2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000370 بازدید | 25337 پست
هتل هایی مثل titanic city midtown taksim gonen nippon ramada taksim اینا هم تو همون منطقه هستن ...

نیپون فک کنم ارزونتره رامادا یکم گرونتره ...بقیه رو نمی دونم ....اخه یه چیزی هم هست اژانس یکم اشناست رودربایستی دارم ...روم نمیشه خیلی سوال بپرسم 😂.....یه سوال دیگه هم دارم می دونین الان نرخ لیر و دلار چقدره ؟یعد تو استانبول هر صد دلار چقد چنج می کنن ؟اگه برای احتیاط بخوام پول ایران هم کمی همراهم باشه (منظورم بیشتر از مبلغی هست که واسه سفر در نظر گرفتم که اگه واقعا لازم شد خرج کنم) اونجا بخوام تبدیل کنم خیلی ضررمی کنم ؟

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیپون فک کنم ارزونتره رامادا یکم گرونتره ...بقیه رو نمی دونم ....اخه یه چیزی هم هست اژانس یکم اشناست ...

هر 100 دلار بین 362 تا 367 لیر چنج میشه. با خودتون فقط دلار ببرین .پولتونو به دلار تبدیل کنین و ببرین

سلام دوستان . به نظرتون ما تور 5 شب و شش روز با هتل کارتون و پروواز ترک کیش 18000000 گرون گرفتیم ؟ الان می بینم لحظه آخری ها چقدر ارزونه 990 قشم ایر چهار روز . البته روز قبل بهت خبر میدن . 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

سلام دوستان من از سه شنبه تا حالا استانبولم یک‌روز و نیم‌دیگه مونده از سفرم

هوا عالی آفتابی شبها خنک‌رو به سرد واسه بچه ها حتما لباس گرم واسه خودمون اگه سرمایی نباشید سوییشرتم نمی خواهد

اولویتم افتضاحه‌ اصلا تخفیف آنچنان نبود

چهارشنبه بازار که از اون بدتر اینقدر باید راه بری تا بهش برسی بعدم که خیلی بی کلاس و شلوغ با کالسکه بچه افتتاح ‌ تخفیف نمی دادن

از دو روز اولم خیلی راضی نبودم

برج گالاتا خوب بود می شد بالا هم‌نری و با بنا عکس بندازی

از تکسیم با مترو برین ایستگاه سیستمه یه کم پیاده روی داره تا برج رو بببینید

طبقه پنجم برج‌عکس عثمانی میگیرن 

روز سوم رفتیم آکواریوم استانبول که واقعا عالی بود و ارزشش رو داشت جلو میدون تکسیم روبرو هتل مارما اتوبوسش ساعت ده حرکت می کنه‌ بلیطش رو از اونجا باید می خریدی تا شاتل رایگان شاملت بشه نفری ۶۰لیر بزرگشان زیر سه سال رایگان

عالی بود 

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

پنگوئن داشت عالی بود جنگل انازون فوق العاده بود

به نظرم فقط از استقلال خرید کنید کتون و ال سی عالین هم‌جنس ها هم‌قیمتا واقعا از چهارشنبه بازار بهتره حداقل مارک می خری‌ منگو افتضاح بود

من اکثر خریدام از اونجا کردم مخصوصا بچه گونه ال سی عالی

کشتی ایرانی نفری ۲۵دلار رفتیم ارزششو نداشت آلته اگه اهل رقص و مشروب باشین خوبه خیلی شلوغ غذای هم افتضاح فقط طبقه بالای کشتی رفتیم کلی عکس گرفتیم عالی بود

رقصنده عربی داشت ملی رودعوت کرده بودن

ایرانی ها هم  که خودشون رو خفه کردن اسمش بود ۴ساعت رو کشتی ولی ۲ساعت مفید بود‌ به نظرم تور کوتاه رو برین خودتون جلوی اسکله امیننو از کشتی ها با تخفیف بلیط بگیرین

امروز رو کلا رفتیم منطقه سلطان احمد که عالی بود 

کارت موزه گرفتم رایگان توپکاپی کامل ایاصوفیا و موزه کامل موزه ارکئولوژی و مسجد آبی کهرایگان

انشاله فردا دائما باغچه و مینیاتورک رو تو برنامه داریم

برا شب هم مثلثی خانه گالاتا اگه آدرسشون پیدا کنم چون با کارت موزه رایگان هست و فردا رقص سما داره

کلا سفر خلیلی خوبی هست ولی با پا درد پا درد پا درد

فراوان  خودتون را آماده کنید هم لذت و هم خستگی های شدید

چند تا از هم هتلی خان گفتن رفتن لاللی کلی جنس‌های ارزون خریدن ما نرفتیم اگه کسی اطلاع داره بگه که واقعا ارزونه ‌؟یا خیلی با استقلال فرق نداره؟

هتلمون راما‌دا تکسیم 

عامل تمیز و مرتب اتاق متوسط هر روز تمیز نیشه

صبحانه متنوع با کمی تغییر در هر روز ‌ همه چیز شارژژژمیشه فقط از اول مسواک نبود‌ اینترنت پر سرعت

یکی از دوستامون هتل کارتون هستن که هم صدای کاباره تا اذان صبح دارن هم اینترنت افتضاح میان دم هتل ما به خانواده‌شون تماس بگیرن

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
سلام به همه. ما 12 نفریم که میخوایم 3 ام بریم استانبول هتل دسیتی پورت. میشه نظراتتون درمورد این هتل ...

دوست عزیز اتاقهای هتل یکم کوچیکه ولی از نظر نظافت و تمیزی قابل قبوله. ولی تو منطقه آکسارای هست و من اصلا اون منطقه رو توصیه نمیکنم. لوکیشن خوبی نداره

پنگوئن داشت عالی بود جنگل انازون فوق العاده بود به نظرم فقط از استقلال خرید کنید کتون و ال سی عالین ...

لالعلی قطعا مورد پسند شما نیست وقتتون رو اونجا تلف نکنید. خیابون استقلال و جواهیر و فروم برای خریدتون کفایت میکنه

سحر جون یعنی هتل کارتون که ما گرفتیم خوب نیست ؟ 

ببینید الان اگه ما به شما بگیم خوب نیست شما می تونین تغییرش بدین؟؟ الان که دیگه گرفتین و تموم شده بهش فکر نکنید و سعی کنید خوش بگذرونین

2810