2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست
روبی در جواب شما اینجا فقط برای گذاشتن تجربیات سفر نیست.شامل اطلاعات سفر در همه موارد است.آنهایی که به استانبول می روند حق دارند همه چیز را در مورد این شهر بدانند.و منظورتون از خبرهای تهدید احتمالی و با رنگ و بوی سیاسی چیه؟فعلا که داریم می بینیم این سیاست بر خلاف حرف شما توریستها رو هم در گیر کرده دراستانبول وبعضی شهرهای ترکیه مثل وان.کشته شدن توریستهای آلمانی در سلطان احمد که فکر کنم پارسال بود. کودتای ترکیه و گیر کردن توریستهای بدبخت توی فرودگاه انفجار خیابان استقلال و کشته شدن یک ایرانی و..دوم اینکه لطفا تهمت نزنید.یعنی چی اصرار به ترس انداختن؟اگر گذاشتن اخبار تهدید استانبول که همانروز در خبرگزاریها پرهست و من حتی با منبع خبر می گذارم فقط برای ترس انداختن مردم هست شما بهتره به آنها اعتراض و شکایت کنید و بگویید این خبرها چیه می گذارید مردم را می ترسانید ننویسید. نگویید .اینکه اینجا هم بعضی اخبار مهم را می گذارم صرفا به دلیل هشدار به یکسری مسافرهای آگاه و محتاط هست که توی سفر امنیت از همه چیز برایشان مهمتره در کنار تجربیات سفر که بقیه می نویسند .مردم اینجا همه مطالب را می خوانند خواستند به اخبار توجه می کنند یا نمی کنند به خودشون مربوط هست.بنابراین شما مطالب خودت را بنویس و من هم مطالب خودم .امیدوارم این بحث ادامه پیدا نکند.و هر کسی در چهارچوب قوانین فروم سرش در کار خودش باشد .
سلام دوستان باتجربه و آقای مهرگان عزیز. من و دوستانم میخوایم تو نوامبر یا ژانویه بریم استانبول البته به قصد خرید ولی نمیدونیم چه تاریخی تو این بازه زمانی بهترین تخفیف هارو داره. یه عده میگن هفته آخر نوامبر، یه عده میگن هفته اول ژانویه و یه عده هم میگن هفته آخر ژانویه و ما حسابی قاطی کردیم. لطفا راهنمایی کنید که کی بریم بهتره که بتونیم یه خرید با تخفیف های عالی و زیاد داشته باشیم؟ مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ( روبی )که آب و هوای فعلی استانبول و اطلاع دادید من چهارشنبه بلیط دارم برای استانبول و این کمک کرد تا لباس های گرم تری انتخاب کنم و با خودم ببرم.فقط یه کمک میخوام ازدوستانی که اطلاع دارن شنیدم تو شهر فروشگاههایی هست که میشه شکلات و خوراکی رو با قیمت خیلی پایین تر از free shop خرید به خصوص برای سوغات و همین طور ادویه...اگه کسی میدونه که اسمش چیه بهم اطلاع بده ممنون میشم من هر سری کلی پول شکلات میدم تو فرودگاه مرسی🙏
خانم مهسا شکلات را من همیشه از فروشگاه‌میگروس میگیرم که یک شعبش طبقه پایین مرکز خرید جواهر هست مثل هایپر استار خودمون هست. برای باقلوا و لوکوم هم که توی خیابان استقلال پر از مغازه‌های فروشش هست که من از اونجا خریدم اما دیدم دوستان میگن توی اطراف آکسارای ارزانتر هست اما نمیدونم کیفیتش خوبه یا نه. فری شاپ استانبول خیلی خیلی گران هست حتماً از شهر خرید کنید.
سلام دوستان باتجربه و آقای مهرگان عزیز. من و دوستانم میخوایم تو نوامبر یا ژانویه بریم استانبول البته به قصد خرید ولی نمیدونیم چه تاریخی تو این بازه زمانی بهترین تخفیف هارو داره. یه عده میگن هفته آخر نوامبر، یه عده میگن هفته اول ژانویه و یه عده هم میگن هفته آخر ژانویه و ما حسابی قاطی کردیم. لطفا راهنمایی کنید که کی بریم بهتره که بتونیم یه خرید با تخفیف های عالی و زیاد داشته باشیم؟ مرسی
دوست عزیز ani من سال قبل سه روز قبل از اول ژانویه تا سه روز بعدش استانبول بودم و آفای بسیار خوبی هم بود تقریبا از یکی دو هفته قبل سال جدید شروع میشه و تا یکی دو هفته بعدش ادامه داره . البته شما هر موقع سال که به استانبول تشریف ببرین آفای خوبی میبینید
دوست عزیز مهسا همونطوری که دوستمون گفتن فروشگاههای زنجیره ای میگروس خیلی خوبن و همینطور فروشگاههای کارفور که یه شعبه اش طبقه پایین اولیویوم هست و میگروس و کافور در قسمت های مختلف شهر شعبه دارن هر جا دیدینشون راحت ازشون خرید کنید
سلام غزل و ani درباره سوال شما باید بگم که سال نو میلادی در زمستان هست و با توجه به اینکه در زمستان لوسیزن هست و فصل کم سفر و تقاضای سفر پایین تر هست، هم قیمت بلیط مناسب است و هم قیمت تور و آنچنان تفاوتی نداره.البته من شخصا بدون تور اکثرا سفر میکنم. ابتدای ژانویه حال و هوای خوبی داره شهر و گاها آف های خوبی هم دیده میشه.اواخر ژانویه هم همینطور و بعد از ژانویه هم که تقریبا حراج آخر فصل میشه و اون موقع هم زمان مناسبیه. و باز در جواب دوستان دیگه باید بگم تخفیف ها،تایم مشخصی نداره در استانبول و فقط shopping festival که حوالی خرداد ماه هست در هر سال زمان تعیین شده ای هست و آخر فصول هم که برخی برندها آف دارند که اونم زمانش اصلا مشخص نیست اما باز هم عرض میکنم که در کل نرخ ها درین شهر مناسب هست و میتونید در هر زمانی خوب خرید کنید Mahsa همونطور که آروشا و مامان آبتین جان گفتند فروشگاه های زنجیره ای Migros که وابسته به دولت ترکیه است بهترین انتخاب برای شما هست..تعدادش هم در شهر و حتی در شهرهای ساحلی زیاده و میتونید با قیمتای خیلی خوبی مواد لبنی و شکلات تهیه کنید.یه جورایی مثل هایپراستار خودمونه
...
2810