2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایستگاه لونت levent هم خوب بود 3 تا مرکز خرید با هم یه جا کنار هم داشت یعنی خود مترو لونت پیاده میشدی مستقیم میرفتی خوده مرکز خرید متروسیتی و کانیون و ازدلیک این 3 تا با هم اینجا بودند البته کانیون خیلی شیکتر بود و زورلو سنتر و کروکسل و گالریا تو باکرکوی هم اصلا ارزش نداشت این 2 تا تو باکرکوی همون چواهیر و فروم و سه شنبه الویوم و عثمان بی و استقلال بهتر بود
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
من فقط ایستینی پارک و اک که خیلیا گفتن دوست داشتم برم که وقت نشدو مارمارا فروم که خیلیا گفتن به درد نمیخوره ولی شنیدم خوبه نرفتم کاله سنتر و میگروس اپتیموم لال لی هم میگفتن خوبه ولی وقت نشد بیوک چمکجی هم میگفتن خوبه کادیکوی هم میگفتن زیباست پرفیلو به هر کی گفتم نمیشناخت اینا رو نرفتم پاساژ اپرا هم تور میبرد که نرفتم هر کی اینا رو رفت بیاد بگه
مایا جان به قدری وقت کم میاری که اینجا بهم پیشنهاد دادن شنبه بازار و چمعه بازارو چهارشنبه بازار نرم شما اگه وقت داشتی برو بیا واسه ما تعریف کن من اون یه روزم الکی هدر رفت ولی خب 10 تا از مرکز خریداشو رفتم من لباس مجلسی پیدا نکردم ولی فروم داشت
جزیره بیوک ادا یه نصفه روزمو گرفت و اباصوفیه و اب انبار و مسجد سلطان احمد و کاخ توپکاپی رفتم که یه روزو کامل میگیره دیگه نرسیدم به کاپالی چارشی برم ابا صوفیا هم بنا به نظر دوستان داخلش نرفتم از بیرون عکس انداختم ولی کاح توپکاپی کامل دیدم مینیاتوریکم دوست نداشتم آکواریوم فروم هم رفتم و مسجد سلطان اجمد و قبر خرم سلطان دیگه تنگه بسفر وقت نشد برم و پل بعاز و تور کشتی ولی شما ها حتما برید
نهاد جان من پارسال یه سر مراکز رو رفتم امسال قطعا اپتیموم و کاله رو میرم اولیویم اصلا پیشنهاد نمیکنم فروم عالیههه اینیستینه هم میگن خوبه
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....