2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
در حال حاضر هیچ نا امنی در استانبول وجود ندارد و مشکلی از لحاظ امنیت در این کشور وجود نداره.. انتخابات هم در اول نوامبر برگزار شد و حزب عدالت و توسعه اکثریت مطلق رای رو آورد و اساسا نباید دیگه شاهد درگیری در این کشور بود.
...
عید سال 93 خودم هتل از ایران رزرو کردم با یه اشتباه سه روزشو هتل هیلتون تو منطقه آوجیلار گرفتم. منطقه آوجیلار خیلی از مناطق گردشگری استانبول دوره حدودا 45 دقیقه با اتوبوس و نیم ساعت باتاکسی. با خودم گفتم این سه روز کلا از بین میره. ولی اونجا که مستقر شدیم دیدم یه مرکز خرید به اسم فلامینگو همون نزدیک هتله. دو جفت کفش از نمایندگی آدیداس تو حراجی خریدم جفتی 65 لیر. اونجا اصلا خبری از توریست نبود. تازه هرجا میرفتیم کلی تحویلمون میگرفتن از بس خارجی نبود اونجا..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من رفتم چندتا سایت رو که تورا رو میذارن دیدم, خیییلییی هتلای بدی داشت کههههه, قشنگ همرو تو تریپ ادوایز نگاه کردم. خیلی داغون بودن همه جز منفورا بود!!!. ولی خب قیمتش اگر خودمون همونو میخواستیم بگیریم خیلی بیشتر میشد. امیدوارم تو پکیجای دی ماه هتلای بهتری بذارن! یه هتلی بود اسمش یادم نمیاد تو کامنتاش همه عربا کامنت داده بود, این یعنی عربا بیشتر ساکن اونجان؟؟؟ اصلا دوست ندارم اینطوری یه سوال دیگه. تو مارکایی که تو استانبول پیدا میشه, کدومش واسه پلیور و بافت مردونه جنسش خوبه؟؟؟ با شستن یا چندبار پوشیدن پود و گلوله گلوله نشه بافتش؟؟؟؟
بهار جون.یکی از آشناهامون تازه از استانبول برگشته بود میگفت همه جا پر از عربه.توو خیابون. هتلها مراکز خرید. هم مهاجرای آواره زیاده هم پولدارهای عرب که بعد از پایین اومدن ارزش پول ترکیه ریختن استانبول.هتل 5 ستاره رفته بود و از عربهای هتلشون می نالید که چقدر کثیف و بی ادب و پر توقع بودن.
دوستان گرامی شما در هتل می خواهین چند روز بمونین نمی خواین که زندگی کنین به مسافراشم گیر می دین تمیزی و صبحانه و موقعیت مکانیش خیلی مهم تر از اینه که مهموناش عرب باشن یا نه من خودم به هتل و امکاناتش خیلی اهمیت می دم ولی مهمون هاش چه ملیتی باشن چه فرقی می کنه شما که با اونها سر و کار ندارین
Saman جون حرفات درسته. ولی وقتی موقع صبحانه خوردن ی نفر کنارت نشسته باشه و مرتب عطسه کنه بدون اینکه جلوی دهنش با دستمال بگیره فکر نکنم زیاد جالب و بهداشتی باشه. حالا این ی مورد بود که خانومه تعریف میکرد.یا سر صبحانه با صدای بلند با بغل دستی هاشون صحبت میکردن
بچه ها من چهارشنبه دارم میرم استانبول هواشناسی نگاه کردم یکی دو روزش بارونیه شما پیشنهادی دارید برا روزای بارونی؟ جناب مهرگان شما هم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلااام و خسته نباشی به همه من تازه با این سایت اشنا شددم تقریبا ۶۰ تا صفحه خوندم خیلی چیزا دستم اومد من برای بار دومه میخوام برم استانبول ابن سری کریسمس میرریم و یه هفته میمونیم چند تا سوال داررم اول اینکه اکواریوم توی فروم با اونی که تو فلوریاست خیلی فرق میکنه !؟ کدومو بریم بهتره!؟ و ورودیش چقدره! دوم موزه یخ استانبول زیاد راجع به اونجا حرفی نزدن تو هیچ سایتی! مثل عکساش هست!؟ ورودی اونجا چقدره!؟ بعد مینیاتورک هم خیلی دوست دارم بررم زیاد دور که نیست!؟ بعد تو زمستون باز هست اونجا!؟ بعد ما سری قبل اکسارای بوددیم این سری هم همونجاییم ، راستش من از شلوغیش خیلی خوشم اومد ، و خوبی دیگش این بود وقتی همه مغازه ها میبستن کلی دست فروش میومدن تو خیابون که حالب و سر گرم کننده بود ممنون میشم جوابمو بددین کلی سوال دیگه هم دارم 😆