2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000296 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای مهرگان امکانش هست منو راهنمایی کنین؟ من یه هتل خوب میخوام برای دوتا خانوم که اولین بار هست میر ...

سلام اروشا جان

خیلی گزینه های جالبی نیستن

میشه از خود بوکینگ قیمتای بهتری رو انتخاب کرد

حتما لازم نیست از الی گشت تهیه کنند.بلیط رو جدا بگیرند و هتل هم جدا

میشه بهتر مدیریت کرد

شخصا اگر بودم دیوان سیتی رو انتخاب میکردم چون به اون منطقه علاقه دارم اما برای این دو خانم شاید تکسیم پرمیوم مناسب باشه

...
2805
سلام هتلایی که نوشتید همه مناسبن اما برای شما مرککر تکسیم مناسبتره البته لامارتین هم انتخاب خوبیه ...

سلام مجدد

من هنوز هتل رزرو نکردم   

به نظرتون اگر یکم از تقسیم فاصله بگیرم بهتر نیست؟! نظرتون درمورد این سه تا هتل چیه؟ با توجه به اینکه مسیر رفت و آمد برام مهمه و دوست دارم نزدیک مترو باشه چون همه ی رفت و آمدمون با مترو خواهد بود. mercure رو بهم پیشنهاد داده بودید، دیدم متروی نزدیکش متروی تقسیمه ولی تو خیابون هتل ایستگاه اتوبوس هست که فکر میکنم میشه ازش برای رسیدن به تقسیم استفاده کرد، درسته؟؟

adelmar خیلی امتیاز بالایی داره و نظرات خوبی درموردش خوندم. و اینطور که من دیدم با متروی osmanbey پنج دقیقه پیاده فاصله داره. انتخاب خوبی نیست؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

اینم لیست قیمتای این سه تا هتله برای 7 شب از الی گشت:

mercure istanbul taksim:  superior:2065000

adelmar hotel sisli : standard: 1615000

delux : 1925000

konak hotel taksim: superior: 2140000

سلام مجدد من هنوز هتل رزرو نکردم     به نظرتون اگر یکم از تقسیم فاصله بگیرم بهتر نیست؟! ...

ادلمار انتخاب خوبیه فقط اتاق هاش کمی کوچک هست که زیاد مهم نیست

کناک هم لوکیشن خوبی داره و از هتل های خوب تکسیمه

خدمت دوستان عرض میکنم که خرید از الی گشت لزوما همیشه به صرفه نیست.حتما تاکید روی الی گشت نکنید و از جاهای مختلف قیمت داشته باشید

...
ادلمار انتخاب خوبیه فقط اتاق هاش کمی کوچک هست که زیاد مهم نیست کناک هم لوکیشن خوبی داره و از هتل ها ...

پس بین این سه تا شما ادلمار رو پیشنهاد میدید؟؟

غیر از الی گشت جایی رو برای رزرو هتل میشناسید که قابل اعتماد باشه بهم معرفی کنید؟

بازم مچکرم   

پس بین این سه تا شما ادلمار رو پیشنهاد میدید؟؟ غیر از الی گشت جایی رو برای رزرو هتل میشناسید که قاب ...

سایت های رزرو زیاد هستند اما الی گشت انتخاب های محدودی به شما میدن

بوکینگ رو چک کنید.

...
2810