2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جز فروم استانبول و فروشگاه های خیابون استقلال باز کجاها برای خرید خوبه؟

به جز فروم استانبول و خ استقلال،میتونید به مارمارا فروم در زیتین بورنو و یا مرکز خرید متروسیتی در لونت و یا مرکز خرید کانیون و پاساژ اوزدلیک در لونت برید ولی واقعا همان فروم کاملا کافی هست و مابقی تکرار مکررات هست

...
سلام دوستان. ممنون میشم به سوالات منم جواب بدید شهر بازی ویالند چجور برم از میدون تقسیم؟ بین جمعه ...

چهارشنبه و جمعه بازار هر دو بازار های محلی هستند که بیشتر غیر توریستی هستند.از میوه جات و سبزیجات و عرقیجات گرفته تا پوشاک دست دوز و لوازم منزل و.... در این بازار با قیمت های پایین وجود داره

چهارشنبه بازار در منطقه فاتیح از  حدودای ۹ صبح تا ۵عصر ادامه داره

از تکسیم برید به ینی کاپی.اونجا پیاده شید و قطاری که به سمت Ataturk havalimani میره سوار شید.ایستگاه 

Emniyet fatih  پیاده شید.خیابان Aksemsettin رو پیدا کنید و به سمت بالا برید تا برسید به خیابان Fevzi

اونجا دنبال خیابان یوسف ضیا پاشا بگردید و وارد چهارشنبه بازار بشید.دیدنش میتونه جالب باشه ولی ضرورتی نداره

...
سلام روز بخير بين هتل نووتل زيتون بورنو و هتل هيلتون اين گاردن هيل منطقه بي اوغلو كدوم مناسبتره برا ...

سلام

هر دو هتل انتخابی شما کیفیت مطلوبی دارند اما به شما به خاطر لوکیشن سخت،هیچکدام را پیشنهاد نمیکنم

...

سلام دوستان کسی اینجاهست که طی یکی دو هفته اینده بخواد بره استانبول؟

یه کار ضروری داشتم خواهش میکنم اگه کسی هست و ساکن تهرانه لطف کنه بهم پیغام بده یا اینجا بگه

ممنون میشم

منم هر کمک و راهنمایی مربوط به سفر به استانبول هست تا اونجا که بدونم راهنمایی میکنم

2810