا نمیدونم شما چقدر میخواین هزینه کنید یا معیاراتون برای انتخاب هتل چیا هستن ولی میتونید جاهایی رو با قیمت خیلی مناسب بگیرین حالا من چند جا رو اینجا نام میبرم خودتون سرچ کنید و بر اساس نیازاتون انتخاب کنید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میخایم حدود ده شب بمونیم پس اینکه هتل تمیز و راحت باشه مهمه وگرنه دلم میگیره هوا هم سرده بیرون زیاد ...
و تاکیید میکنم چون مدت طولانی میخواین بمونین محله ای رو که انتخاب میکنید خیلی مهمه . شیشلی و کاراکوی و سیرکه چی و سلطان احمد و اطراف خیابون استقلال و در آخر تکسیم رو بهتون پیشنهاد میکنم.به ترتیب اولویت خودم براتون نام بردم.
سلام خواهشا اگه کسی هست راهنماییم کنه.حدود ده روز میخوام برم ترکیه ولی نه با تور،هتل خوب ومناسب چون فقط برای خواب وحمام توی هتل هستیم یا منزل اگه میدونید معرفی کنید.