2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
میترا جان از نظر گشتن به دلیل مشکلات امنیتی که پیش اومد سخت میگیرن و چمدون ها چند بار از زیر دستگاه رد میشن حالا بستگی داره خرید شما چی باشه و اگر چیزی باشه که شک کنن بازش میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون روبی جون از راهنماییتون من میخواستم لباس بیارم تصمیم گرفتیم یه کسب و کار جدید راه بندازیم دیدیم تو شهر ما لباس بچه با کیفیت خوب نیست گفتیم بریم استانبول لباس بجه درجه یک بیاریم حالا هیچ اطلاعی راجع به خرید و آوردن جنس از ترکیه نداریم اومدم اینجا مطرح کردم که اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره ما رو راهنمایی کنه؟ بازم ممنون
سلام دوستان من 5 بار استانبول رفتم و بازم دلم میخواد برم یکی دو هفته اونجا زندگی کنم خیلی زیباست خریدش که دیگه نگو عالیه لوازم خانگی ایکیا که دیگه نگو حرف نداره ولی امسال هنوز نرفتم
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
در ضمن به بخش فروشگاه نی نی سایت سر بزنید من تبلیغ مغازه لباس زیر فروشی را کردم مدل های فوق العاده خوب وشیک و قیمت های مناسب با سود خیلی کم هر کسی خواست من تو کانال ادش کنم مغازه ما اریا شهر چهارراه اسدی پاساژ نگین
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
من دیروز از استانبول برگشتم یه هفته اونجا بودم هوا خوب بود و فقط شبها نیاز به ژاکت به خصوص برای بچه بود .خرید هم از ال سی و کوتون و دیفکتو کردیم حراج نبود ولی به نسبت ایران مفت بود ولی من خاطره خوبی از این سفر ندارم از شب اول که بچه تا صبح 3 بار بالا آورد فکر کنم رو کشتی (گشت بسفر) خیلی باد خورده بود بعد تو بیوک آدا من مسموم شدم و بعد همسر ، اصل مشکل هم روز قبل آخر دوربین عکاسی که تازه خریده بودم 2 میلیون و هفتصد ، تو کاله سنتر دزدیند ، کلی حالمون گرفته شد .
ما بیشتر گشتیم و دنبال خرید نبودیم ،خرید همون خیابون استقلال همه مارکها رو داره و امنه یه پاساژ کاله سنتر رفتیم هم دور بود هم این بلا سرمون اومد این آدرس مراکز خرید که تو این جا میدن و میگن خیلی خوب بود واسه کسی خوبه که تو آکسارای هتل بگیره هم استانبول فروم هم الیویوم هم کاله سنتر نزدیک آکسارای هستن و ما که تو تقسیم بودیم باید دو سه تا خط مترو عوض کنیم یا 35 لیر با تاکسی بریم که باز همون مارکها رو داره که تو استقلال داره و به نظرم اصلا ارزش وقت و هزینه رو نداره
سلام یه سوال فوری الان هوا اونجا خیلی سرده؟؟؟ آخه تو نت دیدم زده 14 درجه ،14 درجه خیلی سرد میشه که....... کلا مثل اینکه این هفته اونجا سرده درسته؟؟؟
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
سلام میشه لطفا یه هتل خوب با قیمت مناسب و البته تمیز معرفی کنید تو منطقه تکسیم؟؟ در مورد مرکز ایرپورت کسی اطلاع داره؟؟ تو این فصل حراج چند درصده میشه خوب خرید کرد؟ ممنون میشم پاسخ بدین
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
سلام دوستان ما فردا شب داریم میریم استانبول الان دیدم زیر نویس تلویزیون که امریکا در مورد امنیت به شهروندانش هشدار داده ترو خدا اگر کسی خبری داره بگه من واقعاً اگر ببینم مشکلی هست نمیرم اخه تو این چند روزه قبل از هر کی که تازه اومده بود سوال کردم میگفتن مشکلی نداره خواهش میکنم اگر کسی اطلاعی داره بگه لطفاً
