2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000357 بازدید | 25337 پست
سلام من تعدادی از پیام هارو خوندم ولی متاسفانه به خاطر ازدیاد پیام ها یه مقدار سردرگم شدم و خیلی خو ...

سلام نیمه بهمن حراج زمستونه شروع میشه مراکز خرید هم هرکجا به هتل نزدیکه برو چون قیمتا یکیه ولی اگه اوت لت بخوای بری من ونیزیا رفتم خوب بود

ببخشید آقای مهرگان اگر بخوایم از تخفیفات روز مادر استفاده کنیم بای مدت سفر مون از قبل از روز مادر شر ...

در مورد تخفیف روز مادر چیزی نشنیدم

هتل کارتون دارای لوکیشن خوب و کیفیتی متوسط و البته مناسب هست

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزان من باهمسر وبچهام ميخوام ٢٥بهمن برم تركيه خيلي استرس دارم كلا چهارروز اونجاييم كجا بهتر براي خريد البته گرون نه هااا قيمت مناسب دوستم باكر كوي روبهم پيشنهاد كرد حالا نميدونم چكار كنم ميشه راهنماييي كنيد؟

سلام 

نظرتون در مورد هتل گرین پارک مرتر چیه؟ قیمت  7 شب تو عید گذاشته 1500 که خیلی وسوسه کننده است.دو نفر و یک بچه پنج ساله هستیم وبیشتر هم برای خرید میریم، خود هتل هم استخر سرپوشیده داره، به الیویوم و مارمارا فروم هم نزدیکه.

لطف کنید نظرتون رو بفرمایید 

سلام دوستان . وقت بخیر.

ما قصد دارم واسه ماه عسل یه سفر داشته باشیم و حال میخواستیم از تجربه دوستان استفاده کنیم. ما بین سه کشور ترکیه و دبی و ارمنستان واسه اواخر ماه اسفند موندیم. ممنون میشم اگه یه راهنمایی کلی داشته باشید از نظر آب و هوا و مشکلاتی که با تور نمیخواییم بریم و انتخاب مناسب از بین اون سه کشور. و هزینه اقامت این کشورهای رو میانگین چقدر بایست پیش فرض در نظر گرفت

متشکرم

سلام 

از خیر گرین پارک مرتر گذشتیم وهتل رومنس در سیرکه چی را رزرو کردم، 

خیلی عجیبه که قیمت الی گشت حدودا یک سوم سایت بوکینگ بود.

اگر کسی از دوستان اطلاعی در مورد این هتل داره ممنون میشم توضیح بفرمایند 

سلام  از خیر گرین پارک مرتر گذشتیم و هتل رومنس در سیرکه چی را رزرو کردم،  خیلی عجیبه ک ...

سلام

بله خوب کاری کردین.گرین پارک لوکیشن خوبی نداره

هتل رومنس هم انتخاب مناسبی با لوکیشن دوست داشتنی هست.خیلی به ریت هتل نمیشه اعتماد کرد و این نمره دررسایت بوکینگ رو نمیشه ملاک قرار داد اما قابل قبول و تمیز هست

راجع به سایت بوکینگ هم بگم که بلاشک بهترین سایت رزرو هتل در دنیا هست و بسیار قابل اعتماد و مرجع اما اینکه الی گشت قیمتش پایین تر هست همیشه اینطور نیست و گاها به کارگزاران ایرانی اون هم در حد یکی دو اتاق تخفیف های مناسبی میدن

...
سلام دوستان . وقت بخیر. ما قصد دارم واسه ماه عسل یه سفر داشته باشیم و حال میخواستیم از تجربه دوستان ...

دوست عزیز

این سه تا کشور سه تا فاز کاملا متفاوتن باید قبل از همه چیز ببینین هدفتون ازین سفر چیه و به چه چیزهایی بیشتر علاقه دارین.دبی کلا شهر گرونیه و همه تفریحات هم اونجا گرونه اونجا شما مدرنیت رو میبینین و هیچ تاریخی نداره آخر اسفند هوا خوب و گرمه. درعوض استانبول و ایروان تو اون تاریخ هوا سرده مخصوصا ایروان. استانبول یه شهر تاریخیه و تفریحات لوکسی که توی دبی هست اونجا نیست ولی برای خرید عالیه. ایروان یه شهر کوچیکه به نسبت اون دوتای دیگه و به نظر من مناسب ماه عسل نیست اونم تو اسفند. شما دبی و ایروان رو حتما باید با تور برین چون هزینه پایین تره ولی استانبول اینطوری نیست. حال و هوایی که تو کوچه ها و کافه های استانبول هست به هیچ وجه تو دبی نیست . درکل همه اینا برمیگرده به سلایق شما. 

2810