2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000296 بازدید | 25337 پست
اقاي مهرگان من دو ماهه دارم راجع به هتل تحقيق ميكنم اخرش رسيدم به مركور تكسيم  بنظر شما خوبه ي ...

با اجازه اقای مهرگان تا ایشون بیان و جواب بدم من بگم بهتون که هتل مرکور تقسیم هتل خوبی هست و شما رو راضی میکنه

سلام                           &nbs ...

دوست عزیز این لینک هتل هست توی سایت بوکینگ

https://www.booking.com/hotel/tr/delta-istanbul.en-gb.html?aid=397594&label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-ir-mob-L:en-O:android-B:androidSwebkit-N:XX-S:bo-U:salo-H:s&sid=ce008c930633ff3dfb33d366bdf57c16&checkin=2017-11-02&checkout=2017-11-05&dest_id=-755070&dest_type=city&dist=0&drrutsr=1&group_adults=2&hapos=1&highlighted_blocks=104212002_88798783_2_2_0&m_occ=2&matching_block_id=104212002_88798783_2_2_0&room1=A,A&sb_price_type=total&srepoch=1505721645&srpvid=3628385536c2023e&type=total&ucfs=1&activeTab=htMap

می تونین در موردش بخونین. هتل تمیز و قابل قبول هست.ولی نزدیک تراموای آکسارای هست و من به نظرم منطقه خوبی نیست. سعی کنید توی مناطق بهتر برای هتل جستجو کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه ممنون میشم اگر من رو هم راهنمایی بفرمایید. من برای اولین بار به همراه دختر 2.5 ساله ام ...

دوست عزیز توی مرکز خرید فروم می تونین خرید خوبی برای دخترتون داشته باشین جواهیر و خیابون استقلال هم با توجه به مکان هتلتون می تونن گزینه های خوبی باشن.  همونجا آکواریوم هم هست و می تونین برای دیدنش برین. اکواریوم فلوریا مسیرش خیلی دوره همون اکواریوم فروم رو برین براتون کافیه

2805
تعدادی از مراکز خرید که: خط متروی m2 هستن ایستینه پارک >ایستگاه itu ayazaga پاساژ جواهر(از داخ ...

این آدرس هایی که گفتید رو از هتل که طرفای تکسیمه باید به همین صورت برم؟  

مسجد ایا صوفیه و موزه خوبه دیدنش می ارزه؟

استانبول یکی از شهرهای دیدنی و پر زرق و برق محسوب میشود که سالانه گردشگران زیادی را به خود جذب میکند. به دلیل لغو روادید ایران و ترکیه، طبعا ایرانیان زیادی نیز سالانه از کشور ترکیه به خصوص شهر استانبول که قسمتی از آن اروپایی نشین است دیدن میکنند. خلاصه وقتی وارد این شهر میشد از تمام زمان خود نهایت استفاده را میکنید تا بتوانید گشت و گذار مفصلی در شهر بزنید یا خرید کنید. زمانی که روز کم کم جای خود را به تاریکی شب میدهد شاید بهترین زمان برای استراحت و خوردن یک قهوه یا کیک در کافه‌های ارزان استانبول باشد. خرید کردید و در شهر کلی گشت زده‌اید، بهتر نیست تا این کافه‌های ارزان را نیز امتحان کنید؟

کافه تپه پیر لوتی (Pierre Loti Coffee House)

کافه جادور چاکلتیر (J’adore Chocolatier)

کافه کاپ آو جوی (Cup op joy)

میخواهیم مهارت سفر کردن را یاد بدهیم، همین!! - asanbegard_channel

سلام دوستان

من هفته ی دوم مهر عازم استانبول هستم. واقعا دیگه خسته شدم بسکه هتل بررسی کردم و نتونستم انتخاب کنم   کلی مچکر میشم اگر راهنماییم کنید بتونم بلاخره انتخاب کنم تا قیمتا ازین بالاتر نرفته!

انتظاراتم از هتل فقط تمیزی، کاکنان خوب و از همه مهمتر نزدیکی به مترو تقسیمه. چون رفت و آمد خیلی برام سخته. هتل مرکور و کوناک به نظرم خوب بودن ولی ده دقیقه پیاده روی روزانه تا تقسیم واقعا برام سخته. با توجه به اینکه فقط برای خواب هتل هستیم، هر چی هزینه ی هتل کمتر، بهتر!

فعلا بین این هتلها نمیتونم انتخاب کنم:

لامارتین

تکسیم گونن

نیپون

الیت ورد

اینپرا هتل

گرمیر پالاس

که نمیدونم کدوما از نظر تمیزی، نزدیکی قیمت خوب(ترجیحا حدود 2 تومن برای 7 شب) میتونه انتخاب خوبی باشه.

ممنون میشم کمکم کنید و اگه انتخاب بهتری هست راهنماییم کنید        

سلام دوستان من هفته ی دوم مهر عازم استانبول هستم. واقعا دیگه خسته شدم بسکه هتل بررسی کردم و نتونستم ...

سلام  من هم برای انتخاب هتل مثل شما تو نظرم هست و هنوز نتونستم جایی انتخاب کنم . زمان مسافرت من هم ، هم زمان با شماست . اگه تمایل دارید با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم یا همفکری کنیم لطفا به من یه ایمیل بدید . سپاس                                                                  ایمیل من :  fa.amiri75@yahoo.com

2810