2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000287 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اقاي مهرگان اگه نزديكيه تكسيم برام مهم نباشه شما mercure تكسيم و پيشنهاد ميديد يا ac istanbul macka ...

سلام ای سی ماچکا یک هتل بسیار شیک اما تجاری در بشیکتاش است و دسترسی راحتی براتون نداره و برای شما مرکور تکسیم انتخاب بهتریه 

...
اقاي مهرگان هر وقت فرصت داشتيد راجع به خطوط تراموا و اوتوبوس هتل ac istanbul macka  يه كم توضيح ...

این هتل در یک سراشیبی تند قرار گرفته و تا ایستگاه تراموای بشیکتاش بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پیاده روی داره

...
ببخشید یه سوال دیگه برای رفتن به پل بغاز از تکسیم باید چه مسیری رو برم و در چه قسمتی واقع شده.... آی ...

بهترین راهش اینه که از تکسیم با فونیکولار برین به کاباتاش و از اونجا یه تاکسی بگیرین برای اورتاکوی  . اتوبوس هم از کاباتاش داره ولی راحت ترینش تاکسی هست. ببینید پل گالاتا دقیقا در جهت عکسش هست. شما روزی که میخواین برین و برج گالاتا رو ببینین از همون برج پیاده تو کوچه ها قدم بزنید تا به پل برسین مسیرش یکم سرپایینی هست.

سلام خوبی

خوشحالم این تاپیکوزدی

بنظرت از ۹ مهر خوبه واس سفر به ترکیه؟

کدوم شهرش بهتره؟

بیشتر هم تفریح مد نظرمه بعد خرید

دوس ندارم سرد باشه

سرده الان؟

بعد کدوم هتل برم که هم تمیز باشه و دسترسی خوب هم گرون نباشه

نمیخوام خیلی هزینه کنم

بعد ازینجا بیشتر دلار بببرم یا لیر؟

🙃
میشه کاخ دلما باغچه و جزیره بیوک آدا و پل بغاز رو باهم تو یه روز بزارم آیا مسیرشون مثل هم هست؟؟؟پل گ ...

یه روز صبح اول می تونین برین کاخ رو ببینین و بعد از اون برین برای دیدن بیوک آدا غروب موقع برگشت اگه خسته نباشین می تونین پل بغاز رو هم ببینین بستگی به شرایط بدنی خودتون داره

سلام خوبی خوشحالم این تاپیکوزدی  بنظرت از ۹ مهر خوبه واس سفر به ترکیه؟ کدوم شهرش بهتره؟ بیش ...

آب و هوا رو از accuweather چک کنید ببین چطوره . در کل هوا یواش یواش سرد میشه . هر کدوم از شهراش قشنگی خودشونو دارن بستگی به سلیقه شما داره. هتل های خوب خیلی زیاده شما چند جا رو قیمت بگیرین اینجا سوال کنین دوستان راهنمایی میکنن. حتما دلار ببرین

بهترین راهش اینه که از تکسیم با فونیکولار برین به کاباتاش و از اونجا یه تاکسی بگیرین برای اورتاکوی & ...

آروشای عزیز اون پلی که زیرش ماهی مخصوصشون رو میفروشن و ماهی گیری میکنن همین پل گالاتا هستیش؟ 

عزیزم این کافه و رستورانایی که کنار ساحل هستن کدوم قسمتن؟ دسترسیش چجوریه؟ و آیا قیمتهاشون معقوله؟ هتل ما نزدیک مترو شیشهانه هستش.

ممنونم

آروشای عزیز اون پلی که زیرش ماهی مخصوصشون رو میفروشن و ماهی گیری میکنن همین پل گالاتا هستیش؟  ...

بله اون پل گالاتا هستش که طبقه زیریش پر از رستوران هستش که می تونین اونجا انواع ماهی سفارش بدین. کافه و رستوران کنار ساحل چندین جا هست همین اورتاکوی که زیر پل بغاز هست پر از کافه های جالب هستش یا ساحل بشیکتاش هم پر از کافه و رستورانه یا همین پل گالاتا زیرش پر از رستورانه

آقای مهرگان امکانش هست منو راهنمایی کنین؟

من یه هتل خوب میخوام برای دوتا خانوم که اولین بار هست میرن استانبول و خیلی هم وارد نیستن. خوب باید یه جایی باشه که هم امنیت منطقه و هتل خوب باشه و هم به مترو یا تراموا خیلی نزدیک باشن.تمیزی هتل هم که اولین معیاره. برای پنج شب هم نهایت تا 1400 می تونن هزینه کنن .تاریخشم اخر مهر هست. الی گشت با پرواز ماهان این قیمتا رو به من میده. تازه پروازش صبح به شبم نیست. من اونایی که از همه بهتر بودن به نظر خودم رو می نویسم شما لطفا بهترینشو به من بگین: 

taksim premium hotel  1200

fatih hotel corner    1280

withe monarch hotel 1280

style sisli   1300

vizon hotel    1300

grand hotel holic    1350

sed hotel   1350

divan istanbul city  1370  بدون صبحانه

البته اگه به من باشه اصلا اونایی که گریدشون زیر 8 باشه رو انتخاب نمیکنم ولی اینجا محدودیت دارم

2810