2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از   سایت بوکینگ کسی بلیط هواپیما برای استانبول گرفته

دوست عزیز بوکینگ مخصوص رزرو هتل هست اونم با مستر کارت . شما میتونین از سایتای داخلی مثل علی بابا یا الی گشت یا سایت هواپیمایی ماهان و..... برای رزرو بلیط اقدام کنید

سلام بله خوب کاری کردین.گرین پارک لوکیشن خوبی نداره هتل رومنس هم انتخاب مناسبی با لوکیشن دوست داشت ...

ریت هتل رومنس به صورت مشکوکی هم تو بوکینگ و هم تو تریپ ادوایزر بالاست، امیدوارم کار خودشون نباشه.  

یه سوال دیگه اینکه من سه روز بیشتر میخوام استانبول بمونم،  به نظر شمابرای این سه شب از همینجا دوباره رزرو کنم یا برم همونجا حضوری بگیرم؟

سلام-میشه بگین هتل گرند لیزا چطوره؟منطقه آکسارای بده واقعا؟حتما باید هتل تووی تگسیم یا استقلال باشه؟عید قیمتا خخیلی بالاست واقعا ارزش داره یک و خورده ای بیشتر بدیم برای اینکه تووی تگسیمه؟

سلام-میشه بگین هتل گرند لیزا چطوره؟منطقه آکسارای بده واقعا؟حتما باید هتل تووی تگسیم یا استقلال باشه؟ ...

دئپدوست عزیز

هتل های خیلی خیلی بهتر از این هتل میتونید پیدا کنید از نظر من این هتل مورد قبول نیست. محله آکسارای هم همینطور. ببینید حتما لازم نیست که توی تقسیم و استقلال هتل بگیرین کلا ایرانیا خیلی اصرار به این دو منطقه دارن بیشترم به خاطر خیابون استقلال که تا پاسی از شب زنده است. وگرنه محله های خیلی بهتر از اینا هم تو استانبول هست که به سیستم حمل و نقل عمومی هم دسترسی خوبی دارن و محله های درست حسابی هم هستن مثل شیشلی ، کاراکوی ، سیرکه چی و سلطان احمد که جزو محله های خیلی خوبن

من قصد دارم به ارزونترین شکل ممکن به استانبول سفری داشته باشم، برای همین تصمیم گرفتم از اتوبوس استفاده کنم، تاریخ سفرم هم برای ماه ژوئن هست ، نظر با تجربه ها چیه؟ از نظر امنیت اتوبوس چطوره؟ و چند ساعت طول میکشه؟

در یک محله امن و نزدیک تروموا یا مترو و اتوبوس در خود استانبول هم بکید قیمت هاستل یا هتل چجوریه ؟

و لطفا راهنماییم کنید در مورد غذای ارزون از چه محله هایی میشه غذاهای محلی رو از دستفروش یا جاهای دیکه تهیه کرد؟ 

قصد خرید ندارم و نمیخوام جاهای لوکس و شیک برم ولی پیشنهادتون جایی که بشه یادگاری از ترکیه و ارزون خرید چیه؟چه لباس چه ظرف و ظروف ؟

جاهای تفریحی و جذاب که ورودی نداره و میشه آدم بیشتری دید برای ارتباط کرفتن هم معرفی کنیذ؟ 

در آخر 

من قصد دارم از استانبول به شه های نزدیکتر هم یک سفر برم اونا چحوریه و کحاهاست؟ 

اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ، کلا ارزونترین سفر ممکن رو میخوام تحربه کنم هر جی میدونید بکید لطفا 

من قصد دارم به ارزونترین شکل ممکن به استانبول سفری داشته باشم، برای همین تصمیم گرفتم از اتوبوس استفا ...

این سبک سفر شما فرق داره الان هم همه گیر و تقریبن مد شده این نوع سفرها.اینستا و گوگل بزنید افرادی که این سفرها رو میرن خاطراتشون روبخونید.

ما برای بار پنجمه که داریم میریم استانبول.جاهای تاریخی و مرکز خریدها دیگه برامون تکراری شده.کسی جای جدید میشناسه.مثلا ما  تا حالا مرکز هنرهای مدرن استانبول نرفتیم که به تکسیم هم نزدیکه.و خودم دوس دارم اونجا برم.اگر جای خاصی بلدین ممنون میشم پیشنهاد بدین.

2810