2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
البته برای ٢٧ ام این ماه هم بلیط دارم که برم استانبول و امیدوارم که نا امنی های این اواخر شهر مشکلی و پیش نیاره برامون.این سری هم تصمیم گرفتم که تو مرکز اصلی شهر یعنی تکسیم هتل نگیرم و این بار هتل جواهر و برای اقامتمون انتخاب کردم .فقط از دوستانی که تجربه ی سفر بیشتری رو دارن میخوام راهنماییم کنن کدوم دیسکو یا بار که امن باشه میتونم شب ها برم؟
یه مطلب دیگه هم اینکه به نظرتون آخر این ماه میشه رفت جزیره یا هوا خیلی سرده و نمیشه؟!
ممنون اگه کمک کنید🙏
سلام من رفتم و دیروز بر گشتم خیلی هم نگران بودم و اینجا هم اومدم و گفتم واقعاً حالم بد بود ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی نبود زندگی عادی جریان داشت هتل ما تو تکسیم بود و جواهیر و فروم استانبول و خیابون استقلال کلی خرید کردیم من دفعه سوم بود که میرفتم و با دفعه های قبل فرقی نداشت البته اولین بار بود که تو این فصل رفته بودم من به شخصه استرس داشتم و میترسیدم ولی هوب خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد و کلی هم خرید کردیم امیدوارم که به هم اونایی که راهی هستن خوش بگذره و مشکلی براشون پیش نیاد ممنون از اقای مهرگان بابت راهنماییهاشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز شما که اونجا بودید هوا چطور بود؟بارندگی بود یا نه؟البته من دو هفته دیگه میرم ولی خیلی دوست دارم برم جزیره نمیدونم بشه یا نه هر بار رفتم استانبول تو فصل سرمابوده نتونستم تا خالا برم جزیره خیلی دوست دارم اونجارو ببینم
یک خبر تلخ درباره ترکیه: پیام ابوبکر البغدادی به تروریست‎ها: به ترکیه حمله کنید! http://www.fardanews.com/fa/news/585876/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A8%DA%A9%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%BA%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%E2%80%8E%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
خانم shiringh 152 ممنون که این اطلاعات امنیتی رو به اشتراک میگذارید و بقیه دوستان رو از ملاحظات امنیتی ترکیه آگاه میکنید اما چه خوب هست که از تجربه سفرهای خودتون هم برای بقیه بفرمایید تا همه بتونن استفاده بکنن تا اینکه فقط از خطرات سفر بگید
...
بله حتماولی فکر نکنم به درد مسافرها بخوره چون 3 سالی می شه برگشته ام و 2 سالی به خاطر فقط تحصیل آنجا بودم (در مورد دانشگاه و اقامتم نمی خواهم صحبت کنم برای من موضوع شخصیه)چون مدت تقریبا زیادیه برگشته ام یکی از مهمترین چیزها مسیرها به خصوص اسم ایستگاهها هست که در خاطرم نیست و دوم اینکه من مسافر دو روزه نبودم و از همان اول خانه دوستم مستقر شدم و از هتلها اصلا اطلاعی ندارم. اما چند چیزهایی که به ذهنم می رسه: 1- حراجها بیشتر موقع تحویل سال میلادی و تغییر فصل بود کلا که همه می دانند ولی تایم دقیق آن یادم نیست. 2-جزیره رفتن به نظر من خوب نیست.همه اش بوی اسب موقع کالسکه سواری و منظره هاش به نظرم شمال خودمون 100 برابر از جزیره ی اینها قشنگتره. 3-مراکز خرید من 2 بار اولیویوم رفتم پر ایرانی بود ولی به نظر من هیچ چیز مناسبی نداشت و من چیزی نخریدم.بیشتر فروم و جواهر رفتم و یک مرکزی سمت آسیایی می رفتم که اسمش یادم نیست. 4-مواد غذایی از آنجا تهیه می کردم و به کمک دوستام چند تا محدود غذای ترکی ساده ولی خوب یاد گرفتم .غذای بیرون خوب نیست.از شیرینیها به نظر من باقلوا خوب بود که البته دیگه آخر دلم رازد اینقدرخوردم. 5-مناطق تاریخی که اصلا اهلش نبودم یک مسجد سلطان احمد فقط یکبار رفتم با دوستم اونهم چون دوست آلمانیم می خواست با هم برویم وگرنه اینقدر مسجد قشنگ و مناطق تاریخی تو کشور زیبای ما هست.که اصلا نمی شه با مال اینها مقایسه کرد.بناها را دارم فقط مقایسه می کنم. 6-تجاهای تفریحی من بیشتر ویالند و چند تا کنسرت ترکی بادوستام رفتم و برام دیدن جشنهای خیابانی که آن زمان که من بودم زیادبود جالب بود و رفتن به خیابان استقلال که البته 2 بار رفتم دیگه بیشتر از 2 بارش برام جالب نبود. اینها نظرات شخصی و تجربیات من بود هر چند مفید نباشد چون خیلی وقته که از آنجا بازگشته ام و 1 نکته: یکی اینکه ممکنه سوال شود اگر استانبول بد هست چرا برای تحصیل رفتم و جواب اینکه اگر به عقب برگردم حتما برای کشور بهتری اقدام می کردم اگر اوضاع الان بود که به نظرم باید وصیت نامه نوشت بعد رفت .اوضاع فرودگاه و کودتاو بمبها و... را دیدید که .چه تضمینی هست که اینها تکرار نشود؟درسته کشورهای دیگر هم تروریستها هستند ولی فعلا که ما داریم مدام بیشتر از همه درباره ترکیه می شنویم امنیت هم که متاسفانه در آنجا دائمی نیست
سلام ، اقای مهرگان ممکنه منو راهنمایی بفرمایید برا هتل ؟ میخام قیمت مناسب باشه ضمنا الویوم و مرتر و استانبول فروم میخام برم ، قضدم هم از سفر استانبول خرید لباس ترجیحا بچه برا فروش هست
🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul  8 شماره تل گرام : 09147131382  . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018
shiringh152 نمیدونم شما چه اصراری به ترس انداختن درون مردم دارید .. من خودم 3 روز پیش برگشتم و 2 ماه اونجا بودم و هیچ مشکلی ندیدم.هر روز هزاران توریست به این شهر زیبا میان حتی من خودم هر روز شیشلی بودم ....خبرهای احتمالی که گفتن نداره ..اینجا از تجربیات سفرهامون میگیم و کمک کردن به دوستانی که قصد سفر دارن نه تهدیدات سیاسی و خبرهایی که تنها بوی سیاست میده ... البته بین کرد و ترک دعوا سال هاست ادامه داره اما مشکلی برای توریست ها وجود نداره در ضمن دوستان مواظب مردم سوریه در حین سفر باشید چون خیلی خیلی خوب به زبان های مختلف تسلط پیدا کردن و کاملا میتونن انگلیسی ترکی حتی بعضی هاشون فارسی صحبت کنن
2810