2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000309 بازدید | 25337 پست
سلام.برنامه مناسبه.فقط شماره ۳ و ۹ رو حذف کنید  ضمنا اشتباه میکنید وارد کاخ زیبای دلماباهچه نم ...

فقط یه لطف می کنین راهنمایی کنین که هر کدوم رو چه زمانی و با کدوم برنامه برم که تقریبا هم مسیر باشن و مناسبتر باشه

بازم خیلی خیلی ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جناب مهرگان نظرتون راجع به هتل white monarchچيه از نظر موقعيت و نظافت و همه چيز؟؟

با سلام.این هتل در مجیدیه کوی واقع شده.کمتر از ۱۵ دقیقه پیاده تا مرکز خرید جواهر و مترو شیشلی.از لحاظ لوکیشن تقریبا نرمال هست و از دید کیفیت درجه متوسطی داره.با چه قیمتی? 

...
چرا 3 و 9 رو حذف کنم؟ پس دلما باغچه بهتر از توپکاپی هست؟

هر دوش زیبا و قشنگه.البته توپکاپی به هر حال بسیار قدیمی تر و کاخ سلطان سلیمان هست و ارزش دیدن داره.

تو برنامتون دیدم بازدید از استادیوم ورزشی بشیکتاش بود که حدود ده دقیقه پیاده فاصله تا دولماباهچه داره.همین مسیر رو قدم بزنید تا پل بغاز میتونید برید که مسیر قشنگی هم هست

...
ممنون فقط نگفتین چرا بازار ونیزیا و بازار محلی نرم؟

ببینید ونیزیا اوت لت مرکز خریدی قشنگ هست اما مسیر دوری به شما داره و اگر شما به فروم میرین تمام نیازهاتونو از همانجا میتونید خرید کنید و واقعا نیازی به رفتن به اونجا نیست.

بازار های محلی هم خیلی متنوعه و جز دیدن محیط جالب اونها که در کشور خودمون هم هست خرید خاصی شاید نتونید انجام بدید

...
با سلام.این هتل در مجیدیه کوی واقع شده.کمتر از ۱۵ دقیقه پیاده تا مرکز خرید جواهر و مترو شیشلی.از لحا ...

به نظرتون هتل تو تكسيم بگيريم بهتره يا تو شيشلي؟؟

اين هتل ٥شب و٦روز ٤/٦٥٠تومن به نظرم خيلي گرون بود

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

جناب مهرگان شما مسافرت به استانبول و ترجيح ميديد يا ازمير و كوش اداسي؟؟ما خودمون تو شمال زندگي مي كنيم 

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
به نظرتون هتل تو تكسيم بگيريم بهتره يا تو شيشلي؟؟ اين هتل ٥شب و٦روز ٤/٦٥٠تومن به نظرم خيلي گرون بود

در بدترین حالت این هتل برای ۵ شب باید قیمتش ۱.۷۰۰ باشه ولی بی ارزش شدن پول ملی این هتل رو تا این حد گرون کرده

...
جناب مهرگان شما مسافرت به استانبول و ترجيح ميديد يا ازمير و كوش اداسي؟؟ما خودمون تو شمال زندگي مي كن ...

قطعا استانبول چیز دیگه ای هست اما تور ترکیبی ازمیر+کوش آداسی هم خیلی جالب و مفرح است.

در کل فلسفه شهر استانبول با کلی جاذبه گردشگری و خرید کاملا متفاوته با مناطق ریزورت مثل بدروم یا آنتالیا که بیشتر جهت ریلکسیشن و استراحت مطلق در هتل و استفاده از امکانات هتل های ۵ستاره معمولا به کار میره

...
ببینید ونیزیا اوت لت مرکز خریدی قشنگ هست اما مسیر دوری به شما داره و اگر شما به فروم میرین تمام نیاز ...

كاش من قبل از رفتن اين تايپيك هاي جديد رو ميخوندم 

منم الان كه رفتم ميبينم واااااقعا ارزش نداره وقتتون رو بخاطر بالارهاب محلي و مرتر هدر بدين 

بازارهاي محلي و مرتر  براي خريد اجناس بنجول خوبه 

من كه هيچي نتونستم بخرم 

اينقدر خورده بود تو ذوقم كه رغبت نكردم اصلا جلو برم 😔😔😔

قطعا استانبول چیز دیگه ای هست اما تور ترکیبی ازمیر+کوش آداسی هم خیلی جالب و مفرح است. در کل فلسفه ش ...

سلام 

ببخشيد اقاي مهرگان بنظرتون تو كدوم منطقه هتل بكيريم بهتر 

و ميشه كه چند تا هتل سه ستاره معقول كه زيياد تو ذوق نزنه هم تو اون منطقه معرفي كنيد .به علت افزايش قيمت نميخوام از سه بيشتر باشه . ممنون از شما

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام  ببخشيد اقاي مهرگان بنظرتون تو كدوم منطقه هتل بكيريم بهتر  و ميشه كه چند تا هتل سه ...

و اينكه دو تا از بهترين مراكز خريدي  كه از نظر قيمت و كيفيت معقول باشه كه بتونم خريدام و انجام بدم 

اخه نميخوام وقت زييادي برا گشتن بزارم 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
و اينكه دو تا از بهترين مراكز خريدي  كه از نظر قيمت و كيفيت معقول باشه كه بتونم خريدام و انجام ...

به جز خ استقلال در تکسیم،میتونید به مرکز خرید جواهر در شیشلی و یا فروم در بایرام پاشا و یا مارمارا فروم در زیتیم بورنو که البته دور هست برید.تعداد مراکز خرید زیاده و به نظر بنده فروم به تنهایی پاسخگوی همه نیاز های شما هست

...
2810