2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000286 بازدید | 25337 پست
صایما خانم من شنیدم دی ماه هم خوبه ولی عزیزم هوا سرد هست امانه اونجوری که باعث اذیتت بشه من همون بهمن ماه کلی هم لباسهای نخی از برشکا و کوتون خریدم ولی خوب به نسبت لباسهای زمستونی بیشتره اما آذر ماه زیاد انتظار تخفیف نداشته باش ولی من به شما پیشنهاد میکنم یا هفته آخر دی و یا بهمن ماه به این سفر برید من تازه بچه ام ۴ سالش بود و با کالسکه و لباس گرم و یه پتو مسافرتی خییییلی راحت به همه جا رفتم و در مورد زبان اصلا مشکلی نیست مثلا میگفتم جواهیر یا مثلا استانبول فروم رو روی نقشه بهم نشون میداد ترکها اکثرا زبان انگلیسی شون ضعیف واگه دست وپا شکسته انگلیسی بگی میفهمن چی میگی بهترین زبان هم زبان اشاره است اصلا اصلا نگران زبان نباش ولی گوش به حرف من بده و ژانویه برو😊😊😊 ولباس گرم برای خودتون یادت نره و برای بچه هم شال و کلاه و دستکش که خیالت راحت باشه اگه لازم بود استفاده کنی ولی به نظر من خیییییلی هم سیبری نیست زمستونه و هوا سرده وگاهی باد میاد شبا پوشیده برید بیرون و از سفرتون کلللللیییی لذت ببرید
پیشنهاد میدم حتما پاساژ اولیویوم و جواهیر و خیابا استقلال (همه ی شور سفر به این خیابون شاد و پرانرژیه) رو از دست نده اگر هتلتون اطراف میدان تقسیم باشه برای رفتن به جواهیر سوار مترو که همون دور میدان تقسیم پله برقی و آسانسور داره میره پایین و مترو هست سوار میشید و باید ایستگاه شیشیلی پیاده بشید که از یه راه داخل مترو راه داره به داخل پاساژ
ویا برای اولیویوم رفتن یک طبقه برید پایین سوار اتوبوس (شماره اش یادم نیست باید بپرسید) میشید و تا خود اولیویوم میبره و دوباره برگشت هم با اتوبوس برمیگردید تقسیم خیابان استقلال هم که تو خود میدان تقسیم هست ولی حتما نقشه مترو رو داشته باشید و از هتلتون تهیه کنید و یه چیز خیییلی مهم پیشنهاد میدم کمتر از یک هفته تور نگیرید و به هیچ عنوان به لیدر تورتون بابت گردش از نظر قیمتی اعتماد نکنید😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربانوی عزیز از توضیحات کاملت عزیزم علت اینکه من سردرگم هستم برای تاریخ سفر، اینه که وقتی تو گوگل سرچ میکنی "بهترین فصل حراج در ترکیه" سایت هایی رو میاره که اطلاعاتی در مورد سفر به استانبول نوشتن و تو اکثرشون بهترین زمان خرید رو اواسط دسامبر (که میشه اواخر آذر ) رو پیشنهاد کردن ... حتی من به دوتا آژانس هم زنگ زدم اونا هم همینو گفتن ... برای همین وقتی توی این تاپیک دیدم گفته شده هیچ فصلی حراج آنچنانی نیست و اکثر مواقع تو استانبول حراجه کمی گیج شدم ...
2805
مهربانو جان یه سوالم در مورد حد مجاز بار داشتم ... میدونم که نفری ۳۰ کیلو حد مجازه ولی تصوری ندارم که چقدر میشه ؟ یه چمدون ؟ اینایی که حوله و ظرف و ظروف میخرن یا حتی کیف و کفش که خب خیلی زود یه چمدون پر میشه ... الان نمیدونم میشه راحت هرچی لازم داریم بخریم یا باید صرف نظر کرد از خیلی چیزا؟
ما تا حالا ظرف نخریدیم و لباس رو هم همسرم تبحر خاصی در چیدنش داره لباسها رو صاف بدون تا کردن تو چمدون میزاره و دو تا ساک خیلی بزرگ خیلی پر خییییلی پر شاید بشه ۶۰ کیلو که تا حالا مال ما که خرید یکسال رو انجام میدیم نشده و چیزهایی مثل کت و شلوار و یا رو تختی رو دستمون میگیریم و داخل ساک نمیزاریم و در مورد آژانسها بهشون زیاد نمیشه اطمینان کرد تجربه سفر من که اینطور بود ودر تمام دنیا ژانویه واوایل فوریه بهترین زمان خرید و حراجی هست اما در اویل فوریه بیشتر سایز ها ناقص هستن و من اگر نیاز بود برم حتما دهم تا بیستم ژانویه میرفتم
