2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000362 بازدید | 25337 پست
هیربد عزیز ترک ها به شدت اهل سیگار هستند،اگر دقت کنید مثلا در میدان تکسیم و سنگفرش های اون،اگر کف سنگفرش رو ببینید پر از ته سیگار هست. یا اگر دقت کنید مردمشون خانم و آقا،از هر فرصتی برای سیگار کشیدن استفاده میکنند.. به همین دلیل،در هتل ها در رزرواسیون قید میکنند که دوست دارید اتاقتان پاک بدون سیگار باشه یا خیر..منظور اینکه در راهرو یا در طبقه ای باشه که افراد سیگاری اونجا هستند یا خیر.و یا اینکه ممنوعیت کشیدن سیگار در اتاق وجود داره
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید برند جنتونه خیلی جزو برندهای خوب در ترکیه نیست.. مراکز خرید کمی هم هست که فروشگاه جنتونه رو دارن.. به مرکز خرید الویوم در زیتین بورنو برید،یکی از شعباتش اونجاست .یا بازم در بخش آسیایی از مترو kozyatagi که پیاده بشید باید 10 دقیقه ای پیاده به سمت کارفور ایچرنکوی برید.فروشگاه جنتونه همونجاست.. و یا اینکه در قسمت آسیایی به ایستگاه Goztepe برید و ازونجا 10-15 دقیقه پیاده به سمت شمال خیابان لیبادیه Libadiye برید فروشگاهش سمت چپ شماست.. فکر میکنم یکی دیگه از فروشگاه هاش در عمرانیه نزدیک کارفور عمرانیه باشه در کل دسترسی به فروشگاه هاش کمی سخت هست..بهتون توصیه نمیکنم وقت بگذارید براش..برندهای بهتری هم هست
...
سلام مجدد به همه اعضا و خوانندگان غیر عضو این گروه در رابطه با سفر به ترکیه بد ندیدم چند مساله رو خدمت شما عرض بکنم در این فصل: 1-از الان به بعد یعنی در ماه آبان به بعد شروع فصل کم سفر در استانبول هست به نحوی که قیمت ها به تدریج کاملا شکسته شده و در ماه های زمستان به پایین ترین نرخ ممکن میرسند که البته هوا کمی سرد تر میشه طبیعتا در زمستان. در این چند ماه یعنی از آبان تا تقریبا 25 اسفند،آفرهای خوبی توسط آژانس های مسافرتی ارایه میشه که توصیه میکنم،کسایی که قصد سفر دارند آفرهای ویژه و قیمت مناسب تورها رو چک کنید،اگر در انتخاب مردد بودید در این تاپیک مطرح کنید،کمک میکنیم تا برترین گزینه رو انتخاب بکنید.. 2-دوستایی که بدون تور میخان به سفر برن هم شرایط بسیار خوبی براشون مهیاست،بدین معنی که در حال حاضر بلیط تک چارتر تهران-استانبول-تهران رو میشه با قیمت 550 الی 700 تومن بسته به روزهای متفاوت اون،تهیه کرد.اگر مناسبتی و یا تعطیلاتی نباشه متوسط قیمت بلیط در این ماه ها حدود 600 تومن هست.بعضی وقت ها میبینید با 500 تومن هم میشه بلیط چارتر خرید،بعضی وقت ها هم میبینید مثلا چهارشنبه ای تعطیل رسمی میشه و همون بلیط رو 800 تومن هم نمیشه تهیه کرد..بعضی وقت ها هم میبینید در یک هفته که نه تعطیلی وجود داره و نه در های سیزن هست،قیمت بلیط به خاطر صرفا تقاضای بالا در اون تایم خاص،بالاست.اینه که هیچ قاعده و قانون خاصی نداره اما معمولا در این فصل تا اخر زمستان واقعا میشه بلیط تک هواپیمارو با قیمت خوبی خرید کرد
...
