2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست
سحر دخت جان من چند سال پیش تو اکساری هتل داشتیم . نزدیک هتل هم مترو بود و هم تراموا . ما بیشتر جاهای دیدنی را با تراموا رفتیم و مشکلی هم نداشتیم . البته از طرف آژانس این هتل به ما پیشنهاد شد و ما مشکل خاصی نداشتیم . تازه نزدیک هتل بیمارستان پارک هم بود که خیلی به دردمون خورد . بعلت بیمار شدن پسرمان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جناب مهرگان عزیز، باز هم ممنون از لطفتون و البته از اطلاعات زیادی که از اینجا به دست آوردم. حالا که انتخابم رو تایید فرمودید، من هم تجربه خودم رو بگم. اینکه فرمودید هتل گرانی هست درسته، ولی‌ من اینجا رو با حدود ۵۵% درصد تخفیف، حدود ۶۰۰ دلار یک اتاق دو تخته برای ۴ شب در نیمه دوم مهر رزرو کردم!! تخفیفش هم به خاطر این بود که در بوکینگ عضو شدم(خیلی‌ راحت با دادن یک آدرس میل) و بعد برام چند تا secret deal معرفی کرد. قیمت همین هتل در قسمت معمولی‌ بوکینگ و یا سایت‌های داخلی‌ مثل بریم سفر بیشتر از دو برابر بود. قیمت کّل هتل و بلیت برای چنین هتلی که در نظرات نمره ۹ به بالا داره، برامون کمتر از سفر پارسالمون شد که هتلی در لالعی گرفته بودیم. (این رو هم بگم ، هتل کلاس klass رفتیم در لالعی ..خیلی‌ هتل خوب و تمیزی بود. ۱۰ دقیقه پیاده روی تا ایستگاه ترموhی دانشگاه لالعی داشت. در کّل خوب بود). خلاصه اینکه اگر این سفر رو از کمی‌ قبل تر برنامه ریزی کنیم، می‌شه با قیمت خیلی‌ مناسب تر و انتخاب وسی‌ع تر، بسته به هدفی‌ که از سفر دارین، از سفرتون لذت ببرید. آهان.این رو هم در مورد کارت اعتباری اضافه کنم. من البته از کارت اعتباری استفاده کردم(که فقط شماره کارت می‌خواد و هیچ پولی‌ رو الان پرداخت نمیکنید). ولی‌ در گشت و گذارم در نت، به سایتی برخوردم به اسم "بازارگردی "که یه سری کارت اعتباری میفروشه، به اسم گیفت کارت. البته یه مقدار هزینه اضافی دریافت میکنه، ولی‌ با اون کارت می‌شه رزرو هتل و یا هر خرید اینترنتی دیگر رو انجام داد. البته من یه کارت خریدم، ولی‌ هنوز ازش استفاده نکردم. اگر کسی‌ تجربه‌ای داره، خیلی‌ خوبه. با استفاده از این کارت می‌تونین از مزایای رزرو هتل در سایت هایی‌ مثل بوکینگ با قیمت‌هایی‌ خیل مناسب استفاده کنید. باز هم از لطفتون متشکرم:)
یاقوت جان عزیز فرمایش شما کاملا صحیح است.بنده این رزروی که شما انجام دادید رو بارها انجام دادم. البته توجه بفرمایید که شما در نیمه دوم مهر ماه که قیمت ها کاهش پیدا میکنه رزرو کردید که به نظر من واقعا زمان عالی رو انتخاب کردی برای سفر..
...
2810