در ضمن برای اینکه فرودگاه بهتون گیر نده همه ی اتکت های لباسها و قیمت ها رو بکنید و اگه دوست داشتید که میزانی که هزینه تون شده رو بدونید توی دفترچه هر شب هر چیزی خریدی بنویس ولی حتما قیمت ها رو از لباسها بردار ما بار اول چون خیلی لباس خریدیم میخواستن بهمون گیر بدن تازه کل بارمون ۳۲ کیلو بود اما وقتی دیدن یه خانواده هستیم و خرید هامون هم همین رو نشان میده بیخیال شدن اگر نه هر چمدون من شنیدم ۶۰۰ هزار تومن جریمه میکنن😣 و پیشنهاد میدم به فروشگاه ایکیا در کنار استانبول فروم هم سر بزنید من نرفتم اما خیلی ازش تعریف میکنن و استانبول فروم هم یک آکواریوم داره که جالبه و از دیدنش لذت میبرید البته آکواریوم اصلی نزدیک فرودگاه هست که من نرفتم اما یه چیز دیگه در مورد ژانویه اینکه مثلا همین آکواریوم استانبول فروم مملو از جمعیت بود نمیتونستیم یه عکس راحت بگیریم 😅 اما عید فطر شاید ده تا خانواده هم اونجا نبودن برای ژانویه رفتن به خودت شک راه نده اگر دنبال حراجی خوب هستی اگه زیاد مهم نیست براتون آذر ماه هم میتونید برید و به قول دوستان همیشه یه حراجی تو استانبول هست راستی دوستان چتر یادتون نره که بارون های استانبول اگه صبح شروع بشه شب تموم میشه یک ساعت و دوساعت نیست 🌦🌦🌦البته همیشه یکسری دست فروش هستن که دور میدان تقسیم دیدم چتر میفروشن☂☂☂
ما فکر میکردیم اگر یک هفته قبل ژانویه اونجا باشیم و کریسمس رو اونجا باشیم بهترین خرید رو میکنیم اما یکی از دوستان همسرم که اونجا بود گفت اصلا قبل از کریسمس اینجا نیاید که سر از کمر میبرن بزارید بعدش بیاید(نمیدونم درست و یا غلط بودنش رو) که ما گوش به حرفش دادیم و کاملا راضی بودیم
دوستان ببخشید که من همش از خرید رفتن گفتم اما در مورد جاهای تفریحی ما جزیره بویک آدا رو رفتیم و با کالسکه گشتیم خیلی زیبا و پر آرامش بود البته به نظر من فقط برای یکبار دیدن میارزید بری اونجا(سلیقه شخصی)و مسجد ایا صوفیه زیبا بود و ما خودمون زیباترشو داریم 😂😂😂ولی واقعا زیبا بود👌و تپه عشاق هم منظره ی زیبایی داشت خیلی دوستش داشتم همین طور بام استانبول فوق العاده بود پر از مه و میز و صندلی های زیبا که با همسر جان دوتا چای نوشیدیم خیییییلیم عاشقانه و رمانتیک😍😍😍😍 و خیلی جاهای دیدنی دیگه ...
ما با اینکه قصدمون نود و نه درصد خرید بود اما صبحها به جاهای دیدنیشون میرفتیم و عصرها پی خرید بودیم
امیدوارم به همه ی دوستانی که قصد این سفر رو دارن کلللللی خوش بگذره که حتماً اینطور خواهد بود😉😊
سلام دوستان اقای مهرگان و بقیه دوستان به نظرتون ٦ تا ١٠ دی زمان خوبی برای سفر هست؟ از لحاظ شور کریسمس و تخفیفات؟ بیشتر راجع به خرید لباس صحبت شد لوازم ارایش توی استانبول چطوره اصلن؟ قیمتهاش چطوره؟ لوازم برقی منزل چطور؟ واسه بار اضافه فرودگاه چقد هزینه میگیره؟
خدایا شکرت
Hirbod94 تو که ظا هرا اخبار استانبول رو ثانیه ای ظاهرا دنبال می کنی چرا نمیایی بگی مردم احتیاط کنید؟!!!!!!!.من والا امروز اخبار انفجار دیشب را دیدم ترسیده بودی امروز میام خبر را می گذارم نه؟مطمئن باش تا امثال تو هستند و به کوری چشم کسانی که از هشدار دادن به مردم برای رفتن استانبول ناامن ناراحتند لینک خبر را می گذارم مردم حقشون هست که بدانند کجا دارند سفر می کنند . انفجار در نزدیکی میدان تکسیم استانبول - خبرگزاری صدا و سیما http://www.iribnews.ir/fa/news/1415502/%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84-15-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D8%A8%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%BA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AD%D9%84 دلیل نزدیکی محل انفجار به هتلهای مشهور و همچنین کاخ موزه دلماباغچه رعب و وحشت زیادی در بین گردشگران خارجی دیده می شود.
Shiringh152... اخه تو چقدر خوبی !!!!تو چقدر خیر خواه ادمها و خوانندگان این تاپیک هستی .نگران این هستی که ی موقع خدایی نکرده واسه جون و مالشون اتفاقی نیوفته . حقت خیلی ضایع شده باید بهت مدال و کاپ بدن!!!!!!!!! اون اوایل که من بهت اعتراض کردم کسی حرفی نزد ولی بعدها کاربرهای دیگه هم فهمیدن که تو چه نیت و هدفی از گذاشتن این گونه اخبار منفی داری و بهت اعتراض کردن ..حالا برو خودت لایک کن
2810