2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست
مونا جون
من جمعه 5خرداد پرواز دارم و تا جمعه بعدش12خرداد استانبولم.هتلم هم گلدن پارکه که آژانسه گفت نزدیکه به تقسیم ودو سه دقیقه راهه(اگر راست گفته باشه).اینشالا که قسمت باشه ملاقاتتون کنم.
دخترم هم میره مهد کودک و بعداز ظهر هم دیگه پیش باباش میمونه.شوهرم همکاری فرمودند:)

هنوز نمیدونم برای تلفن باید چی کار کنم.اون خط ها رو بخریم آبا میتونیم بذاریم تو گوشی خودمون؟یا باید گوشی هم بخریم؟
ما باید دوتا بخریم .هم بابام هم من که در تماس باشیم.
از ایران به ما زنگ بزنن از شارژ ما کم میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بادوم عزیز و باقی دوستانی که زحمت میکشید و پاسخ میدید..
ممنون که وقت برای پاسخ دادن به سوالات دیگران میذارید.
اگه من سوال تکراری اینجا میپرسم معذرت میخوام چون واقعا با 2بچه 1.5ساله فرصت خوندن تک تک صفحات رو ندارم..
از مکان های دیدنی استانبول غیر از مساجد ایا صوفیا و سلطان احمد و آکواریوم و جزایر بیوک آدا جای دیگه ای هم هستش؟
مراکز خریدی که مختصر و مفید باشه و نخوایم که زیاد وقت صرف خرید کنیم:غیراز الیویوم ، دیگه کجا رو پیشنهاد میدید؟
مراکز اوت لت خوب کدوم ارزش رفتن رو داره؟
خدای مهربون...
خواهش می کنم
خواهش می کنم بابای عزیزمو شفا بده....
عسلی جان..
شما که این چند روز استانبول تشریف داری.. میشه بگی الان اونجا لباس زمستانه کاپشن و کت واسه بچه ها برای خرید هست یا نه؟!
خدای مهربون...
خواهش می کنم
خواهش می کنم بابای عزیزمو شفا بده....
سمیه جان هتل کایا هم زیاد به تقسیم نزدیک نیست از اونجا باید خودتو به اکسارای برسونی بعد بری تقسیم.
راستش من در مورد این هتلایی که گفتی اطلاعات داشتم ولی هتلای تقسیم رو نمیشناسم.
به حرفای این اژآنسا زیاد اعتماد نکن اونا که خودشون نرفتن همینجوری میگن فلان جا نزدیکه تقسیمه یا خود تقسیمهه
کلی هتل داره تو تقسیم واطرافش
به نظرم تو گوگل سرچ کن ادرسا رو راحت پیدا میکنی.اول برو سایت هتل ادرس دقیق رو ببین بعد از روی گوگل مپ پیداش کن.

پریوش جون خواهش میکنم من کار مهمی انجان نمیدم اونچه که از دستم بر میاد دریغ نمیکنم.
میدونم چقدر سخته ادم جای غریبی بره مخصوصا که زبانشونو رو بلد نباشه.

پریوش جون من استانبول فروم رو خوشم اومد زیاد هم خرید کردیم از اونجا.خود مونا جون هم که اونجا زندگی میکنن نظرشون رو استانبول فرومه
(طبق پستای قبلی ایشون)
در کل چیزی که من فهمیدم اینه که میشه گفت پاساژآ شبیهه به همه همه برندها توی همه پاساژا شعبه دارن
برای همین از اینکه نتونی پاساژی رو نری ناراحت نباش عزیزم.چیزی از دست نمیدی.
در مورد جاها یدیدنی خیلی تجربه ندارم همون اکواریوم بود که رفتم و خوشم اومد بلیطش نفری 28 لیر بود ولی برای خانواده با بچه قیمتا فرق میکرد و یه تخفیفاتی داشت.
همتا جون اکثر اژآنسا که ازشون تور میگیرین وقتی برسین اونجا بهتون سیم کارت میدن با یه مبلغی که داخلش شارژ داره.
از اژآنستون بپرسین که بهتون میدن یا نه.
اگر گفتن میدن بازم به لیدر تور یاداوری کنن که بهتون بدن. معمولا تا بهشون نگین نمیدن . ما3 نفر بودیم 2 تا سیم کارت دادن. البته ما خودمون 3 سالی هست یه سیم کارت ترک داریمو هر وقت میریم شارژش میکنیم.
در مورد گوشی.معمولا گوشی که برای اولین بار وارد استانبول باشه خودش رجیستر میشه و مشکلی نداره. من به راحتی سیم کارت انداختم توش.
خرید سیم کارت هم کار سختی نیست دقیقا مثل همین ایرانسلای خودمونه.
از ایران هم که بهتون زنگ بزنن خیلی هزینه براشون نمیوفته.ولی سعی کنید اگر میخواید ایران زنگی بزنید.تک بندازید یا کوتاه صحبت کنیدو وبگید از ایران زنگ بزنن که شارژ زیادی از دست ندین.
همتا جون ممنون خیلی لطف کردی.
مامان بادوم عزیز هتل پیانو فورت از نظر دسترسی به اماکن دیدنی و مراکز خریدی مثل اوایویوم و فروم استانبول جای خوبیه یا نه؟ هتلش از نظر تمیزی چطوره؟ غیر از این هتل جای دیگه ای رو شما میشناسید که به همه جا راحت دسترسی داشته باشه؟
همتا جون برای گوشی مشکلی‌ ندارید هر گوشی که وارد ترکیه بشه تا دو هفته داخل اینجا کار می‌کنه

برای خرید خط از موبایل فروشی‌ها باید بخرید ترکسل به صرفه تره ، وقتی‌ خط رو خریدید یه مبلغی هم داخلش است

اگه خط 40 لیری ترکسل بخری 20 لیر هم داخلش شارژ داره

اینجا داخل کافینت‌ها یه سری خط هم هست که با ایران تماس بگیرید اونجا خیلی‌ به صرفه تره هر چهار دقیقه یک لیر من خودم گاهی از همین طریق برای خاله هام تلفن میزنم البته من یه دونه از اون سیستم‌ها خریدم رو خطم وصل کردم خلاصه از یه هم چین جاهایی‌ تلفن بزنید به ایران و به نظرم اصلا خط نخرید که به خواید کلی‌ هم هزینه کنید
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
بله سارا جون تهران تور حواله ارزی داره چه از ایران به اینجا چه از اینجا به ایران

منم گاهی برای یکی‌ از برادر هام تو ایران پول ارسال می‌کنم

بله لیر میدی و یه خونه تمیز تخت خواب میگیری

بله خیلی‌ هم تمیزن

یکی‌ از اقوام شوهرم که تو المان همین جوری خونش رو اجاره میده داخلش هم هر چی‌ فکر کنی‌ هست از تخت و کمد بگیر تا ماشین ظرفشویی و ماشین لباس شویی

بعد این آپارتمان‌هایی‌ که گفتم شبی 150لیر هست

سارا جون هر چی‌ تعداد بیشتر باشه این آپارتمان‌ها به صرفه تره

من خیلی‌ از ایرانی‌‌های دیگه رو هم دیدم که همین کار رو می‌کنن
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست