2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.ما هفته دوم مهرماه به مدت 5 شب و 5 روز میریم استانبول.روز اول 6-7 صبح میرسیم.از چهارشنبه تا یکشنبه هفته بعد جاهایی که در نظر داریم بریم 1- منطقه سلطان احمد و ایا صوفیه و گلحانه و توپکاپی و سرداب باسیلیکا 2- جزیره بیوک آدا 3- تور کوتاه تنگه بسفر 4- اکواریوم فلوریا مراکز خرید هم خ استقلال – جمعه بازار و فروم استانبول و نیشان تاشی و کاپالا چارشی با توجه به زمان کمی که اونجا هستیم به نظرتون وقتی جزیره بیوک آدا میریم تنگه بسفر هم بریم یا نه؟ الان دیدم دوستان گفتند آکواریوم بزرگ نرید وقتتون تلف میشه .منظور همون فلوریا است یا اکواریوم فروم استانبول؟ ما اونجا خونه گرفتیم و تصمیم داریم بیشتر وعده ها رو خودمون درست کنیم.خورشتهای آماده هانی میبریم و برنج هم خودمون درست میکنیم.برای وعده های شام مواد غذایی بخریم به صرفه تره یا با خودمون ببریم یا بیرون بخوریم؟ اگر برنامه جمعه مون رفتن به جمعه بازار باشه و روز آخر بخواهیم ساعت 4 عصر بریم سمت فرودگاه چطوری برنامه بچینیم که به همه چی برسیم و یکشنبه هم به تعطیلی نخوریم. چهارشنبه: پنج شنبه: جمعه: جمعه بازار شنبه : یکشنبه
سلام آوا جان با توجه به زمانی که داری یکی از مساجد سلطان احمد یا ایاصوفیه رو بری کافیه چون نمای داخلی مساجد تقریبا شبیه به همه به نظر من هم جزیره هم تور کوتاه تنگه بسفر رو برو البته سلیقه ایه من خودم تفریح دریایی رو بیشتر دوست دارم شاید شما ترجیح بدی بیشتر مکان های تاریخی رو ببینی باز هم با توجه به زمانی که داری آکواریوم فلوریا رو حذف کن و همون روز که رفتی فروم استانبول آکواریوم فروم رو برو از نظر غذا هم قیمت غذا در ترکیه خیلی پایینتر از ایرانه ولی در عوض کیفیت و تنوع غذاییشون خیلی بیشتر و بهتر از ایرانه البته ممکنه یکی هر وعده 30 لیر یا کمتر هزینه کنه یکی هم غذایی انتخاب کنه که هر وعده 200 لیر بشه اونم باز به خودتون بستگی داره ما متوسط 35 لیر هر وعده هزینه کردیم
ممنون شنتیا جون سحرجون ما این خونه رو گرفتیم: https://www.airbnb.com/rooms/6411495?checkin=09%2F30%2F2015&checkout=10%2F04%2F2015&guests=5&s=5exr البته الان شبی 46 دلار شده.اما ما حدودا سه ماه پیش گرفتیم.اون موقع شبی 39 دلار برامون افتاد .با توجه به اینکه دوتا خانواده و 5 نفریم خیلی به صرفه شد. فقط بدیش اینه که پول رو باید به دلار بریزی به حساب این سایت که از ایران فکر کنم امکان پذیر نیست و دوست ما از خارج از کشور اینکار رو انجام داد.بعد روزی که وارد خونه بشی و اصطلاحا چک این بکنی پول میره به حساب شخصی که خونه اش رو برای اجاره گذاشته. انتخابهای خوبی توی این سایت هست.باز بگرد ببین راهی داره.مثلا به خود این آقای امره ایمیل بزن ببین میتونه برات رزرو کنه حضوری بری پول رو بدی یا نه.
ماهی کوچولو ما اکواریوم فلوریا را رفتیم.راستش یک نصف روز کامل وقت میگیره رفت و برگشت و بازدیدش.به نظرم همون فروم بهتره.چون نا واقعا زنان کم اوردیم البته من دوتا بچه 5ساله و 6ماه دارم و خیلی خسته میشدند.انا کلا خیلییی چیز نابی نیود این اکواریوم فلوریا
اولیویوم ما از یک بعدازظهز تا ده شب بودیم به نظرم خوب بود.شوهرم دودست کت و شلوار پسر کاردین خرید روی هم700لیر.و خودم از پرسپکتیو دامن و پیراهن بسیار عالی با قیمت خوب خریدم مثلا دامنم قیمتش285لیر بود اما من62لیر خریدمو...اما کیف و کفش مناسب چیزی ندلشت ما سه شنبه رفتیم و حراج هم داشت