2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان آناهید عزیز خوشحالم که خوش گذشته. روز اول رفتن به جواهیر خسته ات نکرد؟ از هتلت تا جواهیر چقدرراه بود؟ به نظرت فرقی میکنه اول برم فروم یا اول برم جواهیر؟ مثلا اگه اول جواهیر برم،خریدام گرون نشن بعد بیام فروم اوزنترشو ببینم و حالم گرفته بشه؟
2805
اگر هتلتون در تکسیم هست راس ساعت1700 خودتون رو به میدان تکسیم انتهای خیابان لامارتین نبش هتل لارس پارک برسونید و با. پرداخت حدود 14 لیر سوار اتوبوس های havatas بشید..
چون اون ساعت اوج ترافیک هم هست حداقل 2 ساعت در راه هستید.
اگر هم خواستید با تاکسی برین با پرداخت حدود 80 لیر ساعت بین 17 تا 17:30 راه بیفتید.حداقل 2 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه باشید
...
آقایمهرگان من رفتم یه آژانس دیگه یکسری هتل رو معرفی کرد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 1- SEMINAL 2-TAXIM TOWN 3-TITANIC TAXIM 4- AVANTGARD TAXIM 5- ELIEE WORLD PRESTIGE 6- MERCUR میخوام دسترسیش خوب باشه و سر بالایی نباشه چون کودک همراه دارم
سمیه: تقریبا همه این هتل ها در شرایط خوبی قرار دارند هتل مرکور تکسیم کلاس بسیار بالایی داره..بسیار تمیز و مرتب و قابل اعتماد. اما دسترسی اون به تکسیم خیلی آسون نیست..حدودا 10 دقیقه پیاده روی تا کاباتاش راه داره که سرپایینی هست و از کاباتاش به هتل مرکور سربالایی از هتل تا تکسیم هم حداقل 15 دقیقه پیاده روی کمی سربالایی داره.. تکسیم تاون هم هتل خیلی خوب و تمیزی هست.دسترسی خوبی هم داره. تایتانیک سیتی تکسیم از هر لحاظ هتل خوب و قابلی هست و اقامت در اون رو به شما پیشنهاد میکنم.. آوانتگارد تکسیم هم با فاصله 5 دقیقه ای تا تکسیم و از نظر تمیزی و کیفیت،نمره قابل قبولی میگیره. الیت ورد پرستیژ هم هتل خوبیه اما در مقایسه با چهار هتل دیگه کمی کیفیت پایین تری داره.دسترسی اون به مترو تکسیم هم عالیه. و در نهایت: با توجه به همه جوانب بنده تایتانیک سیتی تکسیم رو در درجه اول پیشنهاد میکنم. سپس مرکور تکسیم رو پیشنهاد میکنم..کیفیت مرکور از تایتانیک اندکی بالاتر اما دسترسی اون نمره پایین تری میگیره. سپس تکسیم تاون،بعد آوانتگارد و سپس الیت ورد تکسیم..
...
طنین جان
شما همون آکواریوم ترکوآز در مرکز خرید فروم استانبول که دسترسی راحت تری داره رو برید که خیلی هم زیباست.
آواریوم دیگر در فلوریا هست.اون هم خیلی خیلی زیباست و کمی بزرگتر..
با توجه به دسترسی و هم اینکه آکواریوم اول در مرکز خرید فروم هست و با یک تیر دو نشان میزنید من همون آکواریوم فروم رو پیشنهاد میکنم..

شهربازی ویالند هم در گلدن هرن که بخش اروپایی رو به دو بخش تقسیم میکنه قرار گرفته..
بسیار بسیار شهربازی قشنگ و کاملی هست.فاصله این شهربازی تا تکسیم حدودا 30 تا 40 دقیقه هست.., اگر وقت دارید بهتون پیشنهاد میکنم فرزندتون رو ببرید

اگر هتلتون در تکسیم هست ساعت های 10 صبح تا 13 هر یک ساعت یکبار مینی بوس های 17 نفره این شهربازی مجانا به شهربازی حرکت دارند..عصر ها هم از ساعت 18،19،20 حرکت میکنند
در برگشت هم دقیقا راس ساعت 10،12،17،18،19،20،21 از شهربازی ویالند به تکسیم مینی بوس های 17 نفره FREE حرکت دارند..

خوش باشید
...
سلام مجدد.ضمن تشکر از شما دوستان جناب مهرگان هتل ما همان بیزجواهیر شد.ما میخاستیم اتاق کانکت استفاده کنیم ولی این هتل نداشت ولی دیگه فرصتی نداشتیم همین هتلو نهایی کردیم. سوالم اینه با توجه به توضیحاتتون شهربازی یه روز مارو میگیره درسته؟ بهتره لیر همراه داشته باشیم یا دلار یا هردو؟
2810