2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000415 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرتر و فاتیج هم دوستان گفتن به درد نمیخوره وقت بگذارید بچه ها زیاد به فکر خرید نباشید سعی کنید لذت ببرید از مناظر من خودم 2 تا از مرکز خریداشو فقط به صرف تماشا رفتم نه خرید و کلی هم لذت بردم هر جی هم دیدید خوشتون اومد بخرید چون دیگه برنمیگردین من تو فروم یه لباس دیدم گفتم حالا ول کن چاهای دیگه هم میرم ولی دیگه ندیدم تا چیزی دیدید خوشتون اومد بخرید
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
کاله سنترلال لی اپتیموم فاتیح بیا تعریف کن من ایستینیه نرفتم ولی تعریفشو شنیدم من زورلو و کانیون رفتم که میگن اونا هم معماریش شیکه شما ایستینیه پارک برو حتما بیا برامون تعریف کن
من که تو این همه میگم فقط فروم و عثمان بی واسه خرید خوشم اومد جواهیرم همون برندای فروم داره فقط زیر زمینش روتختیا خوبی داشت یعنی جواهیرم چیزه خاصی نداره که فروم نداشته باشه اون 2 تا هم رفتم واسه معماری و محیط شیکشه فقط دیدن همین بقیه جاها به نطرم ارزش وقت گذاشتن نداشت فقط فروم و عثمان بی همین 2 تا استقلال هم که شبا دمه هتله همه میرن دیگه یه سر این تحربه من بود همه جام مترو داشت ما همه جا با مترو و تراموا رفتیم شما هم جاهای دیگه رو برین ببینید لذت ببرید بیاین واسه ما تعریف کنید
نصی جان .من کیکی ریکی استقلال رو رفتم.با اینکه 5 طبقه بود اما هیچ کدوم از لباساش توجهم رو جلب نکرد.اکثرا مشکی بود و یه نیم تنه کار شده با دامن ماکسی بود.لباساش به شدت باز بود و خیلی مناسب فرهنگ ما نبود. اما تک و توک دامن یا پیراهن کوتاه با قیمت خوب 30 لیر داشت که سایزهاش خیلی ناقص بود و من نتونستم چیزی بخرم.برای سایز 36 خوب بود.