2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000405 بازدید | 25337 پست

دوستانی که رفتید سفر و برگشتید توی گیت گمرک چقدر بهتون گیر دادن؟من یکم نگرانم.

من و شوهرم میخایم دو تا ساک یکی بزرگ یکی کوچک ببریم ولی میترسم موقع برگشت اذیت کنن که زیاد خرید کردین.نظرتون چیه؟برای اینکه کمتر گیر بدن چه نصیحتایی دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که رفتید سفر و برگشتید توی گیت گمرک چقدر بهتون گیر دادن؟من یکم نگرانم. من و شوهرم میخایم دو ...

اگر به تازگی سفر به ترکیه نداشتید و البته باری که همراهتون هست جنبه تجاری نداشته باشه اصلا نگران نباشید. منظورم این هست که از هر جنسی بصورت جین نداشته باشید که فکر کنند شما جهت فروش آورده اید.  در نظر داشته باشید که وزن بار هم مهمه شما دو نفر هستید و حداکثر تا شصت کیلو بار می توانید بیاورید که با احتساب نفری هشت کیلو باری که می تونید با خودتون داخل هواپیما ببرید نهایتا 78 کیلو بار خواهید داشت. 

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستان کسی اژانس خوب که انصاف داشته باشه سراغ دارین ؟بعضی از اژانسها گاهی اوقات قیمتاشون تا یک میلیو ...

ازآژانس های معتبر و باسابقه تور بخرید که بعدا دچار مشکل نشوید. متاسفانه بعضی از آژانس ها قیمت را ارزانتر می دهند ولی بعدا سر انتخاب پرواز و هتل و .... مجددا پول اضافه می گیرند. یا اینکه بعدا به این عنوان که این پرواز جا نداشت و این هتل جا نداشت و هزار تا حرف دیگه قیمت رو عوض می کنند.

من شخصا خودم آژانس الی گشت رو پیشنهاد می کنم 

بنظرم نظم و روال کارشون خوبه 

از طریق سایتشون هم می تونید گزینه های خوبی برای سفر انتخاب کنید.https://www.eligasht.com/

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوستان من بازارای سنتی و سرپوشیده رو دوست دارم و هر شهری برم حتما سعی میکنم برم بازاراشونو ببینم.چیزی که متوجه شدم استانبول یه بازار بزرگ داره یکی جمعه بازار و یکی بازار کاپالی و بازار ادویه.کدومش جذابیت بیشتری داره؟میشه مسیر رفتن به گرند بازار و بازار ادویه بهم بگید؟

دوستان به نظرتون اگه مركز خريد جواهر رو بريم +فروم استانبول كه اكواريوم هم داره بازم جا داره جاي ديگه رو هم برا خريد برم؟

مثلا بعدا بفهمم فلان جا خيلي ارزون تر بوده؟

بامیه

با تراموای از کاباتاش سوار شید و ایستگاه تراموای Beyazit پیاده بشید و وارد بازار Caparlicarsi کاپارلیچارشی بشید.یک بازار قشنگ سنتی قدیمی پر از مغازه های رنگارنگ پر شور و حال

Yasbanoo

مرکز خریدهایی که نام بردید خوبن و انواع قیمت هارو میتونید ببینید.هم برندهای مارک و هم غیر مارک.اما اگر دوست داشتید به اوت لت ها هم سری بزنید مثل کاله سنتر و الویوم و ... هر چند به عقیده بنده نیازی نیست

...

ممنون آقای مهرگان.

دوستان یه موضوع مهم البته برای من.دوست من الان هتل رامادا هست و بهم گفت سشوار ندارن با خودت بیار.من چون سینوزیت دارم حتما سشوار لازم دارم.سشوار مسافرتی هم ندارم تو امکانات هتل خودمون که الیت ورد هست چک کردم هیردرایر داشت بنطرتون اگه تو اتاق نبود میتونم درخواست کنم بهم بدن یا از همینجا سشوار ببرم.آخه بار سنگینیه بردنش.گیج شدم چه کنم

سلام،من هفته دیگه دارم میرم استانبول،میشه بگین پارک آبیش چطوره؟ من دبی رفتم و خیلی خوب بود. اما نمیدونم اینجا هم همونطوری هست یا نه؟ آکوا مارین بهتره یا آکوا دلفین؟؟ و اینکه میشه با مایو اسلامی اونجا رفت؟