2777
2789
عنوان

در مورد سرما خوردگی سوال دارم

95 بازدید | 15 پست

خواهرم از مدرسه سرماخوردگی گرفته بود دیروز اومد خونه بی حال افتاد قرص سرماخوردگی دادیم بعد اب هویج لیمو شیرین اینا بردمش دکتر کلا بدنش ضعیفه هر وقت دکتر رفته تو سرمش یه تقویتی هم زده دیروزیه اصلا نزد اومدیم خونه یکم اب هویج خورد وقت نشد سوپ درست کنیم سوپ آماده خورد دوتا قرص جوشان و یه جوشان بود برای گلو درد شب یهو لرز شدید گرفته بود دندون هاش بهم میخورد بردیم پیش همون دکتر گفت چیزی نیست ببرید زیر دوش آب خوب میشه بعد بالا آورد بردیم یه دکتر دیگه دوتا اپول زد تو خونه بهش رسیدگی کردیم خوب شده اما قیافه دیشبش جلو چشمم میترسم خیلی زیاد الان خداروشکر خوبه اما من استرس شدید گرفتم 

دختر من هم سرما خورده از چهارشنبه تا الان سه بار بردمش دکتر همش تو بغلم خوابه 

تب داره 

هر چیزی فکر کنید بهش دادم 

اینقدر هم بد غذا و بد دارو میشه زمان کسالت 

با اینکه ۱۲سالش هست میگه از پیشم تکون نخور تو بغلت بخوابم سردمه پام خواب رفته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من هم سرما خورده از چهارشنبه تا الان سه بار بردمش دکتر همش تو بغلم خوابه تب داره هر چیزی فکر کن ...

انگار یه ویروس جدید و مدرسه‌هاست چون اکثر بچه مدرسه‌ایا گرفتن ببین باید بهش مایعات بدی دن وقتی یک باکتری واردش می‌شه شروع می‌کنه به جنگیدن و برای همین تب می‌کنه تب کردن نشونه اینه که بدن اره با ویروس جدید مقابله می‌کنه و همین باعث کم آبی بدن می‌شه و اگه این کم آبی زیاد بشه آب میاره باید بهش مایعات بدی آب ولرم تند تند بدی بهش بخوره سوپ بهش بدی پرتقال نارنگی لیمو شیرین برای تبشم شربت استامینوفیان بعد و پا شورش کن عرق کاسنی به شدت تب  میاره پایین نصف استکان بهش عرق کاسنی بده تبش که اومد پایین دیدی خوبه داری بهش دارو میدی برای اینکه فشارشم از این طرف نیفته یه دونه خرما یه دونه شکلات بزار دهنش ولی تا زمانی که شروع به غذا خوردن نکنه به مایعات نکنه راحت خوب نمی‌شه به خدا ما دیروز بردیم دکتر ه بی‌سوادو نشون داده بودن اونجا

2805
دختر من هم سرما خورده از چهارشنبه تا الان سه بار بردمش دکتر همش تو بغلم خوابه تب داره هر چیزی فکر کن ...

پسر منم ۱۲ سالشه فقط دوبار در روز یا سه بار بیرون رویش اسهال مانند شده دو روزه البته گلاب به روتون

ببرمش دکتر؟ هیچ علامت دیگه ای نداره حالش خوبه خدارو شکر

بهش مایعات میدی؟

بله عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انگار یه ویروس جدید و مدرسه‌هاست چون اکثر بچه مدرسه‌ایا گرفتن ببین باید بهش مایعات بدی دن وقتی یک با ...

👌

پاشو ماساژ بده پاشو ماساژ بده حتماً

تو بغلم هست  تازه خوابیده 

پسر منم ۱۲ سالشه فقط دوبار در روز یا سه بار بیرون رویش اسهال مانند شده دو روزه البته گلاب به روتونبب ...

بله ببریدش حتما 

پسر منم ۱۲ سالشه فقط دوبار در روز یا سه بار بیرون رویش اسهال مانند شده دو روزه البته گلاب به روتونبب ...

االان که نبرش فردا ببر پیش یه دکتر خوب فردا شنبه هست دکترای خوب فردا ما دیشب بردیم ی کاش نمی‌بردیم به خدا بعدش برده میشه یه دکتر دیگه دکتر گفت یه استاموفیا می‌دادید حل می‌شد بزن تو گوگل ببین برای اسهال چی خوبه اونا رو بهش بده برای اسهال اینم خوبه آب رو آتیشه نبات و توی قابلمه حل کنی سیاه میشه بعد بریزی تو لیوان یه ذره آب جوش بریزی توش بعدش بدی بخوره اسهالشو کامل قطع می‌کنم

2810