2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دنبال جایی میگردم که این کارای طو لاله لی و مرتر که تکی هم نمیدنو پیدا کنم و از اونها تکی بخرم آخه تمام فروشگاههای ترکیه بیشترشون مارکدارن و من کارایی مثل ریون و پنبه و ویسکوز و میخوام
اگه کسی میدونه مغازه های محلی خود ترکها کجاست که همین کارای طو مرتر و میفروشن ممنون میشم اگه کمکم کنه
tarafe avci,lar ye seri maghaze hast ke mifroshan
to khiyabone bolvar cade to zeytonborono ham hast
vali man bishtar az hamon markdar ha migiram akhare fasl migiram barye sal baedam
chon jenseshon behtare
kenare kapali charshi (gerand bazar )ye bazar hast onja ham hast
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
آخه من از این لباسهای مارکدار نمیخوام چون برای مدل میارم ایران که از روش تولید کنیم برای همین که خیلی مهم برام
اون مدهایی که طو مرتر و لاله لی هست همونا مد نظر من که متاسفانه چون ترکیم خوب نیست نمیتونم بفهمم این کاراشون و به کجاهای استانبول پخش میکنند که برم از اونجا جزئی بگیرم
با سلام و تشکر از این تاپیک عااااااالییی
من سعی کردم یه صفحات تاپیک یه نگاهی بکنم اما درست متوجه نشدم بالاخره فصل حراج کی هست؟!
یه جا گفتید اواخر شهریور ، یه جا گفتید تا اواخر اردیبهشت.....
من قصد سفر به استانبول دارم اما نفهمیدم بالاخره چه تاریخی بیام که حراج هم یاشه
آخه خرید هم واسم خیلی مهمه
مارک واسم مهم نیست اما جنس خوب میخام.کی بیام که از حراجی ها بتونم استفاده کنم؟اردیبهشت؟خزداد؟اواخر مرداد؟
ممنون میشم جواب بدید
خدای مهربون...
خواهش می کنم
خواهش می کنم بابای عزیزمو شفا بده....
مونا جان با سلام و تشکر فراوان
1 :این بلوار جاده که توی زیتونبورونو نوشتی توی گوگل مپ پیدا نکردم . یه بلوار جاده داره که توی قسمت آسیایی هست که فکر نکنم اون منظورت باشه . فقط یه بلوار 58 توی زیتونبورونو پیدا کردم منظورت این خیابونه یا نه؟
2 :بعد محله آوجیلار رو ننوشتی کدوم خیابون یه کم دقیقتر بگو واسه منی که نه استانبول رو خوب بلدم و نه ترکیم خوبه لطفا بگو دقیقا کدوم خیابون آوجیلار .
3 : توی کاپالی چارشی هم بگو اسم اون بازار چیه و کجای کاپالی چارشی هست چون من یه بار توی کاپالی چارشی گشتم ولی لباس زنونه قشنگ نبود حالت این بساطیها داشتن
از زحمتی که میکشی و منو راهنمایی میکنی ممنونم
سلام
کی گفته شده 400 تا؟؟؟
سایت همشهری ان لاین که همون هزار تا رو زده برای ترکیه؟؟؟؟؟؟؟ وحشتناکه اینجوری به
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
2810