2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000408 بازدید | 25337 پست
بچه ها ببخشید فرصت نکردم یک روز به سایت سر بزنم. فرزانه جان هتل ویزیون و کارینا پارک نیشانتاشی هر دو در منطقه شیشلی هست.. دسترسی ویزیون کمی بهتر هست و مسافران کارینا پارک یه کوچولو از بدمسیر بودن این هتل شکایت داشتند.. کاریناپارک هتل تمیزتر و باکیفیت تری هست و درصد رضایت مندی مناسبی رو داره و متراژ اتاق هاش کاملا مناسب است.. دسترسی ویزیون به مترو عثمان بی کمتر از 10 دقیقه است و کارینا پارک شما حداقل با کمی شیب حدود 15-20 دقیقه تا مترو عثمان بی در راه هستید.. قیمتی که دارید مناسب و معقول هست و امیدوارم سفر بهتون خوش بگذره و لذت ببرید
...
بانو جان در رابطه با هتل در تکسیم اگر در صفحات قبلی مطالعه کنید بارها اسامی هتل های مختلف رو نام بردیم.خود شما هم براحتی میتونید در بوکینگ،متناسب با بودجتون،هتل مورد علاقتون رو انتخاب کنید.. باز اگر تاریختون قطعی شد،و خواستید با تور برید،اسامی هتل هایی که تورتون بهتون پیشنهاد میده رو مطرح کنید تا راهنماییتون کنیم.. اگر خواستید جدا بگیرید هم که هتل فراوان هست با انواع قیمت ها
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیانا جان در صفحات اخیر نحوه رفتن به ویاپورت و مال آف استانبول رو کامل خدمت دوستان توضیح دادم.. ممنون میشم مطالعه بفرمایید.. البته شما اولویت های بهتری نسبت به این دو مرکز خرید دارید
...
سلام دوستان و آقای مهرگان از کدام مسیرسریعترمیشه به الیویوم رفت ازتکسیم 1-اتوبوس 93t, 2-;کاباتاش ,ترامواT1,ایستگاه زیتون برونو,دلموش اولیویوم 3-متروm2,ایستگاه ینی کاپی ,مترومارمارای سلطان احمد ایاصوفیه وعثمان بی نزدیک همند؟ازتکسیم با مترو m2 میتونم برم عثمان بی؟کدام ایستگاه بایدپیاده شم؟
سلام اقای مهرگان. لطف میکنید اگر اطلاع دارید ادزس پنجشنبه بازار که نزدیک شیشلی باشه به من بدید یا خر جای دیگه که خوب باشه. ممنونم واقعا لطف میکنید
خدایا به خاطر همه مهربونی هات ممنون
ممنون مهرگان کلی از صفحات رو خوندم من یک هتل یا آپارتمان تو تکسیم میخوام که برای 10 شب برای 3 نفر ماکزیمم 700هزار بشه اما تو بکینگ هم میدا نکردم😢 اگه جایی رو میشناسید راهنماییم کنید
سلام دوستان ,,ورودی ایاصوفیه و دلماباغچه چقدره؟ایاصوفیه دوشنبه تعطیله؟دلماباغچه هم 2شنبه و5 شنبه تعطیله؟چه بخشهایی ازکاخ دلما باغچه ارزش دیدن داره؟ساعت بازدیدهر دوشون 9تا4بعدازظهره؟