2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000357 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونا جون من 4 اردیبهشت میام 23 اپریل شماره دوستت رو برای هماهنگی بده عزیزم اگرم چیزی خواستی بگو.

مامان بادوم جون ما دو هفته پیش گرفتیم من تعجب کردم بهت اونقدر ارزون گفته به نظرم خودش میدونسته با اااون قیمت نمیدن خواسته نگهتون داره مجبور بشید آخرش ازش تور بگیرید معمولا بعضی تورها این کار ناشایست رو می کنن.البته امیدوارم من اشتباه فکر کنم .کدوم آزانس گرفتید.
ما کاروان هوایی2000.تا حالا باهاشون جایی نرفتم نمیدونم چطور آرانسیه.
من قبلا رفتم این هتل رو به خاطر مکانش دوباره انتخابش کردم وگرنه اش دهنسوزی نیست
مونا جون من 4 اردیبهشت میام 23 اپریل شماره دوستت رو برای هماهنگی بده عزیزم اگرم چیزی خواستی بگو.

مامان بادوم جون ما دو هفته پیش گرفتیم من تعجب کردم بهت اونقدر ارزون گفته به نظرم خودش میدونسته با اااون قیمت نمیدن خواسته نگهتون داره مجبور بشید آخرش ازش تور بگیرید معمولا بعضی تورها این کار ناشایست رو می کنن.البته امیدوارم من اشتباه فکر کنم .کدوم آزانس گرفتید.
ما کاروان هوایی2000.تا حالا باهاشون جایی نرفتم نمیدونم چطور آرانسیه.
من قبلا رفتم این هتل رو به خاطر مکانش دوباره انتخابش کردم وگرنه اش دهنسوزی نیست
سلام منا جون سئوالم و دوباره میپرسم
میشه دقیقا بگی این خیابون فاتیح کجاش لباس مجلسی داره آخه من اونجا رفتم اما چیزی ندیم اگه میشه آدرس و دقیق بده منتها از آکسارای
مرسی
layda jon shayad bavaret nashe man hich ja ro bedon mashin khodemon nemiram
hata age shooharam nabashe khanevadash mian mibaran va ta hala etefagh nayuftade man khodam az vasile naghliye omomi estefade konam va ya beram
vase hamin nemitonam daghigh rahnamaiit konam
vali in khiyaboni ke man migam tosh por az lebas foroshi
mozon aros
kafsh foroshi
akasi hastesh
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
خواهش میکنم اقای کارون
به دوستم زنگ زدم گفتن در مورد هتل نتیجه رو شنبه میگن بهم
ببخشید نظر میدم ولی فکر میکنم با تور به نفعتون باشه چون تور ترانسفری که داره برای ماها که بچه داریم خیلی خوبه
موضوع بعدی اینکه نمیدونم ما میترسیم تا اونجا بریم هتل گرونتر باشه البته باید از روی سایت هتل و اژانس قیمتها رو مقایسه کرد
ما به این مشکل ر مورد برخورد کردیم هر جا میرفتیم زیر ١٠٠یورو پیدا نمیشد !!!!!!
بازم دوستم بهم خبر بده خبرتون میکنم ولی به ما گفته هتل رو از اینجا رزو کنیم بریم
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
خانم الیس..ممنون از لطفتون..مطمئنا مسافرت بدون رزرو هتل یه ریسک وحشتناکه..حتی توی مملکت خودمون..من اگه قصد داشته باشم بدون تور برم به کمک یکی از دوستان از بوکینگ هتل رزرو میکنم(بار اوله که اینکار رو میخوام انجام بدم)..اونجوری دست آدم واسه انتخاب خیلی بازه.حق با شماست..هتلهایی که اینجا تورها معرفی میکنن اصلا رزرو کردنشون از طریق بوکینگ بصرفه نیست..با این حال میدونم مجبور میشم با تور برم!!!!اگه همون هتلهایی که گفتم رو برام یه تحقیق بکنین ممنون میشم
مونا ی عزیز قبلا در مورد پارک ابی استانبول ادرسش واین که چه جوری میشه با ترانوا یا مترورفت سوالکرده بودم اما هرچی کشتم جوایش رو. پیدا نکردم
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
غزال جون استانبول پارک ابی داره که شامل چند سر سره واستخره قرار بود مونا جون ادرسش رو برام بذاره
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
2810