2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست
خیلی نمی‌خوام وقتمو بذارم واسه خرید ولی یکمش بد نیست. تفریحی دیدنی باشه که بتونم از وقتم بیشترین است ...

ببین آدرسا خیلی سر راسته من می تونم تک تک برات توضیح بدن تنهایی بری من ۶ ماه وقت گذاشتم کل ۱۱۹۰ صفحه رو خوندم هر سوالی داری بپرس

سلام به همه ی دوستان گرامی                                                                                              بین هتل سلتروم یاسمیک سلطان کدوم از لحاظ تمیزی و امنیت بهتر هستند ؟     سپاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین آدرسا خیلی سر راسته من می تونم تک تک برات توضیح بدن تنهایی بری من ۶ ماه وقت گذاشتم کل ۱۱۹۰ صفحه ...

منم می‌خواستم بخونم ولی خیلی زیاده وقت هم ندارم اونقدر. نمی دونم کجاها خوبه. جاهایی که به نظر خودتون خوبه و مسیر بهتری داره اگه بگید ممنون میشم

ببین آدرسا خیلی سر راسته من می تونم تک تک برات توضیح بدن تنهایی بری من ۶ ماه وقت گذاشتم کل ۱۱۹۰ صفحه ...

کلا اگه نکات خاصی هست که  ممکنه به دردم بخوره میشه بگید؟ 

با اینکه یه سفر تنهایی لازم داشتم ولی یکمم بنظرم خوفناک میاد.

تراموا هم نقشه داره؟ فکر کنم رفت و آمد با تراموا راحت تر از مترو باشه.

بیلیت تراموا و مترو از کجا تهیه می کنن؟ کارت داره یا هر بار بیلیت بخرم

تراموا هم نقشه داره؟ فکر کنم رفت و آمد با تراموا راحت تر از مترو باشه. بیلیت تراموا و مترو از کجا ت ...

یک کارتی هست که بهش میگن استانبول کارت قیمت خودش ۷ لیره و به ازای هر مسیری که میری اگر تراموا و خط مترو عوض نکنی ۲.۵ لیره تو فرودگاه یه دکه آبمیوه فروشی دم ورودی مترو میفروخت بیرون فرودگاه همه سوپری ها دارن

یک کارتی هست که بهش میگن استانبول کارت قیمت خودش ۷ لیره و به ازای هر مسیری که میری اگر تراموا و خط م ...

تراموا و مترو و فونی کولار (چند صفحه پیش با عکس توضیح دادم چیه)همگی توی یه نقشه هستن نقشه رو دانلود کنید راحت تر متوجه حرفم میشین

تعدادی از مراکز خرید که:

خط متروی m2 هستن

ایستینه پارک >ایستگاه itu ayazaga

پاساژ جواهر(از داخل خود مترو وارد مرکز خرید نی شوید) و مرکز خرید ترامپ (ده دقیقه پیاده روی تا ایستگاه مترو دارد)>ایستگاه sisli_Mecidiyeköy

زورلو سنتر>ایتگاه gayrettepe

مراکز خرید کانیون_متروسیتی و پاساژ ozdelik که من خودم این سه رو هنوز نرفتم و همینجا در همین تاپیک نوشته بود در ایستگاه levent قرار دارند.

مرکز خرید فروم استانبول (من خوشم‌ نیومد خیلی معمولی بود ،این مرکز خرید فروشگاه ایکیا و آکواریوم هم داره که آکواریوم برای بزرگسال نفری ۵۰ لیر بود.آکواریوم رو دوست داشتم)خط متروی m1 ایستگاه kocatepe پیاده بشین.

مرکز خرید olovium اولویوم با خط مترو t1 میرید ایستگاه زیتون بورنو پیاده میشین از روی پل هوایی میرید اون دست خیابون با دولموش(یه چیزی بین ون و مینی بوسه رنگشم کرم تیره است روشم نوشته اولویوم)نفری دو و نیم لیر میدین تا به مرکز خرید برسید روز های سه شنبه حراج داره رگال های حراجی لباس یا وسایلشون رو که حراجه میزارن دم در .در واقع اوت لته.

توی استانبول به کتلت میگن کوفته

رامیز کوفته معروفه من خوردم خوشمزه بود براتون تو نون ساندویچی ساندویچ میگیرن

تو خیابون استقلال هم آخرای خیابون مغازه potatos سیب زمینی شکم پر داره با نوشابه ۱۹ لیر بدون نوشابه ۱۵ لیر بهشم کومپر یا یه همچین چیزی میگفتن

قیمت بلال کبابی و آب پز ۲/۵ و بعضی جاها ۳/۵ لیر رو گاری میفروشن

قیمت دونر و دوروم ۴ تا ۱۰ لیر متفاوته که گوشت مرغ بخورید یا گوشت گاو و گوسفند و اینا جا تا جا هم فرق داره.

باسلوق مر غوب هم بسته به جاییکه میخری از کیلویی ۴۰ داره تا ۱۰۰ لیر دیگه اینکه اگر بگردی بعد بخری بهتره من باسلوق زرشک خریدم کیلویی ۸۵ لیر تو بازار بزرگ بعد عین همون با همون طعم و کیفیت کیلویی ۵۰ لیر تو بازار ادویه بود

سلام به همه

ممنون میشم اگر من رو هم راهنمایی بفرمایید.

من برای اولین بار به همراه دختر 2.5 ساله ام قصد سفر خارجی دارم اونم به دلیل همایشی که دارم در ترکیه.

چند سوال برام پیش اومده:

1- جمعه بازار عصرها هم باز است؟

2- آکواریوم فلوریا رو چطور خودمان بدون اتوبوس رایگان برویم؟آدرسش کجاست؟

3-کدوم مرکز خرید رو برم بهتره با توجه به دخترم؟می خوام پوشاک با قیمت مناسب باشه.برند برام مهم نیست؟

4- و از همه مهمتر همایشم شهر سفران بولو هست؟ چطور از استانبول باید برم اونجا؟توی سایت همایش زده از فرودگاه آتاتورک باید سوار مترو بشم و برم آفیس چنج و از اونجا برم سفران بولو.احتمالا با اتوبوس هست.

من خیلی می ترسم نتونم برم چون آشنا نیستم و سفر اولم هست با بچه.

لطفا راهنمایی کنید منو.

سلام                                                                                                                                  درباره ی هتل دلتا کسی اطلاعاتی داره ؟ لطفا جواب بدید . مرسی 

2810