2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
سلام اقای مهرگان من وهمسرم مهرماه قصد سفر به استانبول رو داریم وهتل انتخابیمون الیت وورد تکسیم هست خواستم نظر شما رو مورد موقعیت مکانی هتل وتمیزیش بپرسم به ما گفتن به خیابون استقلال خیلی نزدیکه درسته؟وأین که نمایندگی لباس کودک دنو کیدز ترکیه کجا هست واقعا ممنون از حوصله و راهنماییهاتون
ای خدااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ولی میخوام بدونم کجای استانبوله این محله باهچه شهیر و نزدیک کدوم مرکز خریده ..... وبا مترو هم میشه رفت یانه فقط با تاکسی میشه؟ سوال دیگه هم: رفتن به محله بیلربی وقصرعثمانی بیلربی سخته؟ نوشته روبروی بشکیتاش اونطرف تنگه بسفر.... چجوری میشه رفت؟
ایا به نظره شما این سایت قیمته تورش که زده خوبه؟؟واینکه تو ادرسه بعدی ایا مرگز خریده پروفیلا من حای دیگه نشنیدم یا کروسکل ارزش داره؟؟
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
دیبا جان.حمام خرم سلطان که پرسیدید تقریبا روبروی در خروجی ایا صوفیه هست. در همان محوطه فضای سبز.الان هم واقعا حمام هست.در خانمها جدا بود /من رفتم داخل دیدم تعدادی خانم با حوله نشسته اند .احتمالا برای ماساژ/من هم بیرون امدم.ولی اینطور که یادم هست هزینه حمام سنتی ترکی که انجا ارایه می شد بالا بود.پشت حمام هم رستوران فضای باز بود.کنارش هم یک شیر اب بود که نوشته بودند:چشمه خرم سلطان.انطرف فضای سبز هم خانه ابراهیم پاشا بود که الان موزه هنر اسلامی ترکی است ولی پارسال که من رفتم/تعمیرات داشتند و کسی را راه نمی دادند.جالب بود که نگهبان های همین میدان اصلا نمی دونستند خونه ابراهیم پاشا کجاست!!