2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست

سارا خانم من پارک آکوا دلفين استانبول رفتم. از تقسيم شاتل رايگان داره. حدود 7 تا 8 تا استخر بزرگ و دو يا سه تا استخر براي بچه ها داره. کف پارتي هم هر روز توي يک تايم مشخص انجام ميشه. 5 يا 6 نوع هم سرسره داره. من پارک آبي دبي را نرفتم ولي از اينجا خوشم اومد و برم استانبول بازم ميرم. ضمن اينکه من مايو اسلامي پوشيده بودم و هيچ مشکلي نبود حتي براي استفاده از سرسره‌ها.

خانم باميه قيمت غذا در استانبول خيلي شبيه به تهران هست. مثلا اگر ساندويچ مک دونالد يا کي اف سي يا برگر کينگ که يکجورايي فست فودند بخوريد حدوداً نفري 20 هزار تومان ميشه. اگر بريد رستوران غذاهاي سنتيشون حدوداً 30 تا 40 تومان و اگر رستوران نسبتاً خوب بريد حدود نفري 60 به بالا. بسته به نوع رستوران. البته من سال پيش رفتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون پریا جان از اطلاعات مفیدی که دادی .من هم دو روز دیگه میرم استانبول .قیمت ها چطور بود ؟ حراج ها ...

دوست عزیز کاشکی ریپلای میکردی زودتر جواب میدم

قیمتا فقط  این چندتا پاساژی که گفتم مناسب بقیه پاساژا فوق العاده مارکای گرونی داشتن،مثلا پاساژ ایستینا پارک رفتیم دامن خیلی ساده یه میلیون

اگه شما تو این رنج قیمت خرید ندارین این پاساژایی که مارک گرون میفروشن نرین بهتره چون چیز ارزون پیدا نمیکنید

درکل اون پاساژایی که بالا گفتم مناسبتره ولی اینم در نظر بگیرید خیلی با ایران فاصله قیمت نداره

نهایت ۲۰،۳۰تومنه

من فقط تفاوت قیمتو تو رنگ مو لوازم ارایشی دیدم

پیشنهاد میکنم رنگ مو پالت و لورال بگیرین چون من اینجا ۳۵گرفتم اونجا ۱۹بود

ممنون آقای مهرگان. دوستان یه موضوع مهم البته برای من.دوست من الان هتل رامادا هست و بهم گفت سشوار ند ...

من که سشوار نبرده بودم هتلمون سشوار داشت

ولی قدرت سشوارشون خیلی پایینه ها

من اگه بخوام دوباره برم سشوار باخودم میبرم یا اتو مو

چون سشوار اونجا به زور خشک میکنه چه برسه حالتی چیزی به مو بده

ممنونم اقاي مهرگان به من گفتن اونجا لباساي خوبي داره دقيقاً نميدونم كجاي باكر كوي هست البته ولي تا حالا نرفتم اين بار چون هفت روز استانبول بودم دوست داشتم به اونجا هم سر بزنم 

عزیزم با تاپ و شلوارک هم‌میشه رفت پارک آبی؟

من اونجا همه مدل لباس ديدم. کلاً تو استخراش کاري به کسي نداشتند. حتي يک خانمي که فکر کنم عرب بود با چادر نشسته بود کنار استخر و پاش را گذاشته بود توي آب . فقط ممکنه نذارند بدون مايو سوار سرسره‌هاشون بشين. اما استخر محدوديتي نداشت.

ما فردا عازمييم دوستان و اقاي مهرگان ممنون ميشم ب راهنماييمون كنيد

اقاي مهرگان ما پرواز و هتل رو خودمون گرفتيم هنل سويسوتل بسفر رو گرفتيم من باردارم با دختر ٤ساله بيشتر قصدم ارامش هست برا همين اين هتلو انتخاب كردم ٥شب

ايا ميتونيم از هتل تقاضاي ترانسفررفرودگاه بكنيم؟ ميان فرودگاه دنبالمون واگرنه تاكسي از فرودگاه تا هتل تقريبا چقدر ميگيره؟ بايد سوار تاكسي هاي فرودگاه بشيم ؟فرقي ميكنن تاكسي ها و قيمتشون اونجا؟

از هتلمون تا تكسيم دسترسي راحته؟ برا رفتن به هر جايي غير از بشيكتاش بايد بريم اول تكسيم؟

ديدني هاي اطرافمون و خريد هاي نزديكمًن رو بگيد برام چون بارذارم نميتونم هي تو مترو بشينم و راه هاي دور برم؟