2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بیاید علایم سقط دارم

82 بازدید | 8 پست

خابم نميبره امشب خيلى فكرم مشغوله سردمه اينجورى در حد لكه بينى هستم میررم دسشويى خون مياد رنگ قرمز تيره با لخته هاى خيلى ريز و فشارم که بالا رفته بود الان اوكى شد .با اینکه شياف هم گذاشتم انگار ن انگار 7 هفتمه یهو اینجوری شدم بیمارستانم رفتم گفتن برو تا شنبه بیا سونو بده ببینیم قلب داره یا نه بعد برات دارو جلوگیری از سقط بدیم ولی الان درد پریود دارم میرم دسشویی خون و لخته تیره میاد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

استراحت مطلق باش و شیافتو استفاده کن فعلا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کردم اصلا خابم نمیبره😔

انشالله خیره بخودت استرس نده منم سر دخترم لکه بینی زیلد داشتم جوری که ناامید ضدم و گفتم ولکن شیافمو دیگ نمیذارم ولی شوهرم اصرار کرد گف شیافتو استفاده کن خیره خداروشکر الان دخترم پیشم خابیده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
انشالله خیره بخودت استرس نده منم سر دخترم لکه بینی زیلد داشتم جوری که ناامید ضدم و گفتم ولکن شیافمو ...

باشه منم استفاده میکنم تا شنبه اصلا شاید قلب نداشته باشه و داره دفع میشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
باشه منم استفاده میکنم تا شنبه اصلا شاید قلب نداشته باشه و داره دفع میشه

شایدم صدای قلبشو شنیدی فقط برا سرویس از جات پاشو ولاغیر

سونوی قلب نرفتی؟انشاالله که خیره

نه یبار رفتم 5 هفته و دو روز گفتن ساک و کیسه زرده هست دو هفته دیگه بیا حالا شنبه نوبت داشتم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