2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
سلام ممنون ميشم راجع به هريد و رستوران راهنماييم كنيد

سلام خانم. اولاً با توجه به شرايط شما بهتره که با تاکسي بريد مراکز خريد فقط اينو يادتون باشه که باهاشون طي کنيد و چونه هم بزنيد. مثلاً سال گذشته از محل هتل ما که ميدان تقسيم بود تا فروم استانبول را 35 تا 40 لير مي‌گرفتند. ولي مثلاً براي مرکز خريد جواهر مترو به صرفه تر بود چون از تقسيم 15 تا 20 لير مي‌گيرند که نميصرفيد ولي مسيرهاي دور که بايد چند بار قطار عوض کنيد تاکسي به صرفه تره.

شما اگر مراکز خريد جواهر و فروم استانبول را بريد واقعاً کافي هستند و همه برندها را دارند ضمن اينکه فروم استانبول ايکيا هم داره که ديدنش خالي از لطف نيست. خيابان استقلال را هم حتماً بريد حال و هواي خوبي داره. اليويوم را به نظرم در اولويت نذاريد چون توي استانبول مخصوصاً الان که ماه رمضان هست اکثر مغازه‌ها حراج دارند پس لازم نيست وقتتون را بيخود تلف کنيد. 

درمورد رستوران هم توي تمام مراکز خريد يک فود کورت بزرگ و عالي دارند که با هر سليقه‌اي ميتونيد غذا پيدا کنيد. پسر من عاشق هپي ميل مک دونالد هست که يک جايزه کوچک هم روي غذاش ميده به نظرم براي دختر شما هم خوب باشه. البته برگر کينگ و کي اف سي هم اين مزيت را دارند. يک بار هم اسکندر کباب بخوريد که خوشمزه هست. کلا طعم غذاهاشون با ذائقه ما جوره. توي خيابان استقلال هم پر از غذا فروشي هست. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلوبری باکرکوی سمت فرودگاه آتاتورکه.کجای باکرکوی کار دارین؟به تکسیم دوره بله.با مترو هم راه هست الب ...

سلام اقاي مهرگان

ما استانبول هتل سوييسوتل بسفروس هستيم ولي ازينجا نميدونيم چطور بايد تا تكسيم رفت؟

براي رفتن به بشيكتاش همه گفتن نزديكه ولي ٢٠-٢٥دقيقه پياده روي بود 

و اسكله كاباتاش بهمون گفت ازينجا فقط برا بيوك ادا بايد ٧/٣٠صبح بيايين!!!

تو برنامه اش ١٠/٣٠هم حركت بود ولي گفت بيوك ادا نكه نميداره

ما چطور بايد گشت جزيره رو بريم ؟ 

و اينكه فردا و پسفردا استانبول باراني هست همه ساعات چه جاهايي رو پيشنهاد ميكنيد بريم؟ 

مثلا فقط بريم داخل پاساژ جواهير ولي جمعه هست و دلمون ميخاد جمعه بازارم بريم؟ ايا با وجود بارون جمعه بازار ارزش رفتن داره؟ يا بيخيالش بشيم؟

تو بارون ميشه بازديد از كاخ و مسجد سلطان احمد بريم

سلام دوستان من بعد تعطیلات عید فطر با همسرم میخاستیم بریم استانبول الان که قیمتا رو میدیدم مثلا ی هتل ۳ستاره تو منطقه تکسیم که واسه ۳شب یک میلیون بود رو تو تاریخ تیر ماه که دیدم شده بود ۱۸۰۰اینا یعنی واسه تیر ماه انقد افزایش قیمت پیدا میکنه 🤤

خانم تير ماهي من خدود يك ماه پيش از الي گشت براي هفت روز گرفتم خيلي ارزونتر از الان بود فقط هم از الي گشت ميشد بگيري چون هر جا زنگ زدم گفتن سايتها باز نشده و خيلي زوده 

و اينكه فردا و پسفردا استانبول باراني هست همه ساعات چه جاهايي رو پيشنهاد ميكنيد بريم؟  مثلا فق ...

دوست عزیز با توجه به هوای بارونی و شرایط شما من جمعه بازار رو پیشنهاد نمیدم بهتون عوضش میتونین به مرکز خرید فروم یا جواهر برید و یا به ایاصوفیه، باسیلیکا سیسترن ،توپکاپی، کاپالی چارشی ویا دلما باغچهبرین و از دیدن اماکن تاریخی لذت ببرین

تیر ماهی

سلام.ببینید بعد از ماه رمضان و از اواسط تیر ماه تا اوایل مهر ماه تور ها در اوج قیمت خودش قرار داره.مدارس تعطیل شدند،هوا در استانبول گرم شده و تقاضا برای سفر بالاست و بنابراین قیمت ها افزایش پیدا میکنه.بله قیمتا بالاتر میره.

دوستان در صورتی که مایل بودند زودتر بلیط رو میتونن خودشون تهیه بکنن و هتل رو بنده بهتون کمک میکنم که با هر هزینه ای هتل موردنظر خودتون رو رزرو کنید..یا اینکه اگر خواستید با تور سفر کنید مطابق با هزینتون از آژانس بخاید هتل بهتون معرفی بکنه و حتما بپرسید اینجا تا کمکتون کنیم بهترین گزینه رو انتخاب کنید

Yasbanoo

هتلتون یکی از بهترین هتل های شهر استانبول هست و واقع شده در یکی از بهترین مناطق شهر.اما دسترسی خوبی به مترو و تراموای خیلی ندارید.

