2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
behtarin khat turksel
gheymat 35 liri hast ba 5 lir sharzh
40liri hast ba 20 lir sharzh
az forodgah sim kart nakharid to khiyabon ha mobail foroshi hast az onja tahaye konid
pasport ro neshon bedid kafi ahstesh
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام دوستان
لیدا جون چهارشنبه بازتر اسمش بازار فاتیح هست ربطی به خیابون فاتیح نداره فقط هم دست فروش هستند و اصلا لباس مجلسی پیدا نمیشه
خیابون فاتیح مثل خیابون ولی عصر خودمونه یک خیابون دراز که توش پر از مفازه هست و تک تک هم لباس مجلسی داره و انصافا هم لباس های خوبی داره ولی باز تاکید میکنم تمام اونها تو ایران ارزانتر پیدا میشه چون ایرانی ها میرن یه دونه میخرند و از روش میدوزن
این لباس فروشی ها یه جای خاصی از خیابون تمرکز ندارد تا بهت آدر س بدیم
سر تا سر خیابون هم ایستگاه اتوبوس هست که یکی اش به اسم فاتیح هست کنار مسجده و یه خیابون جلوی ایستگاه هست که سر بالایی هست و اون خیابون فقط روزهای 4شنبه دست فروش میاین و خرده ریز داره
من از اونجا روسری مارکدار خوب و کفش ارزان خریدم و یه سری تاپ فقط و فقط همین . دیگه خرید دیگه ای نمیشد بکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملی امیر جون مرسی از جوابت
منم لباس مجلسی رو برای خودم نمی خوام ما از اونجا مدل میاریم اینجا تولید میکنیم
برای همین برام مهم بود آدرس دقیقش و بدونم
چون استانبول خیلی خیابون فاتیح داره منم چند تاشو رفتم +اون چهارشنبه بازارش و
حالا اگه میشه بگو این خیابون دقیقا کجاست چون یه خیابون دیگه در امتداد مرتر هست اونم شنیدم میگن لباس فروشی زیاد داره این و که شما میگین همونجاست
سلام به همه دوستان خوبم. من خیلی اطلاعات خوبی از این تاپیک گرفتم.من میخواستم ببینم رستوران ایرانی توی استانبول هست؟ اگه هست آدرسشو لطف میکنین برام بنویسید و همینطور آدرس جایی که محل فروش لوازم موسیقی باشه؟ کسی میدونه قیمت ویالون توی ترکیه با ایران تفاوتی داره ؟ممنون از راهنماییتون
pari jonam restoran irani hast fekr konam esmesh naeb bood to fandogh zade az hotel beporsi adres ro beheton mide
inja gerontar az irane
man mikhastam baraye khaharzadam begiram 260 lir bood
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام دوست من
این خیابون فاتیح که میگم ربطی به مرتر نداره نزدیک آکسارای هست ولی اگه نمونه میخواهی برای دوخت توی ایران بهتره همون عثمان بی بری که از روی زورنال فرانسوی میدوزند و میتونی نمونه دوخته شده رو با زورنالش بخری و بیاری
لباس فروش های ایران این کار رو میکنند
اسم اون خیابون که به خیابون عثمان بی عمود میشه و مزون های لباس مجلسی اش اونجاست هم اینه
NISANTASI
از راهنماییت ممنونم
میدونی در توپ کاپی میشه دوربین برد که از لوازم امامان فیلمبرداری کرد
و اینکه فروم استانبول غیر از آکواریومش شنیدم باغ وحش هم داره آیا اونجام رفتی؟
سلام مونا جون من تازه این تاپیکو پیدا کردم میتونی کمکم کنی ما هفته دیگه میایم استانبول و 4 روز بیشتر انجا نیستیم نمیخوام زیاد دنبال آدرس پیدا کردن باشم و جاهایی برم که وقتمو الکی هدر بدم به نظر شما برای تفریح جزیزه بیوک ادا . ایا صوفیه . دلمه باغچه .کاخ تاپ کاپی . مسجد سلطان احمد .اکواریومم که نفهمیدم بالاخره مرکز خریده یا جای دیدنی اینا خوبن بریم اگه جای دیگه ای هم میشناسی معرفی کن ضمنن اگه میشه آدرس اینا رو هم بهم بگو که کجاست و با چی و چه ایستگاهی میشه رفت ....
مراکز خرید هم تصمیم دارم الویوم .استانبول فروم .خ استقلال .خ فاتیح و تکسیم وعثمان بی اگه وقت شد برم مرتر هم نمیدونم بعضی ها میگن خوبه بعضی ها میگن نه
حالا دوست عزیزم میشه راهنمایی کنی این جاهایی رو که اسم بردم برم یا شما پیشنهاد بهتری دارید برای ما هم مراکز خرید هم مراکز تفریحی ضمنن میخوام برای خرید چیزهایی باقیمت مناسب و جنس خوب بخرم
یه چیز دیگه من آدرس مراکز خرید رو هم بلد نیستم ممنون میشم تمامی آدرس ها رو با ذکر اینکه چه طور میشه با مترو یا تراموا و اتوبوس رفت توضیح بدی عزیزم
اگه جاهای دیگه ای هم هست که به دیدنش می ارزه یا واسه خرید خوبه رو هم بگید ممنون میشم
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام از تاپیک خوبت ممنونم، من و همسرم انشالا برای 10 تا 17 خرداد داریم می ریم استانبول، تور هم نگرفتیم خودمون داریم می ریم. ما هتل Marmara Pra رزرو کردیم. به نظرت هتل خوبیه؟ دوست های شوهرم که نروژ زندگی می کنن همه وقتی می رن استانبول این هتلو انتخاب می کنن ....
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ...
الیس جون مونا جون نوشتن که توی همه ی مرکز خریدا H&M شعبه داره!!

توی مارمارا فـروم زارا و اچ اند ام بودن..اما من که آذر رفتم تو حراجشون هم نمیشد خرید کرد با اینکه من دوبی که بودم همه ی خریدام از این دوتا مارک بود..از اچ اند ام ترکیـه فقط برای پدرم یه پیرهن مردونه خریدم که تو حراج نزدیک 80 هزار تومن شد :)
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
2810