2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست
ميشه بگين سه ماه پاييز كدوم ماه براي خريد بهتره

سلام عزیزم

بهترین موقع خرید برای لباس پائیز و زمستون اواسط مهر ماه هست

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

ممنون از دوستانی که این تاپیک خوب بروز نگه میدارن.واقعا استفاده کردم.

من یک سوال دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید. بعضی ازهتل ها تو قسمت توضیحات نوشتن بوفه صبحانه و بعضی دیگه نوشتن اتاق با صبحانه.این دو تا چه تفاوتی با هم دارن؟

مهم نیست چقدر طول بکشد.عشق واقعی همیشه ارزش انتظار را دارد.
یک سوال دیگه. لوازم برقی مثل سشوار و برس برقی میتونم از اونجا بخرم؟ از کجا میشه خرید؟ 

عزیزم مرکز خرید مارمارا فروم اکثرا برندهارو داره 

بعد طبقه پائینش یه چیزی فراتر از هایپر خودمون البته خیلی خیلی بهتر هست که همه چی داره مخصوصا لوازم برقی

سلام  ممنون از دوستانی که این تاپیک خوب بروز نگه میدارن.واقعا استفاده کردم. من یک سوال دارم.م ...

با تجربه ای که من دارم همه اتاق ها با صبحانه هستن 

بعضی هتل اجازه میدن صبحانه را ببری تو اتاق بعضی جاها نمیزارن 

اکثر هتل ها هم صبحانه سلف سرویس دارن

ممنون سحرجان راجع به هتل پابليك استقلال چيزي نشنيدين؟

اگر منظورت این هتل هست عالیه جاش هم خیلی خوبه نرسیده به گالاتا تو خیابان استقلال 

ولی اگر جایی غیر از خیابان استقلال و میدان تکسیم خرید کنی و با مترو برگردی یه کم پیاده روی داری

عزیزم مرکز خرید مارمارا فروم اکثرا برندهارو داره  بعد طبقه پائینش یه چیزی فراتر از هایپر خودمو ...

ممنون سحر جان.از اونجا بخوام کتونی بخرم قیمت مارک حدودا چند در صد کمتر از اینجاست؟ مبیخوام کمترین بار و با خودم ببرم.اگر اونجا قیمت برند خیلی کمتر باشه از اینجا کتونی نبرم با خودم.

ممنون سحر جان.از اونجا بخوام کتونی بخرم قیمت مارک حدودا چند در صد کمتر از اینجاست؟ مبیخوام کمترین با ...

ببین من عید رفتم قیمت کردم نزدیک هست به قیمتهای ایران ولی مدل های ایران را اصلا اونجا پیدا نمیکنی مدل های اونجا همه جدید و خاص هستن 

برند های متفرقه هم ارزان تر پیدا می کنی شک نکن تو خرید هر چی که از استانبول باشه

ببین من عید رفتم قیمت کردم نزدیک هست به قیمتهای ایران ولی مدل های ایران را اصلا اونجا پیدا نمیکنی مد ...

ممنون خانمی.خیلی محبت کردی

2810