بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم اگه خواستید تور استانبول بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من باهاشون تور رفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم
به نظرم اگه خواستید تور استانبول بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من باهاشون تور رفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم
سلام ممنون بابت این تاپیک عالی ما مرداد ماه مسافر استانبول هستیم ۲ روز در استانبول اقامت داریم و ۷ روز در انتالیا سوالم این هست برای صرفه جویی در هزینه ها تصمیم کرفتیم استانبول تا انتالیا رو با اتوبوس بریم باید کدوم ترمینال بریم و اینکه همه روزه اوتوبوس برای انتالیا هست و چون پرواز برگشت ما از استانبول هست دوباره باید از انتالیا ب استانبول با اتوبوس برگردیم برگشت هم راحت میتونیم با اتوبوس بیایم یانه خیلی ممنون میشمراهنماییم کنین
به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️