منم میخاستم برم استانبول، ترسیدم نا امنی باشه منصرف شدم. بعد مالزی رو انتخاب کردم که شنیدم ویروس زیکا اومده اونجا. دوبی هم نرفتم ولی فکر نمیکنم جذاب باشه واسم توروخدا راهنمایی کنید الان کجا خوب و امن هست؟
دوستان ببینید سوالات زیادی در ارتباط با بحث امنیت در استانبول مطرح کردید که باید عرض کنم خدمتتون که روزانه از سراسر کشور حدود ۲۵ پرواز به استانبول پرواز میکنه و این یعنی حدود ۴۰۰۰ ایرانی روزانه به این شهر رفت و آمد میکنند و درین ۳ ماه بدون مشکل رفتند و آمده اند خود بنده هفته قبل برگشتم و مشکلی ندیدم و همه چیز آرام بود و نرمال اما اینم بگم که هیچ کسی نمیتونه تضمین بکنه که مثلا تا ۶ ماه آینده هیچ اتفاقی در استانبول نمی افته.به هر حال وضعیت منطقه پایدار نیست و الان دیگه حملات تروریستی در همه جای دنیا و حتی کشورهای امن اروپایی مثل فرانسه و بلژیک و آلمان داره اتفاق میفته. و در کل باید عرض کنم که در حال حاضر این شهر امنیتش برقرار هست و نگرانی درین چند ماه اخیر نبوده است هر چند کردهایی که درگیر مشکلات داخلی با دولت مرکزی ترکیه هستند گه گاهی به چند نیروی پلیس و امنیتی حمله میکنند و در این بین مردم عادی هم آسیب میبینند
...
سلام دوستان
مرسی از به اشتراک گذاشتن تجربه های مفیدی که تو سفرتون داشتید،منم خوشحال میشم به دوستانی که تا امروز تجربه به این کشور و ندارن یه راهنمایی کوچیک بدم.من آخرین بار آذر ٩٣ به این کشور رفتم و تو هتل ٥ ستاره elit world بودم خیلی راضی بودم هم خیلی تمیز بود و هم بسیار سرویس دهی خوبی داشت وتو تکسیم بود و دسترسی خوبی به همه جا داشت.از کل این سفر که خیلی خوب بود تنها یه نکته هست که باید بهتون بگم اونم روز اولی هست که ما رسیدیم هتل و عصر اون روز رفتیم مرکز خرید جواهر،تو فروشگاه Defacto در حال خرید بودیم که یه آقایی که بعدا فهمیدیم ترک هم بود اومد و شروع کرد با من انگلبسی صحبت کردن و اینکه میخواد برای خانمش خرید کنه و خانم هم سایز من هستش و من کمکش کنم تا چندتا چیز بتونه هم سایز من بخره براش.منم که تازه رسیده بودم و کلی ذوق داشتم واسه خودم خرید کنم در حد دو تا بلوز کمکش کردم رفتم سراغ خرید خودم. ٥ دقیقه بعد دیدمش که داره با شوهر خواهر من ترکی حرف میزنه و اظهار خوشحالی میکنه که فهمیده ایرانی هستیم و ازش میخواد که بهش پول ایرانی و از نزدیک نشون بدیم،خلاصه بعد از کلی صحبت و دوست شدن با ایشون نزدیک ٢٠٠٠ دلار از شوهر خواهر من کف زنی میکنه و ما بعد از ١٠ دقیقه که اون خدافظی کرد و رفت فهمیدیم که نصف پاکت دلار و کف زنی کرده و رفته . منظورم از تعریف این اتفاق این بود که ترکیه بسیار بسیار از راههای مختلف وارد صحبت با توریست ها میشن و به نوع های مختلف اگر بی تجربه باشین دزدی میشه و اینکه هیچوقت تمام پول خودتون نبرید بیرون از هتل باخودتون و بذارید تو safe box هتل بمونه و کم کم change کنیدش.ما هم خبر نداشتیم که شوهر خواهر من همه پول و آورده که بره exchange وگرنه اجازه این کارو بهش نمیدادیم. امیدوارم که هیچوقت تو سفر اتفاقات ناخوشایندی براتون نیفته وخاطرات خوبی از سفرتون داشته باشبن.
2810