باید حدود ۲۰ دقیقه پیاده روی کنید و از کنار استادیوم ودافون بشیکتاش به سمت اسکله کاباتاش برید و سوار بر تراموای بشید.پیشنهاد میکنم تا میدان تکسیم با تاکسی برید که حدود ۱۵ تا ۲۰ لیر کرایه میگیرن.

صبح ها پیاده برید تا کاباتاش و برگشتن ها از تاکسی استفاده کنید.

تا مرکز خرید جواهر حتما با تاکسی برید و برگردید و از هتلتون و اطراف اون و قدم زدن در خیابان بشیکتاش به سمت پل بغاز لذت ببرید.

در باران هم به مراکز خرید بیشتر برید و حتی میتونید از کاخ دلماباهچه که نزدیکتونه دیدن کنید

خوش باشید

...
سلام دوستان من بعد تعطیلات عید فطر با همسرم میخاستیم بریم استانبول الان که قیمتا رو میدیدم مثلا ی هت ...

دوست عزیز بله با شروع تیر ماه فصل   های سیزن شروع میشه و اکثر تورها افزایش قیمت دارن و این افزایش قیمت تا اواسط مهر ادامه داره

تیر ماهی سلام.ببینید بعد از ماه رمضان و از اواسط تیر ماه تا اوایل مهر ماه تور ها در اوج قیمت خود ...

بله همونطور كه گفتيد هتل ما عاليه چيزي فرانر از عالي اتاق ها با منظره زيبا  حتي اتاق ما كه رو به دريا نيست و روبه پارك روبروي هتل هست و در طبقات بالا واقعا ويويدخوبي داره

استخر روباز هتل جكوزي داغ در فشاي باغ هتل واقعا روياييه و يه باغ وسيع پر از گل و درخت با مناظر رويايي 

ما اين هتل رو تونستيم در اين فصل باقيمت خيلي خيلي مناسب از الي گشت بگيريم براي ٥شب ٢ تومن شد براي دو نفر

فقط دسترسي به حمل و نقل عمومي خيلي راحت نيست خصوصا كه هتل تو منطقه مرتفع و بايد خيابونهايي رو با شيب بالا و پايين طي كرد 

ما اكثرا مناطق دور رو تاكسي ميگيريم مثلا امروز براي جواهر تاكسي گرفتيم 

و بقيه مناطق رو تا ايستگاه كاباتاش ميريم و تراموا سوار ميشيم  

استانبول واقعا شهر زنده پويا و زيباييه خصوصا در هواي بهاري اين روزها 

غذا گرون نيست و به ذايقه ما خيلي نزديكه 

فقط در مورد خريد توقع ما رو برطرف نكرده ما فقط مارك ديديم كه تو دبي و مالزي هم هست در مراكز خريد من فكر ميكردم تركيه توليدي هاي خوب وطني با قيمت مناسب داره كه ميشه كلي جنس با كيفيت و با قيمت مناسب خريد اليته فقط دو روزه اينجاييم ،....

سلام به همگي
ممنون از پاسخگوييتون

ما پس فردا صبح عازم استانبول هستيم 

هتل لارس پارك

به مدت 5 شب

چند تا سوال داشتم
ممنون ميشم جواب بديد 

1- استخر هتل عموميه يا به صورت خانوادگي ميشه ازش استفاده كرد ؟

2- مسير رفتن به آكواريوم فلوريا چطوريه و مدت زماني كه صرف ميشه چقدره؟

3- ميشه يه روز رو براي خريد از اليويروم و فروم و عثمان بي گذاشت يا مسيرهاشون از هم دوره ؟
پاساژهاي نزديك به هم كه بشه براي يه روز برنامه ريزي كرد كدومها هستند؟

4- بازار روزي كه بشه خريدهاي خوب كرد چه روزيه و كجاست و چطور بايد بريم؟

5- كدوم پارك آبي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ با توجه به اينكه من يه پسر 12 ساله دارم 

6- مايو اسلامي از كجا ميتونم بخرم و چه قيمتي هست؟

7- براي رفتن به جزيره بيوك آدا چه پيشنهادي داريد كه بيشتر خوش بگذره ؟ كشتي همراه با غذا هم داره ؟

8- چه تفريحات ديگه اي براي پسر دوازده ساله پيشنهاد ميكنيد ؟

9-تنها پروازي كه الي گشت داره پرواز تركيش هست كه به فرودگاه صابیحا گوکچن ميره ، نظرتون؟؟؟؟ 

10- آخري و مهم ترين سوالم :

با توجه به اينكه زماني كه ما در استانبول هستيم دقيقا مصادف با شبهاي احيا هست ، ميخواستم بدونم اونجا تعطيلي و عزاداريه ؟ يا نه مثل قبل همه چي عاديه 

البته از لحاظ خورد و خوراك خوندم كه گفتين مشكلي نيست در ماه رمضان اما نگرانيم از شبهاي احياست

ببخشيد خيلي سوال پرسيدم ولي خيلي خيلي ازتون ممنون ميشم كه جوابم رو بديد چون اولين باره داريم ميريم و هيچ تجربه اي نداريم

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .