2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست
maniya jonam man ziad dar morede hotel ha nemidonam azizam
pas hatman khobe ke dostaneton miran onja
http://www.themarmarahotels.com/The-Marmara-Taksim/index.asp
ye negahi be in bendaz inja aks hay hotek hast
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اکوریوم و استانبول فرم چسبیده به هم هستن کنارشون هم ایکیا هست داخل استانبول فروم موزه یخ هست

جاهای دینی هم که گفتی‌ خوبه میتونی‌ تور تنگه بسفور هم بری کشتیش از امینونو هستش خرجش هم 12 لیر می‌شه

دوستم مرکز خرید هم خوبه جاهای خوبی‌ رو انتخاب کردی مرتر بیشتر میتونی‌ لباس‌های سری بخری تکی‌ کمه

عزیزم یه نگاه کلی‌ به تاپیک بندازی تقریبا آدرس‌ها هست عزیزم

برای استانبول فروم که یه کم سخته بگم که با مترو aksaray برو ترمینال(otogar) بعد از اونجا سوار تاکسی بشو برو
dostam nazare man ine ke ba taksi beri
hala amn mogheiyate shoma ro enmidonam vali man khodam t inja aslan az vasile omomi estefade nemikonam
kheyli az jaha ro age ba taksi berid to zaman be nafetone
chon polesh ham ziad enmishe baraton
masalan age hoteleton aksaray bashe ta olovim mishe 12 ta 14 lir ke age bekhayd ba teramva berid mishe 8 lir va bayd koli ham piade ravi konid ke zamaneton az dast mire
مرسی مونا جون از راهنماییهات دارم کم کم صفحه های تاپیکو میخونم واز راهنماییهات استفاده میکنم هتلمون احتمالا top kapi هستش اما فکر کنم تو آکسارای باشه ...مرسی که با حوصله راهنمایی میکنی
راستی الان کجاها بیشتر حراج داره ؟
البته ببخشید خیلی سوال پرسیدم ؟
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام مونا ی عزیز
من سری پیش اولین بار گوشیم و اوردم استانبول الان اگه برم میتونم بازم همون گوشیم و ببرم یا باید حتما رژیستر بشه
یا اگه نخوام این کارو بکنم گوشیم اونجا جواب نمیده یا باید گوشی دیگه ای بیارم
مرسی
مرسی مونا جون من فکر کردم جواب فری رو دادی در مورد مراکز خرید
اره عزیزم اچ ان ام گرونه ولی ما هر جا میریم از اچ اند ام خرید میکنیم ارزشش رو داره جنسای خوبی داره مرسی
بازم ببخشید که چند بار پرسیدم فکر کردم جواب فری بود
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
مونا جون سلام
من 2 تا خط ترکسل دارم که سری اول جواب میداد ولی برای بار دوم که رفتیم ترکیه هردو جواب نداد و پیغام رجیستر گوشیو میداد که رفتم نمایندگی ترکسل گفت گوشیت باید رجیستر بشه که اونهم 10 روز طول میکشه تا فعال بشه در صورتی که من کلا 5 روز استانبول هستم .
حالا منظورت از اینکه بعضی از خطها جواب میده چیه؟
یعنی باید سیم کارت دیگه ای بخرم ؟
2810