2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست

سلام ببخشید وضعیت امنیت استانبول چطور میشه بدون نگرانی بریم برای بعد ماه رمضان

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از هتل های ۴ستاره خوب در تکسیم که کلاس و شخصیت بالایی داره همین سنترال پالاس هست.لوکیشن عالی و اتاق های بزرگ و تمیزی داره و انتخابتون مناسب و خوب هست.

فعلا امنیت در سطح ایده آل و خوبیه و مشکلی جهت مسافرتتون نیست.

...

سلام اقای مهرگان برای،سفر به استانبول با تور بهتر یا خودمون هتل رزرو کنیم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

وهتل خوبی با امکانت استخر داشته باشه به محل تاریخی خرید نزدیک باشه برام معرفی کنید لطفا ایا بعد ماه رمضان قیمت ها تور  افزایش پیدا میکنه  یا به همین روال 

بستگی به زمانش داره

بنده شخصا همیشه خودم سفر میکنم چون بدون تور قدرت انتخاب هتل بسیار بالاست و تور ها با تعداد محدودی هتل کار میکنند

اما گاها تورها پیشنهادات بسیار خوبی ارایه میکنند که بهتره ابتدا به بررسی تورها بپردازید و سپس هزینه جدا رفتن رو محاسبه کنید و اونی که براتون به صرفه تره رو انتخاب کنید.منم اگر خواستید درین مسیر هر کمکی بتونم انجام میدم براتون

...

مسعود خان

بیز جواهر شیشلی یک هتل مدرن و تمیز در حدفاصل بین ایستگاه مترو گایرتپه و شیشلی است.که البته فاصله ان تا ایستگاه مترو گایرتپه کمتر از ده دقیقه پیاده است و انتخاب خیلی خوبیه براتون

...

سلام دوستان 

ما از استانبول برگشتیم

هتل گلدن پارک بودیم،هتل از لحاظ دسترسی جای بسیار خوبیه،از لحاظ نظافت هر روز اتاقا تمیز میشه،شامپو،صابون،حوله تمیز و...هر روز شارج میشه

فقط استخرش کوچیکه زیاد جالب نیست

کارکناو خدمه هاش برخوردشون خوبه

صبحانشم کامله تنوع هم داره،طوری که تا نهار سیره سیری

در کل میشه گفت هتل قابل قبولیه

در مورد مراکز خرید

خیابون استقلال چندتا برند فروشی داره مثل کتان و ال سی سی وایکیی که از بقیه شعبات همین نمایندگیا گرونتره بخاطر اجاره بالای خیابون استقلال

مثلا یه کفش مارک بومنتی تو خیابون استقلال از همون کفش تو مغازه بومنتی عثمان بی ۲۰تومنی گرونتره

تمام جنسای نمایندگی ها تو خیابون استقلال گرونترن

بخاطر همین من خرید از خیابون استقلالو اصن پیشنهاد نمیکنم

مراکز خرید الیویورم و فروم و خیابون عثمان بی و جواهیر(مارکای گرونی داره) قیمتاش نسبت به جاهای دیگه مناسبتره