2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست
ترانسفر داریم ولی ترانسفر آدمو خیلی معطل میکنه و همه روز رو باید انتظار بکشیم . بعلاوه اینکه دیگه با مترو تو ترافیک نمیمونیم
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سلام مامانهای گل،من یه جایی را برای دانلود رایگان پیدا کردم گفتم به شما هم معرفی کنم،الان دانلود رایگان عکاسی از کودک و نوزاد و بازیهای دورای جستجوگر را گذاشته، بخش دانلود رایگان در سایت نی نی سنتر.com
http://varzeshbanoo.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان جواب منم میشه بدین؟ من اینبار هم مثل دفعه پیش می خوام برای تعطیلات عید فطر برم دفعه پیش هتلم هتل گلدن ایج 1 بود و خداییش همه چیزش خوب بود و تنها مشکلش قدیمی بودن هتل بود دفعه پیش پارک آبی رفتم که دوس نداشتم کلی طول کشید رفتیم الیویوم و بسته بود کلی ازمون کرایه تاکسی گرفتن ولی تو خیابون استقلال خرید خوبی داشتم ایا صوفیه و مسجد سلطان احمد رو رفتیم که خیلی برام جالب نبود جزیزه بیوک آدا هم رفتیم که اونم به نظرم غیر ضروری بود و اگه به جاش گشت بسفر میگرفتیم بیشتر لذت میبردیم اون دفعه با خواهرم و دوستم رفتیم این دفعه دارم با همسرم میرم و در ضمن اولین سفر خارجیمون هستش که با همیم می دونم که اگه فقط صرفا بخوام خرید کنم به همسرم خوش نمیگذره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چطور و کجاها بریم که به هر دوتامون خوش بگذره و اینکه چه هتلی بریم بهتره
زهره جان من چون برای تفریح نمیرم اطلاعات خاصی ندارم . شرمنده
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سلام آقای مهرگان! توضیحات خوبی در مورد انتخاب منطقه هتل داده بودین. من یکبار پارسال هتل pera tulip بودم تو منطقه بی اوگلو. خیلی از اون منطقه و خیابونای تمیزش و رستورانای توی کوچه هاش و دسترسیش به خ استقلال خوشم اومد. به مترو شیشهانه هم نزدیک بود. ولی بدم نمیاد منطقه دیگه باشم این دفعه (جایی که واسه رفت و آمد جاهای دیدنی راحت تر باشه) به نظرتون شیشلی بهتره؟ نزدیکه میدون تقسیمه درست می گم؟ فقط دوست دارم نزدیک استقلال هم باشه تا بتونم شبا پیاده روی کنم. ولی اون منطقه نزدیک آب رو که گفتید هم باید جالب باشه. بی اوغلو رو از چه نظر گفتین ایده آله؟ یعنی از شیشهانه بهتره؟ در کل می شه بیشتر توضیح بدین در مورد اونجایی که نزدیکه دریا هستش karakoy. ممنونم پیشاپیش
ببخشید توضیحات جناب مهرگان در مورد مناطق کجاست؟ جناب فدورا ما برای آخر رمضان قصد سفر به استانبول را داریم به نظرتون هتل و پرواز رو خودمون بگیریم یا با تور بهتره؟ و اینکه به نظرتون بین تاریخ های 24 ام تا 28 ام بهتره یا 25 ام تا 29 ام تیر؟
سلام دوستان با تشکر از آقای مهرگان و آقای فدورا لطفا بگید حراجیهای آخر فصل تابستان تا چه زمانی هست؟ من میخوام هفته سوم شهریور استانبول برم آیا تا اون زمان حراجیها ادامه دارند برای اقامت هتل هیلتون بومونتی رو انتخاب کردم آیا اون منطقه خیلی به عثمان بی دوره؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام .کسی هتل کایا مادرید بوده .امکانات هتل در چه حدیه ؟ حوله .مسواک .دمپایی .سشوار و فلاسک هست ؟اب جوش توی راهرو ها هست ؟
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
برای خرید کت و شلوار و کت و دامن زنانه .و مانتو کجا برم ؟
کتاب زندگیت را تنها برای شمار اندکی از مردم باز کن چرا که در این جهان انگشت شمارند کسانی که فصل های کتاب را درک کنند دیگران تنها کجکاوند که بدانند.
دوستان عزیزی که برای اد شدن تو گروه ایمیل و پیغام میدن ، لطفا شماره تلگرامتون رو هم بفرستید . بدون شماره چه جوری اد کنم ؟!
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
2810