2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

سلام جناب مهرگان با تشکر از زحمات جنابعالی

بی زحمت یه ساحل امن و شاد برای قدم زدن و صرف شام و نوشیدنی معرفی می فرمایین فقط ترجیحا داخل شهر باشه که راحت با مترو بتونیم بریم و برگردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اقای مهرگان خسته نباشید یه سوال داشتم من به همراه خواهرم که باردار هست وسطای شهریور میریم استانبول به دلیل باردار بودنش دکتر امپول داده که اگر مشکلی براش پیش امده بزنه خواستم بدونم اطراف تکسیم درمانگاه یا بیمارستان کجا هست که این کارو اگر لازم شد انجام بده و اینکه بدون نسخه تزریق انجام میدن؟اگر نسخه میخاد باید ترجمه ترکی باشه یا فارسی با مهر دکتر کافی؟خیلی ممنون

سلام اقای مهرگان خسته نباشید یه سوال داشتم من به همراه خواهرم که باردار هست وسطای شهریور میریم استان ...

سلام

بله بیمارستان در نیشان تاشی و شیشلی و بیوغلو هست

از رسپشن هتلتون ادرس رو بگیرید و برید بیمارستان و تزریق رو انجام بدید

نباید مشکل خاصی باشه

...
سلام بله بیمارستان در نیشان تاشی و شیشلی و بیوغلو هست از رسپشن هتلتون ادرس رو بگیرید و برید بیمارس ...

سلام جناب مهرگان.ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم.جناب به نظرتون هتل surmeli  هتل خوبیه؟ و اینکه موقعیت مکانیش با توجه به اینکه من موقعیت هتل واسم مهم تر از امکانات هتل (البته به جز تمیزی که روش حساس هستم) هستش.

چون city by molton رو هم مد نطر دارم با قیمت خیلی کمتر و به صرفه.

شما کجا رو پیشنهاد میدید؟

سلام جناب مهرگان.ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم.جناب به نظرتون هتل surmeli  هتل خوبیه؟ و ا ...

سلام

بله سورملی هتلی خوب در شیشلی هست اما تا مترو حداقل ۱۵ دقیقه پیاده روی دارید

سیتی بای مولتون انتخاب معقول تری برای شماست

...

سلام آقاي مهرگان 

ممنون كه وقت ميذاريد 

ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد 

من ميخوام اواخر شهريور بيام استانبول يه بچه نه ماهه دارم كه ميخوام براش كالسكه بيارم فقط نميدونم با كالسكه ميشه از مترو و تراموا و دولموش و .... استفاده كرد يا همه اش بايد تاكسي بگيريم؟ 

سوال دومم اينكه براي خريد وسايل آشپزخونه مثل ظرف و ظروف و قابلمه و اينا كجاي استانبول بايد رفت؟ جايي هست كه بورس اين وسايل باشه؟ قبلا پاساژ جواهر رفتم  ولي ماركاي معروفي نداشت

يا شايد چيزايي كه داشت رو من نميشناختم و زياد به نظرم قشنگ نبودن ايكيا هم رفتم، به غير از اينا كجا ميشه رفت؟ ببخشيد كه طولاني شد 

سلام صبح بخیر

اقای مهرگان منطقه توزلا رو میشناسید هتل رادیسون تو توزلا رو رزرو کنم رفت و آمد چطور میشه

دختر و همسرم به هتل و خوشگل بودنش خیلی اهمیت میدن مخصوصا دخترمی بخاطر هتل دوست داره بره سفر

سلام صبح بخیر اقای مهرگان منطقه توزلا رو میشناسید هتل رادیسون تو توزلا رو رزرو کنم رفت و آمد چطور م ...

سلام

بسیار هتل خوبیه و شیک اما اصلا توصیه نمیکنم بهتون

این هتل نزدیک به فرودگاه صبیهاست و رفت و امد باعث سختی شما خواهد شد

...
2810