بارها خدمت عزیزان عرض کردم که سفر بدون تور معمولا در زمان های کم سفر که برای استانبول میشه از اواخر مهر تا اواخر اسفند،مناسب تر هست و در زمان های اوج سفر که برای استانبول میشه از 26 اسفند تا 20 فروردین و از اواخر خرداد تا اواخر مهر،سفر با تور به صرفه تر است. شما وقتی بلیط رو خودتون تهیه کنید در رابطه با انتخاب هتل انتخاب های بسیار زیادی دارید که میتونید با مراجعه به سایت Booking.com انواع هتل رو با توجه به پولتون انتخاب کنید.. برای رزرو هتل هم فقط کافی ست یک مسترکارت و یا ویزاکارت داشته باشید..اگر هم ندارید هیچ ایرادی نداره،بنده میتونم براتون رزرو رو انجام بدم.دوستان دیگر هم هستند. تورها معمولا انتخاب های محدودی رو براتون در نظر میگیرند که شما مجبورید از بین همون ها،یک هتل رو انتخاب کنید.متاسفانه اکثر هتل هایی که تورها با اونها قرارداد دارند هتل های با کیفیت پایین و قیمت بالا هستند که صرفا به خاطر موقعیت خوب،قیمت بالایی دارند به همین خاطر شما قادر خواهید بود با خرید بلیط چارتر به صورت جدا،و رزرو. هتل به صورت جدا، کیفیت سفرتان رو بالاتر ببرید.. 3-دوستانی که بدون تور یا حتی با تور سفر میکنند،برای هر نفر غذا در هر روز را حدود بین 30 تا 35 لیر در نظر بگیرید..یعنی اگر سفر یک هفته ای در پیش دارید حدود 210 لیر هزینه ناهار و شام هر نفر خواهد شد. 4-برای تفریح و بازدید از کاخ موزه ها و جزایر و ... حدود 200 لیر باید در نظر بگیرید البته اگر تقریبا کامل بخاید برید 5-برای حمل و نقل عمومی در استانبول اگر از مترو و تراموای استفاده کنید،برای هر نفر حداقل بین 15 تا 18 لیر رو باید اختصاص بدید.. خرید هم که دیگه الاماشاا.. . بدین صورت میتونید یک برآورد بودجه ای برای خودتون در سفر به این شهر زیبا داشته باشید.. اگر باز هم سوالی دوستای عزیر داشتند حتما اینجا بپرسند و یا در ای میل مطرح کنند..اگر ببینم،حتما پاسخ خواهم داد
...
سلام به همه دوستانی که واقعا وقت میزارن من جمله اقای مهرکان عزیز، ما هم سفرمون به استامبول عالی بود تو هتل متروپولیتن،و خرید های خوبی از اولویوم و استامبول فروم و ایکیا و خ استقلال داشتیم، جزیره هم یه صبح تا عصر رفتیم که بد نبود تجربم برأی جزیره اینه که دوچرخه به خاطر شیب زیاد کوچه ها خسته کنندس و برأی ناهار رست ران سلطان احد رو نرین قیمت آش بالاس،به نظر مهرجا که دیددین إیرانی کمه برین،
Lilypie First Birthday tickers
یه چیز دیگه أین که دوستانی که بچه دارن مارک cichlid رو حتما مشیناسین،تو خیابون بهار تهران جزو مارک ای کرونه، پاساژ اولویوم دو تا در داره، بپرسین در پشتیش کجاس و از در برین بیرون یه خیابون هست که سمت چپ اخرین فروشگاه همین مارک cichlid هست،قیمت آش یک سومه إیرانه، مناز تهران ٥تیکه لباس خرید مهمین مارک حدود ٢٠٠تومن ولی اونجا حدود بیست تیکه ٥٠٠تومن، عالیه از دستش ندین، تو همون خیابون هم لباس زیر زنوه و مردونه با قیمتهای خوبی هست،
باز هم اقای مهرگان متشکرم از تمام راهنماییهاتون، فقط یه سؤال ، کلا اگه مستر کارت داشته باشم سیستم رزرو هتلها به چه صورت هست؟ و ممنون میشم ای میل تونو یه بار دیگه بزارین،
سلام دوستان من برادرم الان رسیده ازمیر هتل جا پیدا نمیکنه شما ها تلفن تماس از آقای فدورا ندارید ازشون کمک بگیرم ممنون میشم هر کی کمکم بکنه
http://arzanfrosh2.persianblog.ir ارزانتر از مغازه
درسا جان ما دو تا زوج با دو تا کوچولو بودیم. رفتنی هر کدوم یک ساک و یک کالسکه داشتیم . ساعت رسیدنمون هم حدود 2 صبح بود. تاکسیهاش که جلوی در بودند گفتند 50 لیر ولی به نظرمون سخت بودند با وسایل سوار بشیم. چون کالسکه هامون هم بزرگ بودند. یه تاکسیهایی بود که بزرگتر از این تاکسی معمولی بود. (ببخشید اسم ماشین رو نمیدونم😁😁😁) اونا رو سوار شدیم که گفت 60 لیر ولی وقت پیدا کردن هتل بنده خدا خیلی معطل شد و چند بار پیاده شد تا بپر سه که آخرش 65 لیر گرفت. برای برگشتنی ولی از همین تاکسی بزرگها گرفتیم که با اینکه تعداد ساکهامون زیادتر شده بود 45 لیر گرفت بدون چک و چونه. البته توی همون فرودگاه هم حتی خود تاکسی گفت می تونید با هاواش برید و ایستگاهش رو نشونمون داد . اتوبوس بود نفری فکر کنم 12 لیر که تا میدان تکسیم میبرد . ولی خوب ما چون دو تا خانواده بودیم همون قیمت برامون درمیومد که تاکسی گرفتیم.
2810