2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000295 بازدید | 25337 پست
shiringh152 گذشته گذشت حالا چرا منفی گرایید انقدر من الان خواهرم سفر کرده و اونجاست به مدت 2 هفته هیچ مشکلی از نظر امنیت وجود نداره خداروشکر زندگی ادامه داره .. که تو شهر و کشور خودمونم خیلی اتفاق ها قبلا افتاده پس بگیم زندگی نکنیم ...
آیسان جون الان هم تور مناسبه هم بلیط .. برای بلیط در سایت هر پروازی که مد نظرتون هست میتونید بلیط تهیه کنید .. با قیمت هتل و .. جمع ببندید ببینید کدوم مناسب تر هست برای شما ... ani جان آف ها از ژانویه شروع میشه و دو هفته آخر بنظر من بهترین زمانش بود پارسال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مهرگان ممنون فعلا از سایت booking هتل 5 ستاره رامادا پلازا سیتی سنتر را انتخاب کردم تقریبا 12 شب با صبحانه میشه 47/000/000 ریال ولی قبلا رفتم هتل خیلی خوبیه امنیت داره رسیدگیشون خوبه
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام به همه دوستان و تشکر ویژه از اقای مهرگان و همه عزیزانی که با صبر جواب سوالامونو میدن من تاریخ 28 اذر فصد سفر به استانبول دارم بنظرتون زمان خوبی هست و تخفیفات پایان سال شروع شده؟و سوال دیگه اینکه از لحاظ امنیت ریسک سفر چه قدره الان؟میشه بدون استرس تو خیابون راه رفت یا نه
مرسی اگه جوابمو بدین دوستان
Lilypie Maternity tickers
دوستان توجه کنید که معمولا ماه های آبان و آذر و در کل تا یک هفته ده روز قبل ژانویه زمان معمولی خرید هست و خیلی نمیشه انتظار تخفیف های خاصی رو داشت البته شده که در همین ماه ها برخی برندها آف های عالی رو ارائه کرده اند و اینطور بگم که هیچ قانون مشخصی در این باره وجود نداره

بنده اواخر ژانویه رو بیشتر از زمان های دیگه به شما دوستان توصیه میکنم هر چند ممکنه در این تایم هم اون انتظاری که شما دارید،نباشه
...
در رابطه با بحث امنیت که تقریبا هر هفته دوستان محترم مطرح میکنن مجددا باید بگم که باور کنید در حال حاضر هیچ مشکلی از لحاظ ایمنی توریست در استانبول نیست، بله شما براحتی میتونید در خیابان ها قدم بزنید خرید کنید و به تفریح بپردازید و درین چند مدت اخیر هیچ مساله ای نبوده بله ممکنه در یک منطقه ای از چنو توریست دزدی کرده باشن یا اینکه سر مساله ای،چند ایرانی با چند ترک درگیر شده باشند و این وسط کسی آسیب ببینه اما این دلیل بر عدم امنیت نیست اینم توجه داشته باشید که به هر حال ترکیه درگیر مسائل سیاست داخلی خودش با کردهاش هست و هراز گاهی اون ها تحرکاتی رو میکنن اما بازم میگم که هدف کردها توریست نیست و بیشتر نیروهای نظامی و پلیس رو هدف قرار میدن و ممکنه این وسط گاهی توریست هم قربانی بشه که جدیدا موردی نبوده در کل اگر بخام بگم به نظر شخص بنده سفر کنید و از سفرتون لذت ببرید و موارد ایمنی رو هم رعایت کنید اما بازم میگم در این برهه زمانی هیچ کس نمیتونه امنیت رو در کشور خودش تضمین بکنه
...
مواردی رو که باید رعایت کنید : سعی کنید اگر در منطقه ای غیر از تکسیم و سلطان احمت ساکن هستید،حداکثر تا ساعت ۹ بیرون باشید. اگر هتلتون در لالعلی و آکسارای هست سعی کنید برای پیاده روی و قدم زدن دیگه ساعت ۱۰ به بعد نرید همونطور که میدونید ۱ سالی هست که به علت جنگ سوریه،آوارگان سوری زیادی وارد ترکیه شده اند.اگر دقت کنید در اطراف تکسیم و استقلال دیدید این بنده خداهارو در اطراف آکسارای و فاتیح تعدادشون زیاد تره و گاها مجبور میشن به خاطر فقر زیاد و بی پولی دست به جیب بری و دزدی هم بزنند بعضیشون. به اینها اضافه کنید ولگردهای آفریقایی که دست فروشی میکنند و فقرای خود ترکیه که اینها در مناطق مرکزی زیادند.به همین خاطر باید بیشتر مراقب باشید اینها به این مفهوم نیست که اگر شما مثلا ساعت ۱۱ شب از آکسارای رد میشید حتما اتفاقی براتون میفته،خیر بنده خودم بارها تردد داشتم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده اما احتمالش بیشتره و باید مواظب باشید ** سعی کنید در هر بیرون رفتنی بیشتر از ۴۰۰ دلار پول همراه خودتون بیرون نبرید.پول هاتونو حتما در سیف باکس هتل نگه داری کنید و کم کم چنج کنید .درین شهر هم مثل شهر های دیگه دزدی میشه خصوصا از توریست **سعی کنید به اشخاصی که در خیابان هر پیشنهادی،تاکید میکنم هر پیشنهادی که بهتون میدن شما توجه نکنید **جاهایی که تجمع ماشین پلیس رو میبینید سعی کنید سمتشون نرید چون یک در هزار اگر کردها بخان کاری انجام بدن به پلیس ها حمله میکنن و این وسط ممکنه توریستی هم آسیب ببینه این ها همه در جهت سفری ایمن تر برای شماست و الا هیچ یک ازین اتفاقات برای شحص بنده نیفتاده و انشالا برای هیچ کسی پیش نیاد خوش باشید
...
سلام
دوستان من دو سال پیش ژانویه بود رفتم و قیمتها فوق العاده بود فوق العاده و حسابی خرید کردیم چون قصدمون خرید بود البته بیشتر لباسها زمستانه بود و امسال هم تیر ماه رفتم که عید فطر اونجا بودم که میگن عید بزرگشون هست و آف های خوبی داره در کل بد نبود و باز هم خوب خرید کردم علل خصوص کیف و کفش اما ژانویه فوق العاده بود هر چی بگم کم گفتم
ودر مورد رفت و آمد خیلی راحت از اونی هست که فکرش رو بکنید فقط کافی نقشه ی مترو رو از هتل بگیرید خودتون همه ی مسیر ها رو راحت پیدا میکنید به علاوه اینکه میتونید از پرسنل هتل که برای راهنمایی مسافر ها هست آدرس رو بپرسید و بگید کجا میخواید برید و ایشون روی نقشه مترو بهتون توضیح میده من و همسرم هر بار که رفتیم در هتل golden age1 اقامت داشتیم و واقعا از هتل و پرسنل و موقعیت مکانی هتل راضی بودیم و همیشه یک خانمی در لابی هتل نشسته و ما رو در مورد آدرس ها راهنمایی میکرد به علاوه اینکه اصلا نیازی نیست با لیدر تورتون جایی برید چون به راحتی خودتون میتونید با قیمت خیلی پایین تر به مقصد مورد نظرتون برید و در ضمن اینطور که من متوجه شدم پاساژ جواهیر از هر برندی بزرگترین و تکمیل ترین شعبه رو داره
2810