سلام دوستان من دیروز از استانبول برگشتم. چون از این تاپیک خیلی اطلاعات گرفتم لازم دونستم من هم بیام و تجربیاتم رو بگم. از لحاظ امینیت خیالتون راحت باشه توی یک هفته ای که من بودم اصلا ناامنی ندیدم. ما خودمون هتل و پرواز رو گرفتیم و با تور نرفتیم. پرواز ما ترکیش بود و هتلمون نور الضیا. با بیمه مسافری حدود نفری 1.900.000 تومان شد که با توجه به فصل به نظرم خیلی خوب برامون دراومد. در مورد هتل بگم که سوئیت ضیا هتل خوبی بود. ما برای 4 نفر سوئیت معمولی رو رزرو کرده بودیم ولی وقتی رفتیم اونجا بهمون گفتند که سوئیت دوبلکسشون خالیه و بدون اینکه هزینه بیشتری ازمون بگیرن اتاق دوبلکس رو بهمون دادند. تمیزی هتل خوب بود. برخوردشون خوب بود. صبحانه در حد قابل قبول بود. تا خیابان استقلال کمتر از 5 دقیقه پیاده روی داشت که یه کم سربالایی بود. ولی یه مشکلی که داشت این بود که اصلا برای راننده تاکسی ها آشنا نبود. ما هروقت سوار تاکسی میشدیم و کارت هتل رو میدادیم بلد نبودند و مجبور بودند به هتل زنگ بزنن و آدرس بگیرن. طوری که دیگه ما اجبارا خود میدان تکسیم پیاده میشدیم و تا هتل پیاده روی میکردیم که خوب با توجه به اینکه از خیابان استقلال میرفتیم هم فال بود و هم تماشا. ما چون 4 نفر بودیم اکثر جاها با تاکسی میرفتیم به جز جواهیر و عثمان بی که خود هتل بهمون گفت با مترو راحت تر میرید.فقط قبل اینکه سوار بشیم هزینه رو باهاشون طی میکردیم و از این لحاظ مشکلی نداشتیم. در مورد خرید هم بگم که عالی بود. همه برندها تا 50 درصد آف خورده بودند. ما کلی خرید کردیم. خیابان استقلال عالی بود. پاساژ اولویوم خیلی خوب بود. من کفشی که از نمایندگی derimod تو اولویوم خرید 98 لیر توی نمایندگی خیابون بغدادش دیدم زده 180 لیر. به نظرم حتما یه سر اولویوم برید. جنسهای koton عالی بود با قیمت های عالی تر. من کلی ازش خرید کردم. خلاصه در مورد خرید اصلا نگران نباشید. ما توی یه هفته ای که اونجا بودیم هر 100 دلار رو 285 تا 289 لیر تبدیل میکردیم که خوب خیلی خوب بود. ما تو راه برگشت از بیوک آدا به جای اینکه اسکله کاباتاش پیاده شیم رفتیم و اسکله کادیکوی که تو بخش آسیایی هستش پیاده شدیم و از اونجا سوار دلموشهای بستانچی شدیم و خیابان بغداد پیاده شدیم. واقعا جای قشنگی بود و ارزش رفتن رو داشت. ما وقت نداشتیم وگرنه حتما توی یکی از رستورانهای شیک این خیابون شام میخوردیم. چون آخرین کشتی که به قسمت اروپایی میرفت ساعت 9 شب بود. برای کسانی که میخوان بدونن ما یه د ی س ک و رفتیم اونجا به اسم raine چه دقیقا کنار پل بسفر بود. خیلی جای شیک و قشنگی بود که البته ما 1 ساعت بیشتر نموندیم چون همه ترک بودند و خیلی احساس غربت کردیم.
حتما برای نهار تو برنامتون بذارید که زیر پل گالاتا برید. برنامتون رو جوری بذارید که صبح برید بازار مصری ها و بعدش نهار برید زیر پل و ماهی بخورید. اونجا میتونید قلیان هم بگیرید که اونجا بهش میگن نارگیله. طبقه آخر پاساژ جواهیر یه مغازه هست به اسم mado که میتونید چای یا قهوه با باقلوا سفارش بدید. در یک کلام بگم که عالیه. قهوه ترک با باقلوای استانبولی بعد از یه خرید مفصل واقعا میچسبه. یه شیرینی هم دارند به سام کونوفه حتما امتحانش کنید که خیلی خوشمزه است. همون mado که گفتم توی اکثر جاها شعبه داره که ما از شعبه خیابان استقلالش باقلوا خریدیم و با خودمون آوردیم. هر کیلو باقلوا حدود 65 لیر بود. یه مغازه هم اواسط خیابان استقلا هست به اسم koska که لوکوم های خیلی خوبی داره که از اونجا هم با چند بسته لوکوم آوردیم. دو روز اولی که ما اونجا بودیم هوا ابری و بارونی بود ولی بقیه روزها هوا آفتابی بود ولی خیلی گرم نبود. حتی شبها کمی هم خنک بود. ببخشید اگه زیادی حرف زدم بازم اگه سوالی بود در خدمتم.