2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست
جمعه رفتيم جمعه بازار فنديك زاده خيلي عالي بود انقدر حراجي بود كه ما هول شده بوديم اخرش كه داشتن جمع ...

ميشه بيشتر توضيح بدين پاساژ الوليوم را و اينكه بيرون كه ميگين كيف و كفش كدوم خيابان؟

عثمان بي و نيشان تاشي خوب بود؟

[QUOTE=46498979]ميشه بيشتر توضيح بدين پاساژ الوليوم را و اينكه بيرون كه ميگين كيف و كفش كدوم خيابان؟ عثمان بي و نيش ...[/QUOTE]

عزيزم ما ازتةسيم سوار اتوبوس خط t93 شديم وحودا  ١٧ يا ١٨ تا ايستگاه رفت سر خيابان اولويوم مارو پياده كرد ازاونجا دو دقيقه راه تاپاساژ سرتا سراون خياباني كه پاساژ توشه مغازه هاي حراجي لباس وبيستر كيفو كفشه قيمتاشون عاليه خود پاساژم طبقه اول واخر ونرو بقيه قيمتا خيلي خوبه ولي بايد با دقت همه مغازه هارو نگاه كني 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما الان استانبول هستیم هیچ جا حراجی نیست و قیمتها بالاست، کاشکی توی شهریور امده بودیم حداقل میشد خری ...

جدی؟ من کلی برنامه واسه خرید دارم . الیویوم هم رفتید؟ قیمتهای ای سی وایکیکی باید خوب باشه .برید من تو سایت دیدم

جدی؟ من کلی برنامه واسه خرید دارم . الیویوم هم رفتید؟ قیمتهای ای سی وایکیکی باید خوب باشه .برید من ت ...

قیمت های ال سی از ایران مقداری کمتر بود ولی تخفیف نداشت که بخواد شگفت زده بشید از خرید،پاساژ جواهر و آک مرکز بی نهایت گرون ما فقط تونستیم از دیفکتو خرید کنیم چون تخفیف داشت، سه شنبه قراره بریم الیویوم اميدوارم خوب باشه

سلام دو ستان ما انشاله ۲۵ مهر برای ۶شب و ۷ روز میریم استانبول. ساعت ۶ صبح حدودا می رسیم فرودگاه

برنامه ریزیم اینطوره لطفا اگه اشتباهی کردم یا نظری دارین بفرمایید خوشحال میشم

روز اول . سه شنبه. قبل از تحویل هتل گشت و گذار در استقلال. خرید از منگو. پیاده رفتن به گالاتا یا با قطار قدیمی. داخل برج نمی خوام برم. ناهار خوردن و تحویل اتاق

استراحت در هتل . رفتن به الویوم و مغازه های اطراف آن.

روز دوم . صبح زود رفتن به منطقه سلطان احمد

کاخ توپکاپی به طور کامل. مسجد ابی. ولی داخل ایاصوفیه نمی رم. خوردن ناهار در سفره خونه پشت ایاصوفیا

برگشتن به هتل وکمی استراحت. بردن پول به مقدار لازم و رفتن به چهارشنبه بازار تا قبل از غروب.

اگر خسته نبودیم خوردن شام زیر پل بغاز  

روز سومٖ. صبح پاساژ فروم تا ظهر. خوردن ناهار

رفتن به هتل و پوشیدن لباس گرمتر برای رفتن تنگه بسفر طوری بریم که هم روز تنگه را ببینیم و هم شب آن را

روز چهارم. جمعه . صبح زود جزیره بیوک ادا. پول نقد ببریم. کارت ملی برای دوچرخه سواری ببریم.رفتن به ساحل یوروک علی. کالسکه سواری. خوردن ناهار در جزیره یا جایی دیگر. برگستن به هتل کمی استراحت و رفتن به خیابان عثمان بی و خبابان نیشینتاشی. اگر فرصت شد رفتن به خیابان بغداد؟ شنیدم دیدنش ارزشش رو داره

روز پنجم.صبح زود آکواریوم فلوریا. با توجه به اینکه شنبه هست و تعطیلیه کسی می دونه قیمت بلیط اکواریوم تغییری می کنه یا نه؟.  و عصر رفتن به گل حانا و شام زیر پل بغاز 

شایدهم به جای گل حانا رفتن به ایستینه پارک شنیدم لوازم ارایش مارک قیمت مناسب داره

روز ششم. صبح زود دالما باغچه دیدن حرمسرا اولویت داره

عصر مرکز خرید کاله سنتر و رفتن به پلکان معروف رنگی برای عکس گرفتن. خط تراموای کاباتاش بین دو ایستگاه  Tophane و findikli اگه اشتباه نکنم هست

روز هفتم و آخر. صبح زود همه وسایل را جمع کرده و به مینیاتورک برویم برگردیم خیابان استقلال اخرین گشت گذار.و رفتن ساعت ۱۵به فرودگاه

من قصد ندارم از گشت رایگان استفاده کنم

اگه خییلی رویایی نوشتم و به این برنامه نمی رسم بهم بگین

به نظرتون روزی ۱۰۰لیر برای خورد و خوراک تخمین خوبیه؟ 

روزی چند لیر برای رفت و آمد تخمین بزنم؟

هتلمون رامادا تکسیم هست

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

توروخدا جوابم رو بدید 

هرچقدر خرید کنیم متفاوت، مثلا به اندازه لباسای یک سالم خرید کنم... مشکلی نیست؟ فقط نباید بیشتر از ۳۰ کیلو باشه؟؟؟

بعضیا میگن اگه خرید بالای ۳۰۰ دلار باشه جریمه باید داد!!!! شما اطلاعی دارید کمکم کنید. الان استانبولم نکنه چیزای گرون بخرم بعد بگن بیش از ۳۰۰ دلار خرید کردی باید جریمه بدی توی فرودگاه.

خدایا به امید تو 

فرسته ٦٩    سلام خوبي نه بابا چيكار دارن شما چرا ايقدر خريد كرديدنكنه دونه دونه مسافرارو با فاكتور چك ميكنن خريد كن با خيال راحت  اصلا با توجه به نفري ٣٠ كيلو بار شما چجوري ميخواي ٣٠٠ دلار خريد كني !!! فقط مواظب باش اصافه بار نخوري ما يه ٣٠ كيلو اضافه داشتيم با مسافر بعدي كه هم هتلي خودمون بود هماهنگ كرديم روي بار اون حساب كرد به ما اضافه نخورد فقط سعي كن مثلا اگه بيشتر ازپنج جفت كفش ميخري كنار هم نزار كه حالت خريد عمده بشه تو ساكهاي مختلف پخشش كن   موفق باشي

باسلام میخاستم ببینم مساجد و محلهای تاریخی و دیدنی استانبول شنبه و یکشنبه تعطیله یا با زه ؟ لطفا د ...

ما اياصوفيه ومسجد سلطان احمد وموزه رو رفتيم كه باز بودن مسجد فقط موقع نماز بسته بود تا ساعت ٢ همين ولي بهنظرم كاخ توپقاپي بهتره من زياد از اينجاهايي كه رفتم خوشم نيومد اياصوفيه ورودي نفري ٨٠ لير موزه ٦٠ لير مسجد رايگان